reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październik 2008

O :szok: wpadłam tutaj w przelocie a raczej w chwili odpoczynku a tu burza .... hmmm.

U nas gorąco strasznie i zbiera się chyba na burzę, bo takie chmury wiszą.
Młody mi śpi już dobre 30 minutek więc ja mam czas na BB :-D

reklama
Dorotka nikt po Tobie nie jezdzi...po prostu chiałysmy wiedziec jak to jest naprawde z Tobą.

Zamkniety to lepsze miejsce na dyskucje.

A u mnie sie chłodniej robi ale burzy nie ma;-)

Ok przeniosłam swoją wypowiedź na zamkniety.

Mamo Maksa to chyba przez ta pogoę tak tu wrze...

A co tam u Ciebie?? Ja troche modyfikuje dietke od Ciebie wiem ze żle robie ehhh ale jakos tak się mi nie udaje. Będe próbowac i walczyć. Dzis 2 dzien bez słodyczy heheheh

A ja sie pocwalę, jak byłam dziś w sklepie i kupowałam wiskacze dla ojców to ekspedientka poprosiła o dowód:-):-). Ale tu wrze. U nas spokój, jutro jestem sama:-(, a młodemu wychodzi górna jedynka. Mlodemu poprawił się apetyt i dzisiaj nawet na obiad zjadł cały duży sloiczek- pierwszy raz

Ok przeniosłam swoją wypowiedź na zamkniety.

Mamo Maksa to chyba przez ta pogoę tak tu wrze...

A co tam u Ciebie?? Ja troche modyfikuje dietke od Ciebie wiem ze żle robie ehhh ale jakos tak się mi nie udaje. Będe próbowac i walczyć. Dzis 2 dzien bez słodyczy heheheh

No ja mam nadzieje ze sie uda i kilogramy zaczną szybko znikać:-) Mam nadzieje że choć w małym stopniu sie przyczyniłam do tego hehehe;-)

U nas dziś był taki upał że szok. Ale teraz niestety burza przyszła. Nic sie u mnie dziś nie działo. Spacerowaliśmy dziś cały dzień. Kupiłam dziś inhalator i małemy zapodaje. mam nadzieje że to dobry zakup i że szybko mu ten wstrętny katar przejdzie. Ide poczytać inne wątki:tak:

reklama
Do góry