• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Październik 2011

Hej ja jestem ale sie tak nie wyspalam ze nawet weny do pisania nie mam. Zreszta nie chce sie rozpedzac z bb bo musze wyjsc z domu pozalatwiac pare spraw. U nas niby brzydko, pochmurnie ale duszno wiec malo przyjemna pogoda. Ok zmykam sie zebrac z domu. Milego dnia wszystkim, nie wiem czy bede miala jeszcze dzisiaj chwilke zeby tu zagladnac.

reklama
Witam sie i ja

wczoraj trochę spanikowałam...całe popołudnie skurcze :zawstydzona/y:...polegiwałam i nic...wzięłam nospę...i nic....teraz jest oki...ale jak się znów powtórzy to jadę do szpitala...mój lekarz dzis ma dyżur...

DOmel szaleje na rowerze z babcią...babcia już wymięka ale nie narzeka...on łobuz ucieka...chuligan jeden :sorry:

Ja natomiast naczytałam sie forum pożegnania i zaczęłam się zamartwiać,analizować na nowo moje badania prenatalne.Kopnijcie mnie w siedzenie za tą skrajną głupote.

Lenka ja też od czasu do czasu wyciągam moje wyniki z amniopunkcji...napisane tak że nic nie rozumiem i wkręcam się że może jednak cos tam jest nie tak a ja źle to zrozumiałam źle mi wytłumaczono itp :sorry:...

Przede mną jeszcze 2 echokardiogram 14.07...i wtedy się okaże czy maluch ma jednak niedomykalność zastawki trójdzielnej czy może już jest dobrze :zawstydzona/y:

I ja sie witam :tak: Lena kiedy ja sie obczytuje takich rzeczy ( bo ciekawska strasznie z natury jestem) to na mnie wszyscy wrzeszcza zebym przestala, bo sie pozniej martwie i sama sobie i malenstwu szkodze.. Nie zawsze slucham ;-), ale moze Ty posluchasz :tak:
Rudson badz dobrej mysli, oszczedzaj sie ile sie da, wszystko bedzie dobrze :tak:

Hej Kobitki,

U mnie dziś jakoś nijak, pogoda do bani i wogóle jakoś musze zacząć sie ogarniać bo w sobote jedziemy nad morze a mi się tak nie chceeeeeeeeeeeeeeeeee że szokkkkk........

Rudson- a skąd kochana wiesz ze skurcze moze to dzidzia moja czasami tez tak mi napina cały brzuch ze sie zastanawiam czy to skurcz czy mała:eek:

Ale się najadłam zjadłam zdrowe musli itd i dopchalam kanapką zaraz padne :confused2:

Witam Was dziewczyny:)
Jestem tu nowa i też mam termin na październik (01.10.2011), jednak małe prawdopodobieństwo że do października wytrzymam gdyż w brzuszku buszuje dwójka maluchów:)
U mnie pogoda też nie najlepsza:-(, szaro buro i ponuro ale trzeba jakoś przetrzymać.
Pozdrawiam!!!

renia cześć:) to już mamy dwie mamy bliźniaków!

rudson wiem, że się martwisz, ale pomyśl, co by było gdybyś się o tym nie dowiedziała? chyba lepiej wiedzieć i przygotować się na jakieś wyjścia z sytuacji, lekarze im szybciej wiedzą tym łatwiej im pomóc dziecku. Także głowa do góry!!!!

martino jak to Ci się nie chce nad morze???? chętnie bym sie zamieniła, a Ty marudzisz :P

malutka no to Twój pies miał niezłe zdezo jak to widział. Ale mamnadzieje że uda Ci się to nagrać :P wszystkie się pośmiejemy wtedy ...

mam wyrzuty sumienia bo zjadłam całą czekoladę, ale normalnie oprzeć się nie mogłam tak chciałam słodkiego... i kolejny kg do przodu :(

Ewcia - to dawaj ze mną mamy wolne miejsca w aucie ;-) a nie chce mi sie bo nie lubię jeżdzić autem jak mnie trzącha po dołach brrrrr a u nas drogi mają wiele dziurrrrr i ekstra odcinków :wściekła/y:

reklama
Witam Was dziewczyny:)
Jestem tu nowa i też mam termin na październik (01.10.2011), jednak małe prawdopodobieństwo że do października wytrzymam gdyż w brzuszku buszuje dwójka maluchów:)
U mnie pogoda też nie najlepsza:-(, szaro buro i ponuro ale trzeba jakoś przetrzymać.
Pozdrawiam!!!
Witam Cię i gratuluję dwójeczki :tak: A skąd jesteś jeśli można zapytać? widzę ,że mazowieckie, może gdzieś blisko mnie :-D

Pysia no u mnie to dziś rekord ze spaniem :-D Tylko dlatego ,że mój Ł miał wczoraj nockę, ja przy kompie ,a chłopcy długo siedzieli i bajki oglądali, wstali dziś po mnie, normalnie szok bo zawsze ok szóstej już wstają :-D

Ewa no jak mi się tylko uda ,tylko problem w tym ,że moje dziecię jakieś takie sprytne jest, jak ja telefon w rękę to nastaje cisza :-D No i w sumie Molly jak zobaczy telefon to też nie daje sobie nawet zdjęcia zrobić, trzeba się nieźle namęczyć, ale próbować będę :laugh2:

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry