reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październik 2008

No i ropadało się, przeszły dwie burze ... jednym słowem barowo ... tylko piwka brak, ale jak zamierzam się dietować to piwko też idzie w odstawkę.

Młody wykąpany i śpi najedzony.
Zaraz zerknę do niego i też myknę lulu ... bo co robić.
W TV też pewnikiem nic ciekawego .... na BB pustki.

Kaka u nas parówka była niemiłosierna i burza wisiała w powietrzu.
Teraz pewnikiem chłodniej jest ... otworzyłam okno i wietrzę - oj przyjemnie, rześko i ... pada.
Moja koleżanka dziś leci do Grecji ... zazdroszczę jej - pogoda zapewniona, ciepełko no i pozwiedzać można.
Już mi mąż mówił ostatnio, że w przyszłym roku na bank lecimy gdzieś zagranicę na urlopik.

reklama
Ja mam inhalator, wlewam sól fizjologiczną i działam, katarek ładnie spływa :-) Tylko nie zakładam małemu maseczki bo sobie nie daje, tylko ładnie ta koncowke przystawiam i dmucha na buzke i nosek :-)

No włąśnie też mu sul fizjologiczną zapodałam i katar spływa. Maske za pierwszym razem sobie dał założyć i nawet mu sie podobało ale już za drugim było gorzej. Do tego jeszcze mnie zaraził i zasmarkana i kaszląca chodze. Ale też sobie zrobiłam i nhalacje no i jakiegos gripeksa musze wypić

Weż sobie Elwirko ruthinoscorbin, wygrzej się i jutro będzie dużo lepiej.
Niby mówią, że leczony czy nie leczony katar trwa albo 7 dni albo tydzień :-(

Mnie niestety też dopadło jakieś cholerstwo - przepraszam za wyrażenie.
Gardło pobolewa, w mostku czuję ucisk taki i kaszelek zaczyna się.
Jutro chyba odwiedzę aptekę i Flegaminkę kupię albo syropek Stodal.

No :-) ma się rozumieć :-D
Ja też z kompem jeszcze wojuję i czytam sobie wiadomości.
Uśmiałam się do łez bo na portalu Sfora.pl przeczytałam artykuł o intensywnych opadach deszczu i burzach w całej Polsce - uwaga cytuję:
" Rano upał. Wieczorem grad i ulewa.

Dziś przedsmak tego, co czeka nas w tym tygodniu poczuli mieszkańcy Opola. Ulewa sparaliżowała miasto, zalała między innymi przejście podziemne na dworcu kolejowym. Ulewa uprzykrzyła także życie mieszkańcom Wrocławia. Stan wód w trzech rzekach na Dolnym Śląsku przekroczył już poziomy alarmowe.

A to jeszcze nie koniec. Instytut Meteorologii i Gospodarki Wodnej ostrzega mieszkańców tego województwa, a także woj. wrocławskiego, śląskiego i małopolskiego przed intensywnymi opadami deszczu i burzami, które występować mogą na tym terenie przez najbliższe trzy dni."

No tego jeszcze nie grali - :-D:-D:-D a ja myślałam, że Wrocław leży w woj. dolnośląskim
Kogo oni tam zatrudniają ... ech.

magdziunoa kilka lat temu jak siedziałam we Wrocku przeszła taka burza ze ja prądu 3 dni nie mieliśmy, a województwo:-)

A to jeszcze nie koniec. Instytut Meteorologii i Gospodarki Wodnej ostrzega mieszkańców tego województwa, a także woj. wrocławskiego, śląskiego i małopolskiego przed intensywnymi opadami deszczu i burzami, które występować mogą na tym terenie przez najbliższe trzy dni."

No tego jeszcze nie grali - :-D:-D:-D a ja myślałam, że Wrocław leży w woj. dolnośląskim
Kogo oni tam zatrudniają ... ech.
No ja myślałam że w dolnośląskim mieszkam no ale może się mylę:-D:-D:-D

reklama
Do góry