malutka2326
Fanka BB :)
Sivi nie bój żaby
, nie spali wręcz rozgrzeje 

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Sivi nie bój żaby, nie spali wręcz rozgrzeje
![]()
hmmm to prawie jak gra wstępna ;-)

Witam Dziewczyny ;-)
Oj widzę ze zaczynają nas dopadać różne dolegliwośći mnie też jakoś i wnocy i z rańca kłuje w dole brzucha nic narazie herbatka posiedze i zobaczymy czy przejdzie
werka- ja to mam w domu chyba z 5 płynów do higieny każdy działa na mnie tak sobie ale profilaktycznie cały czas biore lacibious feminę i kiedyś na jednym forum poleciła mi laska podmywanie sie jogurtem naturalnym tylko jogurt musi być ciepły a najlepiej to nalać na jakiś talerzyk plastikowy czy cos i posiedziec sobie tyle ile dasz rade naprawdę łagodzi takie babcine ale pomaga możesz spróbować![]()
a czemu plastikowy akurat?? Ja gdzieś czytałam że tampon zamoczony w jogurcie naturalnym i włożony na całą noc pomaga....ale jakoś dziwnie mi się kojarzą takie kulinarne sposoby...Dziwnie tak chyba siedzieć na talerzyku z ciepłym jogurtem...a czemu plastikowy akurat??
hej kobitki
podczytuję...zdróweczka życzę
jakoś dziwnie mi na tym L4....bałagan większy niż jak do pracy chodziłam...nic mi się nie chce i nic mnie nie goni...zero organizacji