reklama

Październik 2011

hej kobitki

podczytuję...zdróweczka życzę:tak::tak::tak::tak::tak:

jakoś dziwnie mi na tym L4....
większy niż jak do pracy chodziłam...nic mi się nie chce i nic mnie nie goni :sorry:...zero organizacji

Włąśnie dlatego że nic Cię nie goni to nie da się zorganizować,
ja też tak mam ... nic mi się nie chce ... robota leży ...
ale co tam, zaraz będą nowe obowiązki :tak:

witamy w klubie....u mnie tak od lutego:-D:-D:-D:-D:-D

U mnie też od lutego:-p

Witam się Dziewczynki !!!

Wczoraj nie miałam internetu :wściekła/y:
ale i tak 2 dni zdychałam ...
strasznie mnie pachwiny bolą i góra brzucha ...
nie mówiąc już o kręgosłupie :wściekła/y:
nie mogę spać, już bym chciała końca :baffled:
Milena ostatni dzień w przedszkolu
a zmierzła ostatnio, nie umiem se z Nią poradzić- jak mały dzidziuś
wszystko za nią robić ...

reklama
pysia jeeeej no to fantastycznie że nie miewasz zgagi bo to jest przeobrzydliwa dolegliwość! a z tym zarażaniem oczywiście żartowałam, ale jakoś tak jak czytam co kobietki piszą o swoich utrapieniach to za 2 dni łapie mnie to samo heh... jakieś fatum!

werka przepraszam najmocniej że się pomyliłam. Ale w sumie takie mieszkanie z kimś fajna sprawa, chociaż się wietrzyć nie można, ale zawsze weselej! Też tak kiedyś mieszkaliśmy i pomimo lokatorskich sprzeczek, to ja bardzo dobrze wspominam.
ajjj tam czasem się można zapomnieć z tym stanikiem, chociaż Mirek ma zdrowe odruchy :) taka skromna zazdrość to dobrze o nim świadczy.
a tacy faceci jak Twój były to coś muszą mieć na bani;/...

malutka zadziwiasz mnie! normalnie dzielna bestia tyle wytrzymać w toksycznym związku...

sivi dobrze że z łóżka nie spadłaś jak się przestraszyłaś :P ale lekki masz sen... ja bym sie przewróciła na drugi bok i dalej komar.

Lena mi lekarz powiedział, że nieraz lepiej wziąć antybiotyk, bo bardziej męcząca może być dla dzidzi choroba. Poza tym przy krtani się kaszle a w ciąży to bardzo niewskazane, więc kuruj się. Lekarz nie podałby Ci antybiotyku ktory miałby Ci zaszkodzić.

mariolcia już obiadek? o kurcze, szybko :P smacznego!

a teraz zauważyłam dopiero że ASIONEK miała ślubowanie w sylwestra 2009/10. Ale świetna data! Czemu akurat w sylwestra?

Ostatnia edycja:
Hej kobietki ,ja dziś późno bo zakończenie roku synów miałam ,no i już wakacje :happy2:

Lenka kuruj się i nie zastanawiaj się nad antybiotykiem, myślę ,że każda z nas by wzięła, poza tym lekarz wie co robi ;-)

Ewa no niestety, nie zawsze wszystko jest tak jak byśmy chcieli, ale za to teraz mam dobrze ;-)

Dzień dobry,

Lena - powiem tylko nie wymyślaj ;-) tylko bierz antybiotyk, te na bazie penicyliny nie przenikają przez łożysko i nie mają wypływy na dziecko a nie ma nic gorszego dla maluszka niż jakaś nieleczona infekcja która bardzo często ma negatywny wpływ na rozwój dziecka (wady rozwojowe):tak: ja Ci napisze na pocieszenie, że w tej ciąży antybiotyk brałam już 2 razy :dry: bo od kwietnia męczę się z zapaleniem zatok i mam nadzieję, że tym razem (skończyłam brać antybiotyk wczoraj) będzie już spokój :tak:

monysia - macie nieczynne przedszkole w wakacje :confused:

U nas niestety nie :no:
musiałabym ją wozić do innego miasta
a to się wiążę ze wcześniejszym wstawaniem i jazdą rano autobusem
bo nie zawsze M jest rano w domu ...
dyżur jest kilka tygodni w jednym mieście i kilka w drugim
a do tego drugiego w ogóle się nie dostanę autobusem
bo nie jeżdżą w tych godzinach ...

liczyłam na to że u nas będzie dyżurowało choć jedno przedszkole
to by pochodziła jeszcze jeden m-c ale nic z tego :baffled:

Asionek to będę czekała co ci powie :-) to wtedy i ja będę wiedzieć

napewno dam znac :)

Wczoraj nie miałam internetu :wściekła/y:
ale i tak 2 dni zdychałam ...
strasznie mnie pachwiny bolą i góra brzucha ...
nie mówiąc już o kręgosłupie :wściekła/y:
nie mogę spać, już bym chciała końca :baffled:
Milena ostatni dzień w przedszkolu
a zmierzła ostatnio, nie umiem se z Nią poradzić- jak mały dzidziuś
wszystko za nią robić ...

kurcze widze nie tylko ja mam bole :/ czyzby ledwo zaczety 3 trymestr i juz takie kwiatki ?? niby kazdy mowil ,ze najgorszy , ale myslalam , ze koncowka bardziej , a nie caly :szok:

Asionek mi na takie bóle gin kazał wziąć no-spe 40mg i poleżeć z pół godzinki, u mnie przechodziło, ale ponoć to normalne

nie mam nospy :/ wzielam magnez , ale nic nie dalo ...

a teraz zauważyłam dopiero że ASIONEK miała ślubowanie w sylwestra 2009/10. Ale świetna data! Czemu akurat w sylwestra?

a jakis taki spontan :) dwa miesiace wczesniej sobie zazartowalam , ze moze slub , moj no , ze fajnie i stanelo na Sylwku zeby nudno nie bylo :)
jak ktos przed slubem jest , a mysli to polecam , imprezka huczna i niezapomniana :-)

Haj u nas sie robi jeczaco jak na odziale geriatri:-D
Boze tutaj do wakacji jeszcze miesiac.Moi synowie to maja juz powyzej uszu szkoly.

A mnie zaga meczy codziennie.I nic nie pomaga.
Asionek slub w Sylwka -Super .Przynajmniej data latwa dla m.do zapamietania.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry