I ja to samo myślę co dziewczyny, tym bardziej że anty biezesz...
Wkurzylam sie teraz Troche Tak biore anty aele to tylko dlatego zeby wyregulowac @ Jak nie chcecie to nie musicie mi wierzyc Seks zapomnialam jak wyglada
Tak owszem chodze z G do znajomych ale to tylko ak w niedziele mi wolne wypadnie A co dlaczego mam nie chodzic Cxzy mu zabronic Jak ide z niam to mamw ygodniej bo on sie Oliwka tez zajmuje jak marudzi itp
Tak jakos sie z nim dogaduje Bo co mam sie z nim non stop przy Oliwce klocic ???????? A jesli nie przy Oli mamy sie nie klocic to ona musialaby byc np caly czas z moja mama bo my non stop sie sprzeczamy
Dogaduje sie z nim tylsko zkuli Oliwki
Sorki ale nie wiecie I tylko mozecie sie domyslac jak nasze relacje wygladaja Co mam sie zalamac ze z G sie nie dogaduje Nie staram sie funkcjonowac normalnie i jakos ze soba rozmawiac Ale Od kad G wraca do domu to ja siedze z nim w pokoju tylko wtedy gdy ile po OLiwie On sie z nia bawi w pokoju to mnie tam z nimi nie ma Jak ja ja biore na rece i ide sie bawic to zawsze jestem w pokoju mojej mamy W naszym siedze tylko jak G w domu nie ma I jak siedze na kapie.Zawsze czy jem czy seriale oadam czy siedze jak Oli spi to zawsze albo z mama w pokoju albo na kapie pise do was
Nie rozumiem waszych oskarzen A mieszkam z nim do czasu Nie jest tak latwo sie wyprowadzic Szukam nowej pracy na popoludniu Pozniejs ie z mama i jasiem wyprowadzimy Jak prace zmienie to oni popludniamu bede z oliwka A tak pozatym to korzystam teraz z KASY KTORA PRZYNOSI G
Teraz idziemy wszyscy na wesele Ja G OLI MAMA JASIU I MOJ BRAT co mam powiedziec rodzinie ze G nie pojdzie ? a dlaczego ma on nie isc bo ja tak chce ?????? DOSTAL ZAPROSZENIE WIEC IDZIE
Nie wiem co jeszcze w tej sprawie do was napisac abyscie zrozumialy A pozatym to wyglada jakbym sie tlumaczyla a takiego zamiaru nie mialam
Zalozcie sie w mojej sytuacji Dogaduje sie z nim tylko dla OLi korzystam z tego ze sie nia zajmuje a mam czas na inne rzeczy Jak jak ide do pracy to on sie tez nia zajmuje jak jest trzezwy