mirabelka73
Październikowe mamy'08
u nas też zębiska meczą okrutnie, mało co pomaga
poza tym Iga uwzięła się strasznie na koty, od powrotu od dziadków nie przejdzie obok kotki żeby nie dotknąć/przytulić/dać buziaka w futro/pacnąć/pociągnąć za ogon
tłumaczenie mało daje, kotki sa bardzo towarzyskie ale pomału sie wycofują w bezpieczne miejsca
agamir cholerne choróbska, przytulasy dla Was
M.Maksa super że humorek wraca, ja tez mam takie ulubione piosenki, czasem cuda potrafią zdzialać
Gosia jeszcze raz gratki :-)
anula tak szybko u Was do przedszkola przyjmują?
Evelajna kciukasy za złowienie nowego klienta trzymam mocno
Martynka zdrówka dla Was, ja dziś aż oczy przetarłam z niedowierzania, biało znów wokoło :-(
minisia twardzi bądźcie
pogonić rzepa stanowczo
dorota cierpliwości ;-) Iga też dziś miauczy i piszczy od rana głównie
poza tym Iga uwzięła się strasznie na koty, od powrotu od dziadków nie przejdzie obok kotki żeby nie dotknąć/przytulić/dać buziaka w futro/pacnąć/pociągnąć za ogon
tłumaczenie mało daje, kotki sa bardzo towarzyskie ale pomału sie wycofują w bezpieczne miejsca
agamir cholerne choróbska, przytulasy dla Was
M.Maksa super że humorek wraca, ja tez mam takie ulubione piosenki, czasem cuda potrafią zdzialać

Gosia jeszcze raz gratki :-)
anula tak szybko u Was do przedszkola przyjmują?
Evelajna kciukasy za złowienie nowego klienta trzymam mocno

Martynka zdrówka dla Was, ja dziś aż oczy przetarłam z niedowierzania, biało znów wokoło :-(
minisia twardzi bądźcie
pogonić rzepa stanowczodorota cierpliwości ;-) Iga też dziś miauczy i piszczy od rana głównie

) Jak ktos chce poprawić sobie humorek to zapraszam ale nie zwracajcie uwagi na strone ważna jest piosenka

no i kaplica.
:-

) ale może coś z tego chociaż będzie.