dorota123456789
oliwka,alanek i lilianka
jak nie rozumiesz co Ci chciałam powiedziec to trudno....
TO MI WYTLUMACZ BO SERIO NIE ROZUMIEM
Coraz wiecej miedzy nami niedomowien i klotni
Lozeczko mam jedno i to swoje
Gondole mam jedna Z tamtego wozka gondola jest okropna wiem bo probowalam Z lumpu spacerowka jest juz na rozleceniu i mam swoja spacerowke Wiec nie wiem o co chodzi A krzeselko mam drewniane i dostalam je
Skoro coponiektore nie chca tu pisac z mojego powodu to nie wiem czy ja tu powinnam pisac Nie obraazam sie ale nie chce aby ktoras czula sie zle z mojego powodu
Tak teraz mamy wiecej kasy ale czy to zle?
Ja mysle troche inaczej Kiedys jak nie bede z G mieszkala to nie bedzie nie stac pokupowac dla Oli kilka rzeczy dlatego teraz wole je kupic jak G da na to kase aby pozneij to juz miec
jesli masz teraz wiecej pieniazków super ciesze sie bardzo!!ale m zamiast kupowac 5 wozków kilka krzesełek i niepotrzebne bransoletki zeby komus dorownac (wybacz tak uwazam) moze zostaw sobie kase na przyszlosc jak bedziesz sama z OLi ( w co nie wierze ) sory jestes za wygodna jak dla mnie! dawno bym sie rozstala z facetem a nie chodzisz z nim wszedzie i jeszcze piszesz ze dltego ze on sie Oli zajmuje a co ty wtedy robisz?? sorki to ja juz bym musiala nie wiem co zrobic jak zostalam sama z 3 dzieci!!dla mnie to chore wiesz bo jestem po rozwodzie i wiecie to doskonale wtedy zostalam sama z 2 dzieci i sobie radzilam a meza(w trakcie rozwodu) i po nim nie ciagala bo sie "zajmowal"dziecmi!!
hehe
Myślę, że fajnie byłoby jak by Dorota spojrzała na to wszystko z innej perspektywy. Jesteśmy trochę już na tym forum i dlatego myślę że dobrze jak ktoś jest szczery. Dorota, Kaka pokazała tobie jak to wygląda patrząc z boku. Obrażanie się jest dla mnie co najmniej śmiesznym zachowaniem (i też dziwie się, że dla "wszechwiedzących" jest to w dobrym tonie...) Jesteśmy dorosłymi ludźmi więc tak się zachowujmy. Dorota, może warto przemyśleć czasami to oczym piszą dziewczyny, zastanowić się chwilę bo nikt tu nie oczekuje spowiedzi z finansów czy sposobu na życie. Mi np głupio jest czytać kto ile ma pieniędzy, na co je wydaje, co za ile, itp.