reklama

Październik 2011

hej kobitki,

przyszła mi poduszka kojec :) jestem w fazie testowania, jutro zdam relacje jak sie spało :-) ale już mi pasuje bo zawinęłam się w rogal i lapka mam na poduszce :-D

moja siostra będzie miała dziewczynkę!!! Będzie parka w rodzinie :-D dowiedziała się też że ma łożysko przodujące i musi sie oszczędzać. Jak jej sie nie podniesie to cc.

u mnie pomidorówka na obiad ;] a my z małżem sobie zrobimy spa, bo mu obiecałam manicure :-D on ma takie poniszczone łapki że szok, ja mu mani on mi pedi :-D

Sylwia witamy w PL :)
Rudson dobrze że to nic groźnego, uważaj na siebie!!
kasiadz pamiętam jak ja szukałam prezentu na wesela, bo mam 3 w te wakacje(!) i właśnie fajne te bukiety, jeszcze są fajne z ręczników.
Justyś usg jest nieszkodliwe, ale 3d ponoć nie powinno się często robić.
ta niunia ma nierówno pod sufitem!!! kurcze co za dziewcze!!!

co do urlopów to ja też bym chciała ale nie wiem jak z kaską :-( Jeszcze nic nie przesądzone, w sierpniu jakaś premia ma wpaść to może pojedziemy. W górach też byliśmy w Beskidzie w tamtym roku, na granicy słowackiej, daleko od turystycznych miast i było super. Zwiedzaliśmy Wierchomlę i Krynicę Zdrój. Natomiast nad morzem ostatni raz byłam jak miałam 15 lat, w Darłówku i polecam, oj pojechałabym nad morze ale troche za daleko na podróż samochodem i to teraz.

Ostatnia edycja:
reklama
Ja mam robione USG praktycznie co wizytę, myślę ,że jakby USG było faktycznie szkodliwe to lekarze by tak często nie robili ;-)

Ja też mam usg co wizytę, co 3 tyg ...
i nie wyobrażam sobię inaczej :-p

Rudson, Miłka u nas była zrzuta na radę rodziców
na początku roku ale nie wiem czy z tego coś będzie
bo nie słyszałam o jakiejkolwiek zbiórce ...
myślałam żeby jakieś ptasie mleczko babką dać co se razem do kawy wszamią ...
bo 4 bukiety kupować + dyrektorka ...:dry:
zwłaszcza że Oni pożegnania żadnego nie mają ...

czesc lalunie

dzieki za slowa wsparcia

powiem tak, wczoraj bylo troszeczke lepiej i najgorsze co moglam zrobic to wyszlam z lozka i pojechalam z mezem do ikeii po polke na buty..
poraz koljeny zablyslam... bo w polozwie spaceru po sklepie tak mnie chwycilo ze usialam na krzesle i czekalam az ja znajdzie i pojdziemy do kasy
wracajac do domu , myslalam ze nie wysiedze w aucie ale r mi kupil od razu 2 jaski w ikeii zebym sobie w samochodzie podlozyla pod plecy i torszke bylo lepiej, ale mimo to bolalo...
przyjechalismy do domu wzialam nospe forte i toche popuscilo

na wieczor bylo nawet, nawet, ale dzisiaj rano znowu obidzil mnie bol ...
moj r caly dzien w pracy ...
szlag by to

w srode mam wizyte , zrobia mi mocz i bede walczyc o kolejne usg
i jak sie wkurze to kupie bolet do pl i porobie badania na walsna reke , bo oni mnie ttaj zalamuja

takze dzisiaj slicznie na zewnatrz a ja znowu uziemiona w lozku
jutro ide wypowiedziec umowe w salonie
bez sensu zebym placila za stanowisko a nie dam rady pracowac
niech sobie juz kogos szukaja na moje miejsce tak bedzie najklepiej

atram współczucia z tymi nerkami :/ odpoczywaj i wygrzewaj się, dobrze że w środę idziesz na wizytę

elifit na pewno z poduchy będziesz zadowolona :) ja mam dopiero jeden dzień, a już jestem nią zachwycona :)

kurcze nie dość ze dziąsla mi krwawią to jakoś się powiększyły te miedzy zebami wyszły i poszarpane jakieś fujjjjjj krew ciągle leci teraz jabłkiem sobie rozwaliłam robi wam sie tak z dziąsłami?

kurcze nie dość ze dziąsla mi krwawią to jakoś się powiększyły te miedzy zebami wyszły i poszarpane jakieś fujjjjjj krew ciągle leci teraz jabłkiem sobie rozwaliłam robi wam sie tak z dziąsłami?

mi krwawią za każdym razem, i jabłkiem też rozwalam.. a jak ci się powiększyły to masz stan zapalny.. płucz szałwią, ewentualnie płynami do jamy ustnej :tak:

reklama
mi krwawią za każdym razem, i jabłkiem też rozwalam.. a jak ci się powiększyły to masz stan zapalny.. płucz szałwią, ewentualnie płynami do jamy ustnej :tak:

a jakby był stan to by bolały a to nie boli?

a pasta emelx bedzi okey?

Ostatnio edytowane przez moderatora:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry