reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październik 2008

marma ja mysle ze to taki wiek z tym byciem z dzieckiem, Stas tez jak tylko zgine mu z oczu to wyje, jak wracam jest ok, nawet jak ma dobry dzien nie potrzebuje bycia raczkach wystarczy ze mnie widzi:tak:
A u mnie sprzatania ciag dalszy, mlody mi tego nie ulatwia, bo sciaga wszystko i nieustannie probuje sie dostac do "psikaczy":tak:,teraz przerwa na fajeczke, i dalej do roboty.

reklama
A u nas dla odmiany piękne słoneczko :-)
Magda teraz ja Ci mogę napisac - NIE PODZIELĘ SIĘ :-) hi hi
Ale co z tego, że tak ładnie jak my w domku bedziemy siedziec :-(

I ja to samo myślę co dziewczyny, tym bardziej że anty biezesz...

Wkurzylam sie teraz Troche Tak biore anty aele to tylko dlatego zeby wyregulowac @ Jak nie chcecie to nie musicie mi wierzyc Seks zapomnialam jak wyglada :-p

Tak owszem chodze z G do znajomych ale to tylko ak w niedziele mi wolne wypadnie A co dlaczego mam nie chodzic Cxzy mu zabronic Jak ide z niam to mamw ygodniej bo on sie Oliwka tez zajmuje jak marudzi itp
Tak jakos sie z nim dogaduje Bo co mam sie z nim non stop przy Oliwce klocic ???????? A jesli nie przy Oli mamy sie nie klocic to ona musialaby byc np caly czas z moja mama bo my non stop sie sprzeczamy
Dogaduje sie z nim tylsko zkuli Oliwki

Sorki ale nie wiecie I tylko mozecie sie domyslac jak nasze relacje wygladaja Co mam sie zalamac ze z G sie nie dogaduje Nie staram sie funkcjonowac normalnie i jakos ze soba rozmawiac Ale Od kad G wraca do domu to ja siedze z nim w pokoju tylko wtedy gdy ile po OLiwie On sie z nia bawi w pokoju to mnie tam z nimi nie ma Jak ja ja biore na rece i ide sie bawic to zawsze jestem w pokoju mojej mamy W naszym siedze tylko jak G w domu nie ma I jak siedze na kapie.Zawsze czy jem czy seriale oadam czy siedze jak Oli spi to zawsze albo z mama w pokoju albo na kapie pise do was
Nie rozumiem waszych oskarzen A mieszkam z nim do czasu Nie jest tak latwo sie wyprowadzic Szukam nowej pracy na popoludniu Pozniejs ie z mama i jasiem wyprowadzimy Jak prace zmienie to oni popludniamu bede z oliwka A tak pozatym to korzystam teraz z KASY KTORA PRZYNOSI G

Teraz idziemy wszyscy na wesele Ja G OLI MAMA JASIU I MOJ BRAT co mam powiedziec rodzinie ze G nie pojdzie ? a dlaczego ma on nie isc bo ja tak chce ?????? DOSTAL ZAPROSZENIE WIEC IDZIE

Nie wiem co jeszcze w tej sprawie do was napisac abyscie zrozumialy A pozatym to wyglada jakbym sie tlumaczyla a takiego zamiaru nie mialam

Zalozcie sie w mojej sytuacji Dogaduje sie z nim tylko dla OLi korzystam z tego ze sie nia zajmuje a mam czas na inne rzeczy Jak jak ide do pracy to on sie tez nia zajmuje jak jest trzezwy

justyna no jak taka piękna kobitka o mnie myśli to musiałam się tu pojawić :-);-) a jak plany powrotu na stałe, w tym roku dacie radę? A wtedy z Martyną na kawkę się umówimy :-)
wogóle to zapomniałam podziękować dziewczyny za miłe słowa na N-K, bardzo mnie też zmobilizowały żeby się odezwać :tak:
magdziunia ja też obiecuję sobie porządki w szafach, zwłaszcza w takiej dużej w przedpokoju, w tym tygodniu przed wyjazdem muszę to zrobić bo teściowa będzie przychodziła karmić kocice i kto wie czy nie strzeli jej do głowy w szafy zajrzeć i co ma mieć satysfakcję że u mnie też bajzel ;-)
Martynka no to słonko nad całym 3-miastem, oby tak do końca dnia

wiecie co do odchudzania to zapomniałam dodać że mój małżonek od około 3 miesięcy gubi wagę, już ponad 10 kg, chyba mu udostępnię wątek o dietach ;-) podziwiam go bo na dobre mu to wyszło, jeszcze kilka chce zgubić, jedyny minus że wszystkie spodnie luźne i wydatek ma chłopak teraz :-) ale jaki brzusio płaski za to :-) koledzy się śmieją że bulimia mu grozi (zazdrośnicy :cool2:) jak ostatnio na grillu podjadł i stwierdził że teraz głupio się czuje że tyle zjadł

spadamy na spacerek, papa

Dorota ty sie nie unos, a postaw sie w sytuacji kiedy ktos pisze ze nienawidzi swojego m.,chce sie rozwiesc, jedna rozprawa za wami i nic, niema tak ze po jednej powiedza ci ze rozwodu nie dostaniesz, moga ci powiedziec ze teraz nie dostaniesz...a dalej z nim mieszka i jakos sie dogaduje...Sama przyznasz ze cos by bylo na rzeczy...
Szczerze mowiac to nie wiem, ale nie wierze ze sie rozwiedziesz i takie tam, ale to tylko i wylacznie juz twoja sprawa, twoje zycie i masz prawo zrobic z nim co chcesz. Nikt za ciebie zycia nie przezyje...
Powiem ci tylko ze gdybym to ja byla w twojej sytuacji to i owszem nie klucilabym sie z m. przy dziecku, bo ono niczemu winne, ale tez nie paradowalabym z nim wszedzie. Wygoda wygoda, ale godnosc godnoscia, jak jest ci ciezko finansowo (i tutaj dziwny temat bo wyglada na to ze nie) to korzystaj z pieniedzy ile wlezie, ale nie dziw sie dziewczyna ze juz nie wiedza o co kaman bo raz piszesz tak a raz tak.

Aha jeszcze jedno latwo jest kogos ocenic jak sie go nie zna Wychodzi na to ze moglam wam nie mowic jak to jest z nami bo teraz polowa pewnie mysli ze kituje LUB KWITNIE MIEZY NAMI MILOSC A JA UDAJE BIEDNA I TA KTOREJ SIE W ZYCIU NIE UKLADA?

Relacje miedzy mna a G wyglada w taki spsob Jak G jest w pracy nie gadam z nim wogle Chyba ze jestem w pracy a on z Oli w dmu to dzwonie zapytac jak tam malutka Jak wraca do domu to musi sobie wsyztsko sam przygotowac Zje i daje mu Oliwie a ja ide np do mamy do pokoju Pozniej jak ja chce Oliwke to zawsze jestem z nia u mamy w pokoju I tak jest zawsze Jak np Oliwka nie usnie po wieczornym mleku to do mementu jak zachce sie jej spac nie siedzimy razem z G tylko zawsze jak ja jestem z nia to u mamy w pokoju

Chyba zaraz zaczne sie nie dziwic Kate ze nie chce tutaj juz pisac Bo zaraz wogole bedzie tutaj strach cokolwiek w jakiejkolwiek dziedzimie tutaj cos napisac aby nie zostac za to skrytykowanym

Ja sie strasznie do was przywiazalam i nawet czasem zaniedbuje czas ktory mam dla Oliwki aby do was zajzec i strasznie sie przyjmuje jak ktorej kolwiek cos sie dzieje i ciesze z kazdego waszego szczescia A TU TAKI ZONK powiem wam ze przykro mi sie zrobilo bo POCZULAM JAKBYSCI MI NIE WIERZYLY

TRUDNO musze ochlonac

Teraz pewnie zas coponiektore pojada sie po mnie :-(

AHA JUSTYNKA NAPISZE JUZ TUTAJ SUKIENUSIA DOSZLA JEST SLICZNA DZIEKUJE CI BARDZO :-)

MAGDA sedzia sama powiedziala ze rozwod dostane jak przestaniemy ze soba mieszkac jakis cza si wtedy mogle ponownie starac sie o rozwod I tak tez zrobie
Tak moze teraz nam kasy nie brakuje tak jak kiedys ale jakbym byla sam to by mi brakowalo I dlatego korzystam Stram sie pokupowac oliwce rozne rzeczy aby miala na pozniej

Znajomi niktorzy wiedza jak jest medzy nami I ja nie uwazam ze z nim paraduje Jkabym chciala czasem do niektorych znajomych isc smaa to zadko kiedy bym sie z nimi widziala My nawet jak gdzies idziemy to potrafimy sie cala droge klocic :-(

Moze sie w tym gubicie ale to wychodzi tak ajkbyscie na mnie naskoczyly Jedna zapoda temat i inne naskakuja i tka jest u nas ze wszystkim :-(

Oj nie ze wszystkim tak jest...
A mam pytanie tylko nie zebys myslala ze ja na ciebie naskakuje albo cos w tym stylu, poprostu jestem ciekawa.
A jak g ma wypite to ile on wypija piw??
No i wiesz ze masz w Zorach sklep Pepco????? na wodzislawskiej 8

Ostatnia edycja:
Ile wypija to nie mam zielonego pojecia bo to robi po pracy Ja tylko moge ocenim stan w jakim jest Czyli czy jest bardziej wypity czy mnie
A TEGO SKLEPU NIE KOJAZE co to jest za sklep i dlaczego pytasz ??????

reklama
Melduje ze wrócilismy. Dopiero dzis. Mam gościa (szwagierkę) do końca tygodnia wiec nie nadrobie. Teraz pranie i sprzątanie mnie czeka itp. pozdrawiam ciepło.

Do góry