elifit
Moderatorka
hej kobitki,
przyszła mi poduszka kojec
jestem w fazie testowania, jutro zdam relacje jak sie spało :-) ale już mi pasuje bo zawinęłam się w rogal i lapka mam na poduszce 
moja siostra będzie miała dziewczynkę!!! Będzie parka w rodzinie
dowiedziała się też że ma łożysko przodujące i musi sie oszczędzać. Jak jej sie nie podniesie to cc.
u mnie pomidorówka na obiad ;] a my z małżem sobie zrobimy spa, bo mu obiecałam manicure
on ma takie poniszczone łapki że szok, ja mu mani on mi pedi 
Sylwia witamy w PL
Rudson dobrze że to nic groźnego, uważaj na siebie!!
kasiadz pamiętam jak ja szukałam prezentu na wesela, bo mam 3 w te wakacje(!) i właśnie fajne te bukiety, jeszcze są fajne z ręczników.
Justyś usg jest nieszkodliwe, ale 3d ponoć nie powinno się często robić.
ta niunia ma nierówno pod sufitem!!! kurcze co za dziewcze!!!
co do urlopów to ja też bym chciała ale nie wiem jak z kaską :-( Jeszcze nic nie przesądzone, w sierpniu jakaś premia ma wpaść to może pojedziemy. W górach też byliśmy w Beskidzie w tamtym roku, na granicy słowackiej, daleko od turystycznych miast i było super. Zwiedzaliśmy Wierchomlę i Krynicę Zdrój. Natomiast nad morzem ostatni raz byłam jak miałam 15 lat, w Darłówku i polecam, oj pojechałabym nad morze ale troche za daleko na podróż samochodem i to teraz.
przyszła mi poduszka kojec

moja siostra będzie miała dziewczynkę!!! Będzie parka w rodzinie
dowiedziała się też że ma łożysko przodujące i musi sie oszczędzać. Jak jej sie nie podniesie to cc.u mnie pomidorówka na obiad ;] a my z małżem sobie zrobimy spa, bo mu obiecałam manicure
on ma takie poniszczone łapki że szok, ja mu mani on mi pedi 
Sylwia witamy w PL
Rudson dobrze że to nic groźnego, uważaj na siebie!!
kasiadz pamiętam jak ja szukałam prezentu na wesela, bo mam 3 w te wakacje(!) i właśnie fajne te bukiety, jeszcze są fajne z ręczników.
Justyś usg jest nieszkodliwe, ale 3d ponoć nie powinno się często robić.
ta niunia ma nierówno pod sufitem!!! kurcze co za dziewcze!!!
co do urlopów to ja też bym chciała ale nie wiem jak z kaską :-( Jeszcze nic nie przesądzone, w sierpniu jakaś premia ma wpaść to może pojedziemy. W górach też byliśmy w Beskidzie w tamtym roku, na granicy słowackiej, daleko od turystycznych miast i było super. Zwiedzaliśmy Wierchomlę i Krynicę Zdrój. Natomiast nad morzem ostatni raz byłam jak miałam 15 lat, w Darłówku i polecam, oj pojechałabym nad morze ale troche za daleko na podróż samochodem i to teraz.
Ostatnia edycja: