reklama

Październik 2011

elifit kurcze szkoda, ale Ja sie żegnałam z Wami jak mnie pamięć nie myli !!!!:nerd:
Rudson odpoczywaj dużo, nie martw sie, jak raz na jakis czas mały posiedzi dłużej przy tv !!!!!
Lena fajnie ze pamiętasz o tych testach :) jak coś to ja się napewno upomnę o nie :P Udanego wypadku ;) koniecznie fotki prosimy :)
My juz po obiadku :) dziś wyczarowałam pulpeciki w sosie pomidorowym do tego ziemniaczki :) Mały najedzony, teraz juz poległ a ja wypije drugą kawkę bo usnę przy tej pogodzie zaraz !!!!!!!!!!!
Malutka super ta okazja !!!!! Znajdź mi taką fajną ale do 15 kg :P hehe Ja
ostatnio wyczaiłam fajną cene sudocremu , u mnie w rossmannie kosztuje 25zł za 125g a na allegro za tą samą cene można miec 250g albo 400g za 40zł juz z przesyłką ocziwiście :) http://allegro.pl/sudocrem-na-odparzenia-250g-polecam-i1681487914.html POLECAM bo bardzo wydajny i niezastąpiony dla maluszka ;)

Ostatnia edycja:
reklama
Zawsze staram się dokładnie kalkulować co warto kupić ,a co nie :-D małe pieluchy od 2-5 kg już mam, jeszcze tych ze dwie paczki kupię...

Mamuśka
jak znajdę to dam znać :-D Choć może jednak tatusiowi się uda i już nie będę potrzebne ;-)
A żegnać to się żegnałaś na pewno ale nie ostrzegłaś ,że konto usuniesz :-D

Ojjj Malutka jak mojemu sie uda nauczyć małego robić na nocni, w ciągu 2 dni to mu postawie pomnik ale to nie możliwe , nic na siłe, nie chce go zmuszać bo sie biedak tylko zniechęci i bedzie walić do 3 roku życia w koncu w pieluchę, a mój Pan niech sie łudzi ze jest taki wszechmogący
Do tej pory używałam pamperów z biedronki DADA, teraz zmienili je troszkę i są o niebie lepsze , płace za nie 28zł, ale teraz przezuciłam sie na rossmanowskie BABYDREAM za 19,99zł za 40 sztuk , a chusteczki do tyłka to tylko z biedronki - są super mokre i tanie 4zł za 72sztuk :) http://www.dzieciowo.pl/2009/05/chusteczki-dada-w-sumie-to-niezle-ze-biedronka-jest-tak-blisko.html

Może sie komuś takie inf, przydadzą :D

Ojjj Malutka jak mojemu sie uda nauczyć małego robić na nocni, w ciągu 2 dni to mu postawie pomnik ale to nie możliwe , nic na siłe, nie chce go zmuszać bo sie biedak tylko zniechęci i bedzie walić do 3 roku życia w koncu w pieluchę, a mój Pan niech sie łudzi ze jest taki wszechmogący
Do tej pory używałam pamperów z biedronki DADA, teraz zmienili je troszkę i są o niebie lepsze , płace za nie 28zł, ale teraz przezuciłam sie na rossmanowskie BABYDREAM za 19,99zł za 40 sztuk , a chusteczki do tyłka to tylko z biedronki - są super mokre i tanie 4zł za 72sztuk :) Dzieciowo mi!

Coś tu się spaskudziło :wściekła/y: Mojego tekstu nie widać i w ogóle coś się pogmatwało :-D
A pisałam ,że ja teraz kupiłam z Biedronki małą paczkę od 2-5kg za 12 kg, też słyszałam ,że są dobre... Za moich czasów to w Biedronce mieli tylko ceratkowe i się nie nadawały niestety...
A byłaś teraz w Biedronce? Bo mają pieluchy w promocji ;-)

Dziewczyny tylko zostawcie coś dla mnie!!!! [URL="http://emotikona.pl/emotikony/"]

A co do Biedronki to ja akurat na ich produkty nie narzekam, robię tam zakupy codziennie ;-)

Ostatnia edycja:
ilona mamusia a jak w nocy z siuśkami? Bo ja też dady używam i w dzień ok ale w nocy powódź i mała się przez to w nocy budziła. Teraz wypróbowuję pampersy (kupiłam w społem 3 szt.) i niby lepiej ale też nie jest super. Siurający egzemplarz ze mojej Zosi. No i mi nocnikowanie też nie wychodzi bo mała owszem siedzi na nocniku ale sika jak juz z niego zejdzie

pysia tak tak, wiem co nie którzy uważają ze biedronka jest dla najbiedniejszych:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: ale ja w cale ukrywam sie ze kupuje w niej, mam ją pod blokiem a czasem sa na prawde super promocje i nie tylko produktów dla dzieci :) Pieluszki faktycznie teraz są jak te prawdziwe pampersy, po bokach rozciągliwe są cieńsze takie nie sztywne o niebo lepsze niz poprzednie :)
Wiec jak nie zawsze sie ma kase na te prawdziwe za 50zł to warto kupić te, o połowe prawie tansze a identyczne :) aha i są bardzo "pojemne" Jaśko pije z litr napojów dziennie i zmieniam mu bardzo rzadko no chyba ze narobi bombę :D

Jagmar jak pisałam dla małego sa super, bo on naprawde bardzo duzo pije, w nocy czasem przejszczany ale nie zawsze, ale u nas we wszystkich pieluchach tak jest !!!!!
Malutka- jaka promocja ??? ostatnio była promocja 2 paczki za 40zł tych dada a teraz to chyba haggiesy są tak ????

Ostatnia edycja:
jagmar w tej chwili Ci nie odpowiem na to pytanie bo z pieluch wyszłam już 8,5 roku temu :-D Ale słyszałam ,że naprawdę są dobre i sporo mamuś je poleca ;-)

Mamuśka
dokładnie tak ale nie pytaj mnie po ile bo zapomniałam

Ostatnia edycja:
pysia kochanie ale ja znam takie mamusie które nie tkną tanich pieluch mimo ze w cale nie odbiegają jakościowo od tych droższych, po prostu myślą ze skoro cena wysoka to bedą najlepsze a tych tanich nie wypróbują !!! Wiec niech przepłacają skoro mają za duzo kasy i w d u pie :tak: , mojego jak zawsze wysyłałam po pieluchy do carfura to mi cholera te prawdziwe przynosił bo on tak juz ma ze wszystko z górnej póki bierze wiec juz sie nauczyłam i go nie wysyłam tylko sama kupuje :) Poza tym On tak jest za małym bardzo ze wszystko by mu kupił co najlepsze ale niekiedy nie zawsze to co drogie dobre ;) Ja o tym wiem a on juz nie !!!
Malutka jak dobrze pamietam to te haggiesy to chyba po 39,99zł tak jak zawsze gdy sie pojawiają w biedrze :)

pysia kochanie ale ja znam takie mamusie które nie tkną tanich pieluch mimo ze w cale nie odbiegają jakościowo od tych droższych, po prostu myślą ze skoro cena wysoka to bedą najlepsze a tych tanich nie wypróbują !!! Wiec niech przepłacają skoro mają za duzo kasy i w d u pie :tak: , mojego jak zawsze wysyłałam po pieluchy do carfura to mi cholera te prawdziwe przynosił bo on tak juz ma ze wszystko z górnej póki bierze wiec juz sie nauczyłam i go nie wysyłam tylko sama kupuje :) Poza tym On tak jest za małym bardzo ze wszystko by mu kupił co najlepsze ale niekiedy nie zawsze to co drogie dobre ;) Ja o tym wiem a on juz nie !!!
Malutka jak dobrze pamietam to te haggiesy to chyba po 39,99zł tak jak zawsze gdy sie pojawiają w biedrze :)

Nie wiem, nie chcę skłamać, właśnie się zbieram na zakupy więc zaraz tam będę to spojrzę i dam znać jaka cena za ile sztuk, ale wiem napewno ,ze to dość spory karton jest...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry