reklama

Październik 2011

Hej ja jestem ale sie tak nie wyspalam ze nawet weny do pisania nie mam. Zreszta nie chce sie rozpedzac z bb bo musze wyjsc z domu pozalatwiac pare spraw. U nas niby brzydko, pochmurnie ale duszno wiec malo przyjemna pogoda. Ok zmykam sie zebrac z domu. Milego dnia wszystkim, nie wiem czy bede miala jeszcze dzisiaj chwilke zeby tu zagladnac.

reklama
Witam sie i ja

wczoraj trochę spanikowałam...całe popołudnie skurcze :zawstydzona/y:...polegiwałam i nic...wzięłam nospę...i nic....teraz jest oki...ale jak się znów powtórzy to jadę do szpitala...mój lekarz dzis ma dyżur...

DOmel szaleje na rowerze z babcią...babcia już wymięka ale nie narzeka...on łobuz ucieka...chuligan jeden :sorry:

Ja natomiast naczytałam sie forum pożegnania i zaczęłam się zamartwiać,analizować na nowo moje badania prenatalne.Kopnijcie mnie w siedzenie za tą skrajną głupote.

Lenka ja też od czasu do czasu wyciągam moje wyniki z amniopunkcji...napisane tak że nic nie rozumiem i wkręcam się że może jednak cos tam jest nie tak a ja źle to zrozumiałam źle mi wytłumaczono itp :sorry:...

Przede mną jeszcze 2 echokardiogram 14.07...i wtedy się okaże czy maluch ma jednak niedomykalność zastawki trójdzielnej czy może już jest dobrze :zawstydzona/y:

I ja sie witam :tak: Lena kiedy ja sie obczytuje takich rzeczy ( bo ciekawska strasznie z natury jestem) to na mnie wszyscy wrzeszcza zebym przestala, bo sie pozniej martwie i sama sobie i malenstwu szkodze.. Nie zawsze slucham ;-), ale moze Ty posluchasz :tak:
Rudson badz dobrej mysli, oszczedzaj sie ile sie da, wszystko bedzie dobrze :tak:

Hej Kobitki,

U mnie dziś jakoś nijak, pogoda do bani i wogóle jakoś musze zacząć sie ogarniać bo w sobote jedziemy nad morze a mi się tak nie chceeeeeeeeeeeeeeeeee że szokkkkk........

Rudson- a skąd kochana wiesz ze skurcze moze to dzidzia moja czasami tez tak mi napina cały brzuch ze sie zastanawiam czy to skurcz czy mała:eek:

Ale się najadłam zjadłam zdrowe musli itd i dopchalam kanapką zaraz padne :confused2:

Witam Was dziewczyny:)
Jestem tu nowa i też mam termin na październik (01.10.2011), jednak małe prawdopodobieństwo że do października wytrzymam gdyż w brzuszku buszuje dwójka maluchów:)
U mnie pogoda też nie najlepsza:-(, szaro buro i ponuro ale trzeba jakoś przetrzymać.
Pozdrawiam!!!

renia cześć:) to już mamy dwie mamy bliźniaków!

rudson wiem, że się martwisz, ale pomyśl, co by było gdybyś się o tym nie dowiedziała? chyba lepiej wiedzieć i przygotować się na jakieś wyjścia z sytuacji, lekarze im szybciej wiedzą tym łatwiej im pomóc dziecku. Także głowa do góry!!!!

martino jak to Ci się nie chce nad morze???? chętnie bym sie zamieniła, a Ty marudzisz :P

malutka no to Twój pies miał niezłe zdezo jak to widział. Ale mamnadzieje że uda Ci się to nagrać :P wszystkie się pośmiejemy wtedy ...

mam wyrzuty sumienia bo zjadłam całą czekoladę, ale normalnie oprzeć się nie mogłam tak chciałam słodkiego... i kolejny kg do przodu :(

Ewcia - to dawaj ze mną mamy wolne miejsca w aucie ;-) a nie chce mi sie bo nie lubię jeżdzić autem jak mnie trzącha po dołach brrrrr a u nas drogi mają wiele dziurrrrr i ekstra odcinków :wściekła/y:

reklama
Witam Was dziewczyny:)
Jestem tu nowa i też mam termin na październik (01.10.2011), jednak małe prawdopodobieństwo że do października wytrzymam gdyż w brzuszku buszuje dwójka maluchów:)
U mnie pogoda też nie najlepsza:-(, szaro buro i ponuro ale trzeba jakoś przetrzymać.
Pozdrawiam!!!
Witam Cię i gratuluję dwójeczki :tak: A skąd jesteś jeśli można zapytać? widzę ,że mazowieckie, może gdzieś blisko mnie :-D

Pysia no u mnie to dziś rekord ze spaniem :-D Tylko dlatego ,że mój Ł miał wczoraj nockę, ja przy kompie ,a chłopcy długo siedzieli i bajki oglądali, wstali dziś po mnie, normalnie szok bo zawsze ok szóstej już wstają :-D

Ewa no jak mi się tylko uda ,tylko problem w tym ,że moje dziecię jakieś takie sprytne jest, jak ja telefon w rękę to nastaje cisza :-D No i w sumie Molly jak zobaczy telefon to też nie daje sobie nawet zdjęcia zrobić, trzeba się nieźle namęczyć, ale próbować będę :laugh2:

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry