reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Październik 2008

Maluchy jak tylko zorientowały się o co chodzi z tym raczkowaniem, pozwalają sobie na coraz więcej:confused::confused::confused:Plecy mi odpadną, nie zliczę ile razy się schylam po nich. Nie chcę ich trzymać w kojcu, niech dzieciaki sie rozwijaja, tylko czlowiek docenia teraz chwile kiedy nie łazily:-D:-D:-D
Oj tak a pamiętam jak ja mówiłam na początku, że chciałabym aby mały już chodził ... :-p a teraz tęsknię za chwilami kiedy tak leżał sobie i spał ;-)

reklama
czarna coś w tym stylu
mirabelka brat na medal

witam u mnie dziś pracowity i na powietrzu. Byłam u krawcowej dałam spodnie do zważenia te co kupowalam z miesiąc po porodzie i sukienke którą miała na slubie w 8 miesiacu.

czarna no właśnie, żal że tak zleciało, od lutego planowaliśmy urlop a to tak szybko minęło i znów w chacie
magdziu super że ok u pediatry i możecie spacerować
aga niedługo na spacerach będziesz miała wesoło jak zaczną chłopaki w różne strony się przemieszczać ;-); super że sąsiadka pomaga
ppatqa o! pracowity dzień, coś nowego ;-):-) a serio to nie dziwię się że zwężasz wszystko jak co dzień takiego speeda masz i ciągle w ruchu

u nas dziś lenistwo i plac zabaw, na forum też leniwie :confused:

Witam z rana - pogoda cudna, ja dziś wybieram się do siebie do pracy na chwilunię podstęplować książeczki ubezpieczeniowe przed wyjazdem.
A później jade do rodziców, do babci - na świeże powietrze i chyba tam spędzę cały dzionek.

Także wpadłam życzyć miłego dnia.

Dziewczyny jak umieścić filmik na you tube aby fajnie go było widać bo umieściłam i rozdzielczość chyba nie dobra bo obraz jest taki trochę rozmazany, w jakim programie zmienić rozdzielczość i jak albo nie wiem??Pomóżcie

Hej Laski. Ja dalej przy remoncie. Nie wiadomo gdzie rece włożyć. Nawet nie mam siły poczytac. Pozdr Was,

Witam się i ja.:tak:Dziewczyny, padnięta jestem:confused:
Maluchy jak tylko zorientowały się o co chodzi z tym raczkowaniem, pozwalają sobie na coraz więcej:confused::confused::confused:Plecy mi odpadną, nie zliczę ile razy się schylam po nich. Nie chcę ich trzymać w kojcu, niech dzieciaki sie rozwijaja, tylko czlowiek docenia teraz chwile kiedy nie łazily:-D:-D:-D
Ja chyba na żadne wakacje nie pojade, sama z trójką to raczej nie dam rady...:-:)-:)-:)-(, no i jakie koszta. Zabieram tylko młodego na basen, bo mi go szkoda. Wołam sąsiadkę do bliźniaków i tą godzinę z nimi zostaje...
Ja tylko sobie moge wyobrazić mojego Samusia x2 i juz mi ciebie szkoda:-D:-D:-D Ale i tak sie ciesze ze nastał ten etap, jeszcze troche i beda łazic na dwóch:-p:-p:-p
Witam z rana - pogoda cudna, ja dziś wybieram się do siebie do pracy na chwilunię podstęplować książeczki ubezpieczeniowe przed wyjazdem.
A później jade do rodziców, do babci - na świeże powietrze i chyba tam spędzę cały dzionek.

Także wpadłam życzyć miłego dnia.
A u nas pochmurno i tylko czekam jak lunie:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
czarna no właśnie, żal że tak zleciało, od lutego planowaliśmy urlop a to tak szybko minęło i znów w chacie
[

u nas dziś lenistwo i plac zabaw, na forum też leniwie :confused:
No własnie wszytko co dobre szybko sie konczy:-:)-:)-(
Dziewczyny jak umieścić filmik na you tube aby fajnie go było widać bo umieściłam i rozdzielczość chyba nie dobra bo obraz jest taki trochę rozmazany, w jakim programie zmienić rozdzielczość i jak albo nie wiem??Pomóżcie
Kurde wiem ze w momencie jak zgrywasz jest pod spodem opcja w jakiej rozdzielczosci ma sie wyswietlac , ale po zgraniu to juz nie wiem:no::no:

Kaka to w koncu remontuje Ty czy twój M:-p
Ale za to jak piknie bedziesz miała:tak::tak::tak::tak: Ja swojego "remonciku" tzn kosmetyki nie moge sie doczekac:cool2:

Nosz qrw... co za pogoda tak mamy ciemno ze musze swiatło palić:angry::angry::angry: A dziś mały w nocy obudził sie z mega zapchanym nochalem i tak sie męczył:-:)-:)-( Ale nie dziwota majac taka pogode i takie skoki temp Coś mi sie wydaje ze za 10 lat w PL wcale nie bedzie lata:-:)-:)-(
Planów na dzis brak no moze wypad po zapasy do tesco

Hej, dawno mnie nie było...

Dopiero dziś piep... Netia mi podłączyła net, a z pracy nie mam kiedy napisać. U nas sporo postępów, opiszę na odpowiednim wątku. W życiu nie nadrobię z czytaniem Was :-(

W pracy lipa totalna, jedynie kasa mnie tam trzyma, ale powoli się rozglądam za czymś innym.

Miłego wieczoru...

reklama
aga niedługo na spacerach będziesz miała wesoło jak zaczną chłopaki w różne strony się przemieszczać ;-); super że sąsiadka pomaga
Nawet nie chcę o tym myśleć!!:szok::szok::-DNo cóż, podobno są smycze dla dzieci, więc będę musiała takowych użyć, śmiesznie pewnie to będzie wyglądało, ale trudno.Ważniejsze jest dla mnie bezpieczeństwo maluchów.:tak::tak:Tyle, że jak zwykle bedę na siebie zwracac uwagę. Już teraz kiedy idę z bliźniaczym wózkiem to wiele osób mnie zatrzymuje. Najgorsze jest to, że jak idę na spacer z całą trójką to słyszę: oj współczuję Pani!!! ja bym się załamała, tyle dzieci... itd.Ku....wa a co mam usiąść i płakać??!!:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Do góry