reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Październik 2008

u nas też zębiska meczą okrutnie, mało co pomaga
poza tym Iga uwzięła się strasznie na koty, od powrotu od dziadków nie przejdzie obok kotki żeby nie dotknąć/przytulić/dać buziaka w futro/pacnąć/pociągnąć za ogon
tłumaczenie mało daje, kotki sa bardzo towarzyskie ale pomału sie wycofują w bezpieczne miejsca
agamir cholerne choróbska, przytulasy dla Was
M.Maksa super że humorek wraca, ja tez mam takie ulubione piosenki, czasem cuda potrafią zdzialać :tak:
Gosia jeszcze raz gratki :-)
anula tak szybko u Was do przedszkola przyjmują?
Evelajna kciukasy za złowienie nowego klienta trzymam mocno :tak:
Martynka zdrówka dla Was, ja dziś aż oczy przetarłam z niedowierzania, biało znów wokoło :-(
minisia twardzi bądźcie :tak: pogonić rzepa stanowczo
dorota cierpliwości ;-) Iga też dziś miauczy i piszczy od rana głównie :tak:

reklama
Hej laski
Podczytuje was, ale nie mam weny na odpisywanie.
Ja mocno przeziebiona, mały tez ma brzydki kaszel i katar, wiec jutro idziemy do lekarza. Do tego kiepski okres z M wiec ogolnie humor do dupy...
No a za oknem nie lepiej, w dzien padał deszcz, a teraz dla odmiany snieg znowu pruszy........
Gdzie ta wiosna??????????????????????????
zdrówka i poprawy relacji z M;-)
Ja tez mam ogromnego plana, żeby od jesieni dać Micha do przedszkola. Pozostaje tylko ostry trening nocnikowy. Chce wrócić do pracy na cały etat ze wzgl na kase. Zobaczymy jak to będzie, bo wiąze sie to z robotą 10-20 co drugi dzień. Teraz mamy sklepik 150m2 a ma być 1000m2 - takie zabawkowe centrum handlowe.

Miłego czwartku kobietki!
wow niezła rozbudowa:szok::szok::szok:
Hej. Pisac nie mam co bo kopiuj wklej. Ale za to humorek lepszy. Włączyłam sobie piosenke która mi zawsze humor poprawia. Nie wiem kto to śpiewa i co to ale uwielbiam takie rytmy (bo ja niespełniona tancerka:-p) Jak ktos chce poprawić sobie humorek to zapraszam ale nie zwracajcie uwagi na strone ważna jest piosenka:-p
Mobile Beauty - Piaseczno, wizaż, makijaż ślubny, tipsy, paznokcie, manicure, pedicure, salon urody i kosmetyczny

No i wiosno zapraszamy
wiosna1.jpg
ulalalla ja też lubie tekie klimaty Mi zawsze humorek poprawiaja pioseneczki Seleny:-p:-p:-p nie wiem czy widziałaś ten film z LO:tak::tak:
Czesc kobitki pozdrawiam. U nas niestety gorzej a nie lepiej. Antosiowi leje sie z nosa kaszel go dusi temperatura dalej wiec dzis znowu lekarz. Non stop płącze i chce byc na rekach i doszło do tego ze nosze ich dwoch bo płaczą razem . Schudłąm 2, 5 kg i waze 54 . Antos tez schudł bo nie je wcale dobrze ze zaczał pic . Biedne te moje tygryski a szczegolnie Antolelek . Sam idzie do łózeczka i czasem polezy choc chce zebym była przy nim

Ja wstałam o 4 . 30 juz wszystkpo porobiłam tzn sprztania [pranie i obiad i teraz jestem dla moich tygrsków.

GOSIA GRATULUJE Z CAŁEGO SERCA

MIŁEGO DZIONKA
ściskam i kurde tak mi was szkoda!!!!! ale to nie sprawiedliwe my tu sie katujemy z dieta a ty tak sobie sama chudniesz:-p:-p żarcik!!!! wole te moje powolne spadki niż choroby dzieci:tak::tak:

Dorota wytrzymałości

Witam się i Ja. Mój M znów wybył ale jutro wraca. Wczoraj mieliśmy niezłe spięcie że dziś wyjechał bez pożegnania. Ale tak mi było duszno i źle przez tą całą sytuację że już już sobie pogadaliśmy ale najważniejsza rozmowa będzie jutro jak wróci:tak::tak: ehhhhh głupia jestem i tyle. Chyba muszę isć do roboty:rofl2::rofl2:

Witajcie - przedwiośnie za oknem a ja jakaś senna i poddenerwowana.
Na domiar tego wczoraj pokłóciłam się z moim ślubnym :wściekła/y: no i kaplica.
Zapowiadają się ciche dni .... chociaż zobaczymy.

Mam wyrzuty sumienia, bo to ja zaczęłam .... wczoraj coś tam do mnie mówił wieczorkiem, ale ja jak skała.

Zazdroszczę tym kobietom, które są szczęśliwe :no::-:)-:)-( jednym słowem dołek na całego.

Nie mam na nic ochoty .... chciałabym daleko uciec gdzieś - być sama ze swoimi myślami.
Ech ... znów znikam, zamykam się w sobie i zastanawiam się czy na dłużej .... :-:)-:)-( ... może kiedyś mi przejdzie.

Ostatnia edycja:
To chyba wczoraj wszystkie mialysmy takie wieczorki bo i ja poklocilam sie z m:crazy:

Cały dzień zalatany. Co to za biznes, który dochodów nie przynosi??? Mój, jasna sprawa:eek:
Kasia siup! soczkiem pomarańczowym za nocne marki;-)
Anula Twój m kompletnie się nie zna na rzeczy: raz, że Maleny córa mądrzej gada, a dwa, że emeryci z nadmiarem wolnego czasu to się byczą w Hiszpanii, a nie w ogródku siedzą:-D
Agamir zdrowia, zdrowia i zdrowia. To ja znowu siupnę tym sokiem - za Wasze lepsze samopoczucie. Budowa na telefon jest zupełnie do ... wiadomo czego. Poznałam ten smak:confused2:
Ula ja muszę czekać prawie 3 tygodnie na wypłatę zaległego benefitu. Tylko u mnie to jakiś urzędas pomylił, a ja byłam w PL w tym czasie. Cóż.... Mam nadzieję, że szybko się u Was uwiną.
Dorota fajoska Oliwka:-) I taaaaaki miły wypoczynek.
Minisia
tak trzymać!
Małgorzatka
oj bidula. Moja zupełne przeciwieństwo - macha mi "papa" i lezie gdziekolwiek. Ale chyba jednak lepiej przyzwyczajać malutką małymi kroczkami. A jak się denerwuje, to tak jak Czarna pisała - lepiej ją uspokoić, przytulić. Niech się czuje bezpiecznie. I nie martw się - kiedyś będziesz tęsknić za czasami, jak nie chciała Cię puścić na krok:tak::happy:

Ciąg dalszy wrednego nastroju. Gdybym mogła ten nastrój wydrzeć z siebie i dać my w pysk, to od razu bym się lepiej czuła.
Jutro ruszamy w kraj - do klienta do Arklow jadziem (Ula będzie wiedzieć gdzie to;-)). Cała jestem w skoronkach (ha, ha, ha...:dry:) ale może coś z tego chociaż będzie.
Buziam takim wielgachnym CMOK
Po pierwsze Evelajna :-ptrzymam mocno kciuki zaTwoje przedsiewziecie i wierze ze bedzie wszystko suuper bo poczatki zawsze sa kulawe:sorry:
Po 2 Twoje posty za kazdym razem doprowadzaja do usmiechu jak ty to robisz :tak:
a po 3 zycze poprawy nastroju:-D i po 4 trzymam kciuki za transakcje;-)

Mam dosc juz Oliwki na dzisiaj :-(.Non stop wyje i nic sie jej nie podoba.Glowa mnie juz boli.Mam nadzieje ze na spacerze sie uspokoji.A mnie cierpliwosci brak :-(.

A to co za zmiana :szok:cos Dorke chyba musialo rozdraznic ze 8rano a Ty taka nerwoa:sorry:

Czesc kobitki pozdrawiam. U nas niestety gorzej a nie lepiej. Antosiowi leje sie z nosa kaszel go dusi temperatura dalej wiec dzis znowu lekarz. Non stop płącze i chce byc na rekach i doszło do tego ze nosze ich dwoch bo płaczą razem . Schudłąm 2, 5 kg i waze 54 . Antos tez schudł bo nie je wcale dobrze ze zaczał pic . Biedne te moje tygryski a szczegolnie Antolelek . Sam idzie do łózeczka i czasem polezy choc chce zebym była przy nim

Ja wstałam o 4 . 30 juz wszystkpo porobiłam tzn sprztania [pranie i obiad i teraz jestem dla moich tygrsków.

GOSIA GRATULUJE Z CAŁEGO SERCA

MIŁEGO DZIONKA
Jeju zdroweczka dla smykow

a My malujemy sciane na czerwono :sorry:chcemy tv tam powiesic i mysle ze bedzie to fajnie wygladalo
Po za tym planuje juz jak spedze wakacje w tym roku:-pi powiem wam ze atrakcji mnostwo sie szykuje min. wypad nad morze sa 3 miejscowosci ktore chcemy odwiedzic oczywiscie rozkladajac to na 3 rozne weekendy, oprocz tego Safari Park gdzie sie jedzi po zoo autkiem a wszystki zwierzatka podbiegaja zagladaja do autka a malpy skacza po dachu mysle ze dzieci beda sie cieszyc :tak:Knowsley Safari Park no i Flamingo land placisz wstep i jezdzisz na czym chcesz dowoli:-DWelcome to Flamingo Land Theme Park

Ostatnia edycja:
CZARNA widziałam ten film. Super bardzo mi sie podobał. Ja tez lubie Glorie Estefan (nie wiem czy sie tak pisze:-p)
MINISIA fajne wakacje sie zapowiadają
MAGDZIUNIA poprawy humorku
To dla Ciebie i wszystkich potrzebujących uśmiechu
u%C5%9Bmiech.jpg

Witajcie - przedwiośnie za oknem a ja jakaś senna i poddenerwowana.
Na domiar tego wczoraj pokłóciłam się z moim ślubnym :wściekła/y: no i kaplica.
Zapowiadają się ciche dni .... chociaż zobaczymy.

Mam wyrzuty sumienia, bo to ja zaczęłam .... wczoraj coś tam do mnie mówił wieczorkiem, ale ja jak skała.

Zazdroszczę tym kobietom, które są szczęśliwe :no::-:)-:)-( jednym słowem dołek na całego.

Nie mam na nic ochoty .... chciałabym daleko uciec gdzieś - być sama ze swoimi myślami.
Ech ... znów znikam, zamykam się w sobie i zastanawiam się czy na dłużej .... :-:)-:)-( ... może kiedyś mi przejdzie.
ehhh widzę że przechodzimy to samo:sorry::sorry::sorry:
Po za tym planuje juz jak spedze wakacje w tym roku:-pi powiem wam ze atrakcji mnostwo sie szykuje min. wypad nad morze sa 3 miejscowosci ktore chcemy odwiedzic oczywiscie rozkladajac to na 3 rozne weekendy, oprocz tego Safari Park gdzie sie jedzi po zoo autkiem a wszystki zwierzatka podbiegaja zagladaja do autka a malpy skacza po dachu mysle ze dzieci beda sie cieszyc :tak:Knowsley Safari Park no i Flamingo land placisz wstep i jezdzisz na czym chcesz dowoli:-DWelcome to Flamingo Land Theme Park
hehe fajne te safarii szczególnie pawiany rozwalające bagaże:-D:-D:-D:-D

minisia a nie może twój M z nim po męsku porozmawiać. Ściana nieźle na pewno bedzie super wyglądać, a teraz sa takie fajne telewizory co tło podświetlają, tylko ciekawe ile taki bajer kosztuje
martynka zdrówka, u mnie wiosna 10 na plusie, i krokusy zaczynają sie przebijać
evelajna a co tam takiego???
anula na szczęscie przyjmuje teraz mlodsze dzieciaczki, kumpela mi dzisiaj mówiła ze jak pracowała w przeczkolu w grupie 3 latków była 5 dzieci poniżej roku, tak wychodzi jak brak żlobka w miejscowości
Gosiu jeszcze raz gratki
dorotka spokój, spokój, spokój
maksiowa no bo wiosne widać:-)
agamir współczuje i zdrówka dla chłopaków, odpuść teraz sprzatanie
mirabelka z kotami do czasu, albo się znudzi alboe da spokój jak kot się odwinie- niestety
czarna, madziunia :-)

My po spacerku młody zasnął w lózeczku, mimo że na dole halasy nieziemskie. Była kumpela ze swoim i chlopaki poganialy, potem poszlismy na spacer i wyskoczyły nam dwa psy z ostatniej "ruimy" naszczęscie faceci nasi szybko sie zjawili, a psy mlody i raczyj ciekawsko nastawione ni,z agresywnie, ale nigdy nie wiadomo- musze w sprey się zaopatrzeć, bo w zeszłym tygodniu miałam to samo i policji zgłosze- ale jestem wk.... . dostałam takiej adrenalinki ze wszystko juz porobiłam w domku:-)

Oj bedzie rozmowa bedzie i to juz niebawem zreszta wczoraj jak rozmawialam z S to mysle ze szwagier wiele z tego slyszal chociaz az dziwne bo jak zeszlam na dol byl bardzo mily:szok::sorry:a i tak czuje ze to nasze wspolne zamieszkanie i tak zakonczy sie wielka zloscia i ze strony szwagra jak i tescio i oczywiscie kto bedzie ta najgorsza synowa:laugh2:
Co do tv kupilismy 2 tyg temu wiec narazie nie zmienie na podswietlany chociaz pewnie bajer niezly z tego:tak:

reklama
zapomnialam dodac ze wyrwałam bramke ze sciany:-(, poslizgnełam sie na foli i na niej ratowalam- więc M ma dodatkowa robotę, ale jakos zly na mnie nie jest:-) ufffffffff

Do góry