Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ty się ciesz ,ze młoda jesteśWeźcie bo ja się tu czuję jak dziecko z wami... :-)
Kurcze ,a dopiero jak 18 się doczekać nie mogłam 

A proszę Cię bardzoMariolcia no co Ty, ja nadal się czuje na 20. Kiedyś czułyśmy się na starsze a jak 20 stuknie to wszystko się zmienia i czujemy się młodziej.
Dzięki za życzenia zdrówka, na razie nie jest źle. Mała energię ma jak zwykle nauczyła się fikołki robić i od rana skacze po moim łóżku. Tylko katar ja męczy i lekki stan podgorączkowy. Mam nadzieje, że szybko przejdzie i nie będę musiała w poniedziałek jechać do lekarza.
Zmykam teraz obiad robić. Nachapie sie, że nie ma co bo dzisiaj zaplanowałam sobie pierogi ruskiea wiadomo przy pierogach masa roboty. Trzeba podgrzać wodę, wyciągnąć pierogi z paczki i zagotować. Kurde nie wiem czy podołam temu zadaniu. A tak serio to dla Zosi muszę coś ugotować a pomysłów brak ;(
Malutka podeślij mi link do tych śmiesznych emotków

Ja myślałam o szkole rodzenia... ale się nadal zastanawiamy. Nie wiem nie jestem pewna czy iść czy nie. Tak jak piszecie przecież każda matka zawsze sobie dawała radę po porodzie bo wykształca się instynkt macierzyński... a z drugiej strony chciałabym pójść do tej szkoły żeby potem nie żałować![]()
MAriolcia ja już od dawna sobie powiedziałam, że żadnej szkoły rodzenianawet jakby była za darmo... zbędna strata czasu
![]()