reklama

Październik 2011

rabbit super informacje i do tego dzieciaczki już takie duże.
elefit no na swoim na pewno dużo fajniej niż z rodzicami czy teściami, więcej swobody no i intymności :)

a co do małosolnych to ja je uwielbiam, tylko daje trochę więcej soli niż standardowo :)

reklama
Elifit fajnie ze juz na swoim jestescie to takie mile i przyjemne szczegolnie wieczorki we dwoje w ciszy i spokoju.Urzywajcie sobie ;))))

Rabbit to rewelacja ze wszystko ok a dzieciaczki takie juz duze :)

Ja polowkowe mam za tydzien juz nie moge sie doczzekacc i przyznaje ze stresa mam duzego czy wszystko ok no i mam nadzieje na mala cipuszke ;)

monysia w przedszkolu, w ktorym pracowalam byl chlopiec, ktoremu co dziennie leciala krew z nosa, powodem bylo to co pisze pryzybela, delikatne naczynka, moze tez twoja mala to ma, dobrze ze wyniki ok

Monysia [/B]ja jako dziecko tez mialam dosc czeste krwotoki z nosa (czasem bardzo obfite), ale zdrowa bylam, poprostu chyba z jakiegos oslabienia sie to bralo bo najczesciej w trakcie upalow... No i jak mialam katar to tez mi sie czesto puszczala...
I w koncu trafilam z tym do laryngologa i stwierdzil, ze w nosie jakies zylki mam dosc na wierzchu i ze dlatego tak czesto krwawie i zaproponowal zabieg, juz nie pamietam na czym to mialo polegac, ale cos zeby te zylki sie pochowaly, ale nie skorzystalam z tego bo nie bylo to dla mnie az tak uciazliwe... W kazdym razie moze wlasnie sprobuj sie laryngologa poradzic?

dzięki Dziewczyny za rady, w poniedziałek idę z Młodą do kontroli
to spytam o tego laryngologa ...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry