reklama

Październik 2011

reklama
Jestem! :)

witam wszystkich i gratuluje udanych wizyt! My się przeprowadziliśmy w pn ale nie mam neta więc dopiero dziś mogę napisać, od teściów. Kiedy ja nadrobię hehe ;)
Wrażenia suuuuper, sami wreszcie, a noce najlepsze hahaha :-D Urządzamy się pomału i już się czuje jak domu :)

U mnie też pokropiło ale za mało, jest parno jak cholira więc nie wychylam się z domu. Dopiero w takich godzinach jak teraz mogę śmigać po mieście.

Kręgosłup mnie za to napierdziela, nie ma dnia żeby nie bolał, w nocy budzę się po kilka razy :-( czekam na poduchę, małż ma zamówić.. mam nadzieję że pomoże bo masaż tylko na moment ulgę przynosi :-( Jak tak będzie do 15go (wizyta) to przedłużam chorobowe bo nie wytrzymałabym z bólem tyle godz przy biurku.

Poza tym dzidziuś szaleje po jelitach i pęcherzu też ;) jem często w nocy szczególnie, i tak jak rabbit mówi jak ciągnie brzuszek ( a tak jest jak dużo chodzę ) to leżę.

Może jutro będę mieć już neta to wejdę, czuję się trochę jak bez nogi bez bb :-D
Buziaki i spokojnych nocek :*

Witajcie Kobitki !!!

Naskrobałyście tego od wczoraj :-D

Niunia bardzo Ci współczuję i życzę wszystkiego dobrego,
trzymam kciuki za Was, całuję mocno w brzunio ;-)

Rabbit super wiadomości
gratulację!!!

My byliśmy wczoraj na rodzinnym spuszczaniu krwi
bo ja byłam sobie upuścić- jutro lekarz
a Milenka ze skierowania lekarki- wyniki
z morfologii dobre więc nie wiem czemu
jej się tak często puszcza z noska :confused:

potem robiłam gołąbki z 3 kapust :dry:
i trochę się narobiłam no i potem zdychałam
resztę dnia ...

dziś miałam sprzątający dzień, postawiłam
na nogi całe mieszkanie ...
a teraz mnie brzuch boli ... :baffled:

Ostatnia edycja:
niuniaaa - mam nadzieje ze wszystko bedzie dobrze. Trzymaj sie!

elifit - wspolczuje bolu... ja malo w nocy spie tez z powodu bolu (choc nie kregoslupa) nie przemeczaj sie przy urzadzaniu mieszkanka. Na jodze babka mowila ze najlepsza pozycja na odciazanie kregoslupa to na czworaka, bo caly ciezar jest na brzuszku, moze ci czasem przyniesie ulge?

Jagmar, ja tez mam ostatnio ciagoty na serek zolty:) Ale szczerze mowiac nie wiem co ludziska sie tak w tyc malosolnych lubuja(???) Kiszone to co innego;-)
Ja za to zjadlam 2 mega drozdzowki z truskawkami i jagodami i zdycham:)
Rabbit, super ze i u Was dobre wiesci od ginka!:) I duuuze juz maluchy!
Elifit, no nie watpie ze Wam sie podoba na swoim:-) Bo chociaz nie wiem jak dobrze by przy rodzicach bylo, to jednak wiecej swobody, intymnosci;-)
Monysia ja jako dziecko tez mialam dosc czeste krwotoki z nosa (czasem bardzo obfite), ale zdrowa bylam, poprostu chyba z jakiegos oslabienia sie to bralo bo najczesciej w trakcie upalow... No i jak mialam katar to tez mi sie czesto puszczala...
I w koncu trafilam z tym do laryngologa i stwierdzil, ze w nosie jakies zylki mam dosc na wierzchu i ze dlatego tak czesto krwawie i zaproponowal zabieg, juz nie pamietam na czym to mialo polegac, ale cos zeby te zylki sie pochowaly, ale nie skorzystalam z tego bo nie bylo to dla mnie az tak uciazliwe... W kazdym razie moze wlasnie sprobuj sie laryngologa poradzic?

Wlasnie doczytalam post cytryny, czyli Elifit, laczac przyjemne z pozytecznym, to wiesz....z mezem na czworaka najlepiej, zwlaszcza ze te nocki takie fajne macie:-D

Niunia ja lezalam 6-tyg. na patologi i czas zabijalam ukladaniem puzzli takich duzych 5000 .To naprawde pomaga ,a pozatym czytanie i uczenie sie czegos(ja jezyka obcego)
Rabbit super ze wszystko ok!Ja jakos przezywam ta twoja ciaze ,bo mi sie przypomina moja z blizniakami.A jak pomysle ze my z jednymdzieckiem jeczymy,a ty przeciez podwojny ciezar juz nosisz to az mi glupio.My to dopiero za miesiac jak nie wiecej bedziemy miec takie obciazenie jak ty,na szyjke ,na plecy itp.
Pamietaj zeby sie szanowac i nie grac kozaka .Lez i wykorzystuj wszystkich do okola.

cytrynka spróbuję jej jogowej pozycji.. właściwie to już próbuję ;-), pryzybela a żebyś wiedziała że mnie wtedy mnie plecy bolą hahahah :-D tylko nie wiem czy to jogowa pozycja czy małż sprawia ;-) pewnie obydwa powody :)

niunia trzymaj się perło, ja też leżałam w szpitalu na infekcję, i też się wkurzałam na lekarzy więc cię rozumiem, dobrze że masz lapka i forumek :tak: prosze fluidki &&&&&&&&&&&&&&&

asionek kuruj się!! masz i ty fluidka &&&&&&&&&&

Dobra idę do siebie :-) Heh jak to fajnie tak mówić :-) Odezwę się jutro, paaaa

reklama
rabbit super ze z dziecmi wszystko ok, no i niezle podrosly
moj maluch dzisiaj wazyl 370 g
elifit jak ciebie czytam to przypomina mi sie jak z malzem nasze pierwsze gniazdko wilismy, jacy my wtedy bylismy szczesliwi ze wreszcie sobie, dla siebie i sami
monysia w przedszkolu, w ktorym pracowalam byl chlopiec, ktoremu codziennie leciala krew z nosa, powodem bylo to co pisze pryzybela, delikatne naczynka, moze tez twoja mala to ma, dobrze ze wyniki ok
niunia wspolczuje ci tego szpitala ale ciaza nie trwa wiecznie, za kilka lat bedzie to tylko wspomnienie

ja was troche zaniedbam przez nastepne dni bo wyjezdzamy do PL, takze beda kawki z mama, ploty z bratowa itd.

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry