reklama

Październik 2011

Hej, witajcie:)
Werka - cierpliwości, miejmy nadzieję, że jutro pokaże się w pełnej krasie:)

Ja raczej chodzę zrelaksowana, chociaż dzisiaj się dowiedziałam, jak mój kolega z pracy potrafi przeinaczać fakty...na szczęście pewne rzeczy, o których mówił dotyczyły mnie pośrednio, ale zastanawiam się skąd u inteligentnego faceta taka zdolność do reinterpretowania rzeczywistości:wściekła/y:

reklama
ehehe musiałam zdawać tyle kasy dałam na szkołę więc musiałam się uczyć...bleeee....a poszło bardzo dobrze:) ale wyniki mam dopiero pod koniec sierpnia...bo to egzamin państwowy...ufff nareszcie luuuuz

No witam się i ja :)
Na początek serdeczne życzenia z okazji rocznic laseczki :**

U Nas jest dobrze, ciągle gdzieś jeździmy i załatwiamy jeszcze sprawy z domem, bo wiele papierów musimy podpisywać razem i jak m wraca to zawsze 1wszy tydzień jest taki zalatany. Od dwóch dni miałam dziwne skurcze tak jakbym miała dostać okres i napinał mi się brzuch , dziś byłam u lekarza na wizycie kontrolnej i naszczęście powiedział że jeżeli takich skurczy nie ma więcej niż 10 na dzień to jest oki. A tak pozatym to wszystko wporządku, ciśnienie w normie i nieprzytyłam ani grama, najważniejsze że nie chudne. No i mam się przyszykować jednak na cc ze wg na wąskie biodra.

Życzę miluśkiego wieczoru :)

Kobitki nie zdałam
jestem głupi stresol, wszystko zepsułam ...
gdybym się tak nie denerwowała ...
już mam dość ...
dziękuję za wszystkie kciukaski, supełki na firance itd. to było bardzo miłe
że o mnie myślałyście :-)a ja wszystkich zawiodłam ...

Dobrej nocki

Kobitki nie zdałam
jestem głupi stresol, wszystko zepsułam ...
gdybym się tak nie denerwowała ...
już mam dość ...
dziękuję za wszystkie kciukaski, supełki na firance itd. to było bardzo miłe
że o mnie myślałyście :-)a ja wszystkich zawiodłam ...

Dobrej nocki

Nie zawiodłaś, ja bynajmniej zawiedziona się nie czuję. Nie martw się i nie poddawaj, następnym razem się uda. Tylko musisz do tego podejść na luzie. Prawko to nie jest najważniejsza rzecz na świecie ;-). Buźka, 3maj się i nie stresuj.

Heja,
dziś byłam na wizycie, wrażenia na odpowiednim wątku :)

monysia nie zawiodłaś nikogo, prawko ciężko zdać, jeszcze w ciąży, tulę cię również :* nie przejmuj się, zdasz następnym razem. Ja 2 lata temu zaczęłam i do tej pory ani czasu ani kasy nie miałam by dokończyć. A podchodziłam dopiero raz :zawstydzona/y:

dziewczyny!!! wyobrażcie sobie że NIKT nam nie powiedział że trzeba do skarbówki złożyć deklaracje od zawarcia umowysprzedaży mieszkania.. ani bank ani notariusz, notariusz nam powiedział że trzeba uiścić opłatę od umowy co zrobiliśmy dzień po jej zawarciu. A teraz przyszedł list od skarbowego żeby się zgłosić osobiście. No to się zgłosiliśmy, wypełnilismy tą deklaracje i babka nam mówi że mandat dostajemy za nieterminowe złożenie!!! :szok: od 150 do 2200 zł :szok: No to my szybciutko poszliśmy do odpowiedniej babki, wyjaśniliśmy sytuacje i podanie napisalismy o umozenie, że kredyty i dzidzius w drodze i nie mamy jak zaplacić i nam umożyli ufffff Troche naszej winy że nie doczytaliśmy...

sylwia gratulacje córeczki!!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry