reklama

Październik 2011

hmmm a moje dziecko jakies spokojne ja to podobno spokojnym dzieckiem byłam ;-) a mojemu K wystarczyło dać patyka i siedział spokojnie cały dzień nawet jeść nie wołał :-D:-D:-D
Ja też byłam spokojna, mama mi mówiła że bardzo lubiłam jej "porządki" w szafach robić... wwywalić wszystko na cały pokój i mogłam tak siedzieć cały dzień.

reklama
kurde jutro wyjeżdzamy a mi dzisiaj się coś przyplątało kużwa patrze a jakoś dziwnie mnie piecze w kolo wiadomo gdzie i jakoś tak na jednej wardze pękła skóra i boli......................... i się kurde nie mogę do mojego gina dodzwonić z resztą on jest za granicą kużwaaaaa :wściekła/y:

Melduję się i ja,
U mnie 6.27 rano,buuuuuu oczy jeszcze pieką,ale kto rano wstaje itd.
Ja dzisiaj jadę z dziewczynkami nad jezioro Michigan(obiecuje fotki hipopotamicy Glorii-czyli moj)Nie wiem czy wytrzymam na słoneczku mam nadzieję na znalezienie cienia.
Kurcze,jaki ja dzisiaj miałam paskudny sen-śniło mi się,że straciłam ciąże,obudził mnie Leś,bo płakałam przez sen.Wogóle ostatnie włączyło mi sie czarne myślenie.Proszę o kopy w mój durny tyłek,bo juz sama do siebie nie mam nerwów.
Mamuska- strasznie sie cieszę,że pozbierałaś sie tak szybciutko,silna kobieta z ciebie i tak trzymać,a pod koniec roku,będę szykować paczkę z testem na płeć.U MNIE SIE SPRAWDZIŁ,pokazał 100% tak samo jak usg!!!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry