reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Październik 2008

witam pamiętacie mnie jeszcze
Wyjazd udany pogoda dopisała, wróciliśmy w nocy, juz rozpakowane tylko prania i prasowania idą. Młody zaczyna się puszczać tzn przez kilka sekud stoi sam, pozatym szalał po piachu , w bajorku i do morza też wraczkował. Poczytam może wieczorkiem, bo teraz młody zlapał drzemke to ide dołączyć do reszty, jak tylko wywiesze kolejne pranie

buuuuuu a jednak nie udało sie przedłużyc:-:)-:)-:)-:)-(

Helloł ja zaraz kłade sie spać ale musiałam jeszcze przelewy porobić coby sobie potem w brode nie pluć:-p:-p:-p jak kase przepuszcze:-D:-D:-D. Ale juz jestem gotowa i rano po sniadanku mozemy ruszac. Nie wiem czy bede miała tam neta więc w razie czego do usłyszenia w weekend:-p:cool2::cool2::cool2: pipeczki

reklama
Witajcie!

My po weselu. Izunia jak zwykle gwiazdorzyła i skradła uwagę Pannie Młodej :-)
Wesele udane, bo polska-angielskie, więcbyło ciekawie i "kosmopolitycznie".
Nic mi się nie chce i nastrój ogólnie nieciekawy.
Ale co tam!

Miłego dnia!

Hejka!
Weselisko udane, poszaleliśmy do 4-ej, od czwartku nie karmię Szymka, więc i napiłam się :-) choć wódka coś nie wchodziła i to nie tylko mnie:baffled::baffled::baffled:
ale ogólnie super. Kapela tylko taka sobie, bo grali 3-4 kawałki i długa przerwa i tak cąły czas :baffled::angry:
Wczoraj padnięci byliśmy strasznie, M skacowany, więc ja byłam głównym kierowcą, a byliśmy w Krakowie, płytki, prysznice i inne pierdółki oglądaliśmy...ceny kosmiczne :szok::szok::szok: a Szymkowi kupiliśmy w IKEI taką bramkę na schody do moich rodziców.
A dzisiaj spać mi się chce..spałam 5h, a poprzedniej nocy po weselu 2h +1h - masakra...bez kawy ani rusz ....

Hej
dziś ponoć ostatni dzień słonecznej pogody i pare dni deszczu przed nami. Oczywiście, jak my jedziem nad morze, to leje. :baffled::tak:

Dzisiaj Szymon wysypał mi proszki do prania na podłogę i lepił babki :szok:, no i teraz mam nadprogramowe pranie dywaników. Tak przed urlopem :-D:-D:-D

Witajcie.
Wreszcie udalo mi sie odpalic tego grata, ale jutro juz jedzie do naprawy...
U mnie wakacje w mieście, spacery tylko, ale mam nadzieję że kiedys sie coś zmieni:tak::tak::tak:Fajnie poczytać, że u was jest ok, ja coś zdołowana jestem, nic mnie nie cieszy... Maluchy już do chodzenia sie ciągną i oczywiscie bez guzów się nie obyło i pewnie niejednego będą mialy.. Masakra, właśnie jestem w trakcie poszukiwania bramki do drzwi bo wszędzie włażą:-D:-D:-DOstatnio do śmietynika się dorwały, jak im smakowały te śmieci.. ble, muszę mieć oczy w d.....pie, hahahaaa. Fajnie było jak tylko sobie leżały w łóżeczku i spały....
Pozdrawiam wszystkie mamy, nie wiem kidy się pokażę, zależy jak szybko naprawią komputer. Buziaki

Wiolu gratulacje dla Szymonka za dyszkę;-) oryginalny prezencik dla mamy takie babki z proszku:-D jaki On śliczny na zdjęciu w podpisie
Aniaaa, Malena to się wybawiliście na weseliskach:tak:
Ppatqa i jak z @???? może będzie rodzeństwo dla Kamila??:blink:

Oj u nas dziś ciężki dzień był, Karolina obudziła Lenkę z porannej drzemki noi cały dzień do bani bo marudziła albo chciała być na rączkach albo trzymała się moich spodni i wyciągała rączki no ale od 19.30 już śpi na szczęście...
Ogólnie jest ok u teściow ale już tęskno do mężą, no ale jeszcze tylko tydzień nam został....
Jakoś nie mam weny do pisania:no:
buzka:tak:

ja nadal czekam, ale to raczej przez karmienie- chyba i się nie denerwuje- narazie. Ja mialam się dzisiaj zobaczyć z kumpelą, ale ze spaceru nici bo ukradli jej wózek z klatki- szok.

reklama
Witam się i ja :)
dawno mnie nie było ale myślami byłam z Wami
Nie mam ostatnio dobrego humrku tesknota za mezem daje w kosc i to ostro ale juz z górki i blizej jak dalej:tak:
ostatnio w mojej rodzinie wydarzyla sie straszna tragedia w wypadku samochodowym zginal moj kuzyn z synkie 2l wiec nadal przezywam ta straszna tragedie i dojsc do siebie nie moge:-:)-:)-:)-(

U nas po staremu maŁa rośnie i rozrabia coraz bardziej jutro moze wkleje nowe aktualne fotki dzis sil juz nie mam

POZDRAWIAM WAS MAMUSKI I ZYCZE SPOKOJNEJ NOCKI

Do góry