• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Październik 2011

reklama
no zostajemy na patologi ciazy mam nie wielkie rozwarcie ale lekarze sie boja ze zaczne rodzic dlatego czeka mnie lezenie w szpitalu dobrze ze mam laptopa bo bym zwariowala:(

ale goooroaco

dziwne...na pewno tylko rozwarcie????
dopytaj ich szczegółowo,bo dziady nieraz nie mówią wszystkiego...

ja też mam rozwarcie na 1 cm i żadnych przeciwskazań "do normalnego"życia

mimo wszystko trzymaj się i pisz z nami:)
i dopytuj się o wszytsko co Cie niepokoi!!!!

adgaria marti a wiec tak mam 2 cm rozwarcia maly jest bardzo nisko ulozony nawe to toalety nie moge wstac .. nie bylam na wizycie tylko w domu strasznie zle sieczulam mialam skurcze co jakis czas i po prostu ppodjechalam do szpitala lekarz mnie zbadal co bardzo bolalo i zdecydowal ze bede lezala w szpitalu:(:(

malutka gratuluję chłopczyka :)
jeśli chodzi o mleko to ponoć już od 12 tc piersi zaczynają produkować siarę, u niektórych w trakcie ciąży zaczyna już wyciekać, a u niektórych nie i to jest normalne,
a tak odnośnie piersi to już się boję co mi zostanie z mojego rozmiaru :/ dobrze, że chociaż kręgosłup już się przystosował bo do około 18tc miałam takie bóle kręgosłupa z powodu szybkiego wzrostu cycków, że masakra :/

gugula,
a miałaś przynajmniej cc czy rodziłaś sn?

w koncu po paru godzinach parcia i braku postepu porodu zdecydowali sie cc...i chwala im za to :p bo pewnie do tej pory eszcze bym tam probowala mlodego wypchnac z siebie :p
Hejjaaaaa:-)

Miłka kochana u mnie to samo nie ma czym oddychać wczoraj było fajnie bo pochmurno bylo ale zapowiadają burzę no zobaczymy co tam będzie narazie siedzę i się nie wynurzam.....

Agadaria- gratuluję córeczki :tak: moja na połówkowym ważyła 370 gr.

Malutka- gratuluję synka :-)
ja to przynajmniej na upaly narzekac nie moge :-D chociaz kuzwa latem to wole narzekac na upaly niz na to,ze bez polara i kurtki jesiennej to z domu wyjsc sie nie da :p choc dzis wyjatkowo cieplo,cale jakies 16-17 stopni :-)
no zostajemy na patologi ciazy mam nie wielkie rozwarcie ale lekarze sie boja ze zaczne rodzic dlatego czeka mnie lezenie w szpitalu dobrze ze mam laptopa bo bym zwariowala:(

ale goooroaco

niunia,wspolczuje...z drugiej strony jednak,dobrze,ze wiadomo ze cos nie tak i Cie zatrzymali i masz opieke przynajmniej....a jak nie mozesz do toalety to masz cewnik podlaczony? a co z ta druga sprawa?:zawstydzona/y::confused: ale slyszalm wlasnie,ze przy wczesniakach (znaczy sie jak sie zacznie porod,czy pewnie jak u Ciebie zagrozeie porodu) to tylko lezec plackiem i nie mozna wstac...bo to takie maciupkie,ze moze wyskoczyc nawet niewiadomo kiedy....ehh bidulko....Trzymaj sie :)i nie martw sie,bedzie dobrze :)

reklama
milka dziekuje
gugula mam wola jak bedzie mi sie chcialo no wiesz co na razie nie mam cewnika ale okaze sie co i jak dzisiaj pewnie ..
oj strasznie sie martwie moja pierwsza ciaz i juz tak ciezko jest masakra i boje sie straszanie:(

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry