reklama

Październik 2011

reklama
ja piję kawę ale głównie dla smaka więc piję bezkofeinową :tak:

na początku ciąży piłam po 1 szt z kofeiną i teraz czasem jak bardzo chce mi się normalnej to tez pozwalam sobie na "anemiczną" z zawartością kofeiny

Witam z rana:)
Jestem już po kawce, nie wyobrażam sobie początku dnia bez kofeiny, najgorsze jest to że pije ją na czczo :( Ale inaczej mi nie smakuję :(
Zabieramy się z m za śniadanko bo Antek już daje czadu:)

Hej Kobitki,

Jem właśnie śniadanko byłam na pobraniu krwi no i dałam ta karteczkę co mi ma tam zrobić i była tam toxo i cytomegalia mocz krew standard i babka do mnie 162 zł :szok: mało nie padłam tam i się zdziwiłam ze cytomegalię powtarzam wy też powtarzałyście poprzednia była okey:confused2: nie wiemmmmm

A noc to wogóle mineła masakrycznie siku robiłam co 3 h myślalam ze tano kropelki na badanie nie wyduszę, potem sie położyłam i śniło mi się że chałupe nam kradną i ja złodzieji złapałam :confused2: no i sie budze a na dachu jak cos rypnieeee az podskczyłam a za mna mała w brzuszkuu usnelam na godzinkę i o 4,30 zadzwonił z pracy marcina kolega z jakimiś pretensjami zdenerwował mi męza wybudził mnie i o tak mi noc minełaaaaaa :-(

rabbit- ja z tym jedzeniem tez tak mam czasami ze zjem i maks 15 min zjadłabym jeszcze raz :tak:

Justyś1985 Witajj;)

ja to właśnie mam nie raz takie dni ,że bez kawy to się czuje jakby mnie walec przejechał albo ktoś wypluł :eek: i właśnie wtedy pomaga kawa chyba co z cisnieniem

Hejka dziewczyny

Alez mamy kijowa pogode dzis szaro mokro cisnienie niska tak mi sie chce spac ze nie moge tylka z krzesla podniesc a kawusia juz z ranca byla oczywiscie.Ide wlacze mlodej bajki na chwilke i sie walne pod kocyk.
Mi tez sie znowu jedzonko wlaczylo jadla bym co chwilke a jak nie zjem to mi niedobrze.Kicha.

Rabbit gratuluje zakonczenia edukacji.
Te dziewczyny z ktorymi pisalam o samoopalaczach,ja uzylam w spryyu taka jakby mgielke .Ladnie naturaknie to wyglada nie mam smug .Ale nie powiedzialabym ze jestem opalona.
Ja pije duzo ,a zwlaszcza wieczorem mnie suszy .Wczo:-(raj wypilam piwo bezalkoholowe smakowe i zwymiotowalam.Ale to chba dlatego ze dostalam odrazu zgagi

Ja piję bezalkoholowe Bavaria, piłam też Lecha, nawet niezły. A co do kawy, to faktycznie też mi się zdarza pić prawie codziennie:)
Karolina - no niestety samoopalacze trzeba powtarzać:(

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry