reklama

Październik 2011

reklama
Malutka kiedys w poprzedniej pracy poznalam taka polke. Miala 3mezow i 6corek, 7 urodzil sie chlopczyk, ale niestety po 3m zmarl z powodu wady serca, i byl wczesniakiem. (Dopiero z 3mezem udalo jej sie miec syna). Z tego co mi wiadomo, to i z nim sie rozstala. I ma nowego "kotka" ale chyba nie planuje juz dzieci z powodu wieku...

wow ilosc mezow niezla :)

ale naskrobałyście,

u mnie najpierw było 4 dziewuszki i w końcu upragniony synuś, który teraz szarpie nerwy mojej mamie :wściekła/y:

ati ja smarowałam Vichy i spłyciły się baardzo więc mogę polecić, tylko cena jest spora..

ja mam dzisiaj humor pod psem, martwie sie o finanse, te wesela głupie :(, o dzidziusia że nie podołam, o wszystko!!! i płaczę jak zwykle bez powodu... to że makaronu nie dogotowałam. no żal.pl :wściekła/y:ide spać, mam nadzieje że jutro będzie lepiej.. dobrej nocki

Elefit- tak już mamy,że die martwimy o wszystko.Ja też zamartwiam sie jak dam radę z maleństwem,i z dziewczynkami ,jak zareaguja na dzidzie w domu w końcu to panny.CZy wrobimy na pampersy itd itd,ale jestem przekonana,że każda z nas ma takie same lub podobne obawy.

Ja natomiast naczytałam sie forum pożegnania i zaczęłam się zamartwiać,analizować na nowo moje badania prenatalne.Kopnijcie mnie w siedzenie za tą skrajną głupote.

A wogóle zawsze krzyczycie pierwsza-hihi dzisiaj ja pierwsza.Tylko o mnie jest dzisiaj,a u was jutro:-p

lena - nie martw sie! damy rade napewno, ale wierz mi ,ze nie jestes sama w liczeniu i przeliczaniu "na pampersy" kasy.. i te mysli czy z dzidzia wszytsko ok, mimowolnie strach sie wkrada nieraz jak to bedzie... a dla mnie to pierwsze dziecko to juz wogole rozmyslam jak ja sobie poradze:szok:
dzisiaj mam robote wyjazdowa, ale ostatnia juz z tego dzialu, dobrze,bo jakos podroze na takim upale mi nie sluza :/

milego dnia kobitki:-)

reklama
Ale cisza dziś tutaj...śpią wszystkie po tych późnowieczornych pogaduszkach?
Tutaj dziś strajk nauczycieli i moja w chacie siedzi. A ja jakaś taka rozmemłana się czuję, niby pogoda ładna to chyba nie ciśnienie...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry