niuniaaa19
Fanka BB :)
adgaria gratuluje
o jej to teraz polezymy w szpitralu maskara

o jej to teraz polezymy w szpitralu maskara
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
malutka gratuluję chłopczyka![]()
jeśli chodzi o mleko to ponoć już od 12 tc piersi zaczynają produkować siarę, u niektórych w trakcie ciąży zaczyna już wyciekać, a u niektórych nie i to jest normalne,
a tak odnośnie piersi to już się boję co mi zostanie z mojego rozmiaru :/ dobrze, że chociaż kręgosłup już się przystosował bo do około 18tc miałam takie bóle kręgosłupa z powodu szybkiego wzrostu cycków, że masakra :/
gugula, a miałaś przynajmniej cc czy rodziłaś sn?
ja to przynajmniej na upaly narzekac nie mogeHejjaaaaa:-)
Miłka kochana u mnie to samo nie ma czym oddychać wczoraj było fajnie bo pochmurno bylo ale zapowiadają burzę no zobaczymy co tam będzie narazie siedzę i się nie wynurzam.....
Agadaria- gratuluję córeczkimoja na połówkowym ważyła 370 gr.
Malutka- gratuluję synka :-)
chociaz kuzwa latem to wole narzekac na upaly niz na to,ze bez polara i kurtki jesiennej to z domu wyjsc sie nie da no zostajemy na patologi ciazy mam nie wielkie rozwarcie ale lekarze sie boja ze zaczne rodzic dlatego czeka mnie lezenie w szpitalu dobrze ze mam laptopa bo bym zwariowala
ale goooroaco

ale slyszalm wlasnie,ze przy wczesniakach (znaczy sie jak sie zacznie porod,czy pewnie jak u Ciebie zagrozeie porodu) to tylko lezec plackiem i nie mozna wstac...bo to takie maciupkie,ze moze wyskoczyc nawet niewiadomo kiedy....ehh bidulko....Trzymaj sie