• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Październik 2011

Haj u nas sie robi jeczaco jak na odziale geriatri:-D
Boze tutaj do wakacji jeszcze miesiac.Moi synowie to maja juz powyzej uszu szkoly.

A mnie zaga meczy codziennie.I nic nie pomaga.
Asionek slub w Sylwka -Super .Przynajmniej data latwa dla m.do zapamietania.

kurcze jeszcze miesiac ?? biedne dzieci , no ale szybko zleci napewno :)
no latwa do zapamietania i zawsze bedziemy swietowac hucznie hehe
no jeczymy juz niestety ... chyba bedzie cora gorzej :( ale oby nie !!

Asionek a ile tego magnezu wzięłaś, ja biorę na skurczybyki 3x2tbl

ja mam dawke 1raz 3 tabsy rano

reklama
monysia - to kiepsko :no: ja się już zastanawiam co zrobię z młodą w przyszłe wakacje :dry:

karolina - spróbuj Sprite mi w pierwszej ciąży na zgagę pomagało :tak:

Asionek - może spróbuj 3 x 1, tak żeby w organizmie była cały czas stała dawka albo niech Ci mama wyśle z Pl nos-pę :tak:

hej wszystkim! troche mnie tu nie bylo,ale ostatnio duzo sie dzialo to i czasu nie bylo nawet na podgladanie. Przebieglam przez zalegle strony i ulzylo,ze wszystko ok u Was :)

mnie tez pobolewa na dole brzucha, zwlaszcza jak spaceruje dluzej. ale to moze tak ma byc? ze trzeba zwolnic, wiecej odpoczac? bylam u poloznej, macica na 22cm, az mnie to przerazilo,ze jej dno jest sporo juz ponad pepkiem.. tyje systematycznie , a to juz nie cieszy bo jak narazie mam +9kg :/

chmurzasto od jakiegos czasu ale chlodniej, chyba nawet mnie to cieszy :)

Hej kobietki ,ja dziś późno bo zakończenie roku synów miałam ,no i już wakacje :happy2:

ja tak samo malutka:))))my zadowolone,a dzieciaki to dopiero!!!!!!

Karolina,jaka radość z pierwszego posta wciągu dnia he he he ...mała rzecz a cieszy:))))zawsze Rudson otwierała dzień:)

mała wyróżniona na apelu,mamusia z dumy mało nie pękła:)))
potem była u mnie koleżanka z synkiem i tak zeszło do tej 15:)
miłej środy dziewczynki

monysia - to kiepsko :no: ja się już zastanawiam co zrobię z młodą w przyszłe wakacje :dry:

karolina - spróbuj Sprite mi w pierwszej ciąży na zgagę pomagało :tak:

Asionek - może spróbuj 3 x 1, tak żeby w organizmie była cały czas stała dawka albo niech Ci mama wyśle z Pl nos-pę :tak:

nie wiem mi mowili zeby tak brac i na opakowaniu tez tak jest .... zapytam w piatek poloznej :)
tutaj wyczytalam , ze odpowiednik nospy to Spasfon czy jakos tak
ja narazie nic nie bralam jeszcze od poczatku ciazy ... teraz magnez czasami , bo sie boje tych okropnych skurczy :/

hej wszystkim! troche mnie tu nie bylo,ale ostatnio duzo sie dzialo to i czasu nie bylo nawet na podgladanie. Przebieglam przez zalegle strony i ulzylo,ze wszystko ok u Was :)

mnie tez pobolewa na dole brzucha, zwlaszcza jak spaceruje dluzej. ale to moze tak ma byc? ze trzeba zwolnic, wiecej odpoczac? bylam u poloznej, macica na 22cm, az mnie to przerazilo,ze jej dno jest sporo juz ponad pepkiem.. tyje systematycznie , a to juz nie cieszy bo jak narazie mam +9kg :/

chmurzasto od jakiegos czasu ale chlodniej, chyba nawet mnie to cieszy :)

chyba normalne takie pobolewanie jak sie czlowiek nachodzi ...
najwazniejsze , ze wszystko oki jest :))

Aga gratulacje :)

Cze :)

Ati mnie też boli ogonowa kość, za dużo siedzenia.
Asionek mnie wczoraj pobolewał krzyż.. pewnie ze zmęczenia, spróbuj odciążyć kręgosłup, w pozycji na pieska najlepiej :-D Fajną tę datę masz oj tak :tak:
Lena nie wymyślaj tylko bierz antybiola. Tak jak dziewczyny mówią bardziej dzidziowi zaszkodzi jeśli nie weźmiesz
Werka a mówiłam że by sie nie gniewał, ale fajnie ci sie udało hihi :tak:
Werka, malutka też coś wiem o toksycznych związkach, mój nie był aż taki jak wasz ale nie umiałam się uwolnić, bałam się chyba samotności. Dopiero mój m mi zawirował świat :)
Klementinka ciasto orgazm na wątku kulinarnym od agadarii :) ale robie dopiero dzisiaj..

eh dzis pół leń, pół pracuś, poodkurzać muszę i ogarnąć z grubsza tołalete i łazienke bo mają nas odwiedzić znajomi.. wiecie wszyscy chcą obczaić chatkę ;-)
a tak to wybieramy sie w lipcu na wakacje nad Solinę, w Bieszczady i szukam kwater :) Już nie mogę się doczekać :)

U nas gorąco, nawet duszno ;/
Miłego dnia :*

Haj u nas sie robi jeczaco jak na odziale geriatri:-D
Boze tutaj do wakacji jeszcze miesiac.Moi synowie to maja juz powyzej uszu szkoly.

A mnie zaga meczy codziennie.I nic nie pomaga.
Asionek slub w Sylwka -Super .Przynajmniej data latwa dla m.do zapamietania.

No to faktycznie mozna się wkurzyć.Moje wakacjie mają juz tydzień,a wracają do szkoły w drugim tygodniu września.

Dzień doberek!
wczoraj u nas była taka straszna burza,że dzisiaj wielkie sprzątanie drzewa połamane,gałęzi pełno,było zagrożenie tornadem,ale dzięki Bogu przeszło bokem.
Ja juz drugi dzień bez głosu,mówie szeptem,Leszek mówi"Boże jaka cisza w domu",ale mnie do śmiechu nie jest.Ból troche mniejszy w końcu mogę przełykać-Będę ŻYĆ:-D

ASionek-poleguj sobie dzisiaj cały dzień,ja dwa tygodnie temu miałam takie bóle,które obudziły mnie w nocy,ale nie wstawałam cały dzień i było lepiej,a może zadzwoń do lekarza?
Co do zgagi ja nie rozstaję się z Tumsami,noszę je nawet w torebce,bo nigdy nie wiem kiedy się przydadzą.

Cze :)

Ati mnie też boli ogonowa kość, za dużo siedzenia.
Asionek mnie wczoraj pobolewał krzyż.. pewnie ze zmęczenia, spróbuj odciążyć kręgosłup, w pozycji na pieska najlepiej :-D Fajną tę datę masz oj tak :tak:
Lena nie wymyślaj tylko bierz antybiola. Tak jak dziewczyny mówią bardziej dzidziowi zaszkodzi jeśli nie weźmiesz
Werka a mówiłam że by sie nie gniewał, ale fajnie ci sie udało hihi :tak:
Werka, malutka też coś wiem o toksycznych związkach, mój nie był aż taki jak wasz ale nie umiałam się uwolnić, bałam się chyba samotności. Dopiero mój m mi zawirował świat :)
Klementinka ciasto orgazm na wątku kulinarnym od agadarii :) ale robie dopiero dzisiaj..

eh dzis pół leń, pół pracuś, poodkurzać muszę i ogarnąć z grubsza tołalete i łazienke bo mają nas odwiedzić znajomi.. wiecie wszyscy chcą obczaić chatkę ;-)
a tak to wybieramy sie w lipcu na wakacje nad Solinę, w Bieszczady i szukam kwater :) Już nie mogę się doczekać :)

U nas gorąco, nawet duszno ;/
Miłego dnia :*

byłam nad Soliną w podróży poślubnej :) pięknie tam jest

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry