reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Październik 2008

Dorotka? a Ty rozwodzisz się czy zmieniłaś zdanie?
Malena juz mielismy sprawe i Rozwodu nam nie dali Pisalam wczesniej dlaczego :-(A teraz jakos zyjemy Tzn jestesmy tylko razem dla Oliwi Staramy sie aby ona niczego nie czula I jakos te dni mijaja A jak bedzie to sie zobaczy kiedys Zycie samo zweryfikuje
Witam poniedziałkowo.
No i już święta tuż, tuż.
Dziś mamy wizytkę i pewnie szczepienie.
Oczywiście lista z zapytaniem przygotowana leży - ale jeszcze zaraz ją zweryfikuję.
Chyba poczytam co u Was i nadrobię zaległości :zawstydzona/y:;-):tak:
To 3 mam kciuki za wizytke i szczepienie :tak:
PPATQA jejky ty jak zwykle zabiegana i strasznie aktywna ;-)A Kamis strasznie dlugo na dworzu PODZIWIAM ;-)
MOLI i u Ciebie bylo bardzo Ciekawei A z tymi zbemi to niezle mu idzie :tak:

No i udalo sie wczoraj Oli przetrzymac troche i poszla spac przed 21 I spala az do 2,30 Pozniej do 4,40 A pozniej do 7,10 Wiec sie wyspalam
Dzis u mnie troche pochmurno choc jak ogladalam pogode to ma byc 18 stopni I sloneczko i deszcz wiec chyba zle nie bedzie A juz jest u mnie od 7 rano 10 stopni wiec cieplo;-)
Dzis w planach na spacerku isc sie zapytac o przedszkole-zlobek Ktory jest podobno od roczku Ide zapytac i jak co zapisze tam Oli :tak:

reklama
Nie pojechałam do banku - sprawdziałam rano konto i pobrali wszystkie opłaty, a dopiero dzis zaksięgowali (pierwszy raz coś takiego mi sie zdarzyło), więc wszytko ok. Oczywiście pieniędzy brakuje, ale dlatego, że dużo opłat, a nie, że ktoś sobie pożyczył :-p:-p:-p

I juz po weekendzie. My wczoraj byliśmy u koleżanki która urodziła miesiąc temu chłopca Tymoteusza. Kurka jak go zobaczyłam to byłam w szoku on taki malutki w porównaniu z moim Maksiem. Leciutki jak piórko. Ja to już nie pamiętam żeby mój maks był taki malutki. jak ten czas szybko leci.
A dziś byliśmy u mojej siostry w moim rodzinnym miescie. I wszystko było ok do momentu jak wracaliśmy do domu. Mały w samochodzie dostał takiego ataku płaczu że nie wiedzieliśmy co jest grane. Zatrzymaliśmy sie na parkingu i z pół godziny próbowaliśmy go uspokoic. Wydaje mi sie że to był brzuszek bo jak zaczęłam mu masować i "uciskać" nózkami to takie bąki sadził że hej. Dodam jeszcze że nie było dziś kupki a standardowo jest codziennie.No i po tych masażach jakoś mu przrzeszło ale kupka nadal sie nie pojawiła. W końcu usna i całą drogę z Radomia już spał. A w domu było juz ok.
Wiecie co tam u Agamir?
Kate gratki dla Mariczki za 5 miesięcy:tak::tak::tak:

ja też już nie pamiętam jak to było jak Marika się urodziła, patrzę na zdjęcia i nie mogę uwierzyć, że to ona :-) dzięki za gratulacje!

Witam poniedziałkowo.
No i już święta tuż, tuż.
Dziś mamy wizytkę i pewnie szczepienie.
Oczywiście lista z zapytaniem przygotowana leży - ale jeszcze zaraz ją zweryfikuję.
Chyba poczytam co u Was i nadrobię zaległości :zawstydzona/y:;-):tak:

udanej wizyty

No a u nas weekand szybki i to bardzo,w piątek przed turniejem pingopnga pomyłam dwa okna,ale tak że na drugi dzień były smugi,no i poprawka musi być:wściekła/y::wściekła/y:Potem pingpong...a już chyba pisałam o tym,sklerotyczka ze mnie:rofl2:No a sobota-->rano sprzątanko,potem szybko zebraliśmy się nad morze,tam spotkałam kilku znajomych z pracy i chyba się w środę na JAJKo wybiorę do pracy,jak zapraszają:rofl2:Miki dał nam popalić,nie chciał siedzieć w wózku,darł się że hej,tatuś musiał nosić na rączkach,to był taki uchachany,że machał nózkami,a jak do wózka to wryk:angry:Oczywiście cyca musiałam na deptaku wystawić,to się trochę uspokoił Bambaryła jeden:eek:Potem pojechaliśmy szybko kupić prezent dla naszego przyjaciela rodziców,bo zrobili remoncik w kuchni i mieli oboje 50 i nas zaprosili na obiadek,no to pojechaliśmy do Black Red&White i kupiłam tam fajne pojemniki na żywność,czarne i takie jak tuba długie po 16zł(PROMOCJA:SZOK:),to sobie też wzięłam bo mam ciemne meble w kuchni,a co tam,no i kupiłam fajowe filiżanki do kawy na tacce,sama bym sobie kupiła takie,ale to już by była rozpusta w biały dzień ghihi Miki szalał u nich, a ich psy mało co się nie posikały na jego widok,pilnowały go,nie dały sśiadce podejść:szok: Wieczorem padłam...a niedziela-->tradycyjnie obiadek u teściów i do domu....Od trzech dni MIKI jest strasznie marudny,nie daje sobie dziąsełek nasmarować,chyba ta druga dwójka u góry chce wyjść a do tego chyba też jedynki u góry chcą już wyjść,bo strasznie ma rozpulchnione dziąsełka i widać je pod nimi:Szok:Nie za szybko na tyle ząbków naraz?

Dziewczyny podpowiedzcie jak wrzucacie tutaj foty,to wrzucę z nad morza a jak będe miała z pingponga to zapodam tyż;-)

szalony weekend i uadane zakupy

fotki wklejasz tak: klikasz odpowiedz po lewej stronie i potem masz w pasku odpowiedzi spinacz. Jak go naciśniesz to będziesz mogła wgrać zał. i potem jak klikniesz go jeszcze raz to możesz wgrać. :-)

Madziuniu - gratulacje. Hanka tylko jak ryczy to jej sie zdarza wołac mammmma mammmma;-)

Mamo Maksa - o której Ty godzinie śmigasz bo BB. Bój sie Boga;-)

Pati jak zwykle zapracowana pszczółeczka.

A ja tak jeszcze średnio sie czuje. Hanka pierwszy raz od wielu dni dała mi pospac w nocy.

Kate ja skręciłam kaloryfery na amen i Hania chodzi tak samo ubrana jak przed tem. Body dł rękaw, rajstopki i spodnie;-)

reklama
Do góry