reklama

Październik 2011

mamuśka dokładnie tak 39,90zł za 76szt czyli się nie opłaca ;-)
Lena widok super, ale burzy nie zazdroszczę...
monysia to bardzo wyrozumiałą córeczkę masz :tak:
ilonka26 może i chudzinka ale domek małego jest dość pokaźny :zawstydzona/y::-D

A reklamują ,że żabka jest blisko ,a z tego co widzę to Biedronka bo ja też przy biedronce mieszkam
u mnie żabka obok biedrony i jeszcze mrówka

Moncia witaj, moja siostra chwili porodu nie znała płci, czasem są takie małe wstydziochy :)

reklama
Cześć Dziewczyny, cały czas śledze Wasze losy ale jestem tu nowa i chyba nie za dobra w te ''klocki'' mam na mysli poruszanie sie po forum :-jestem chyba jedyna pazdziernikową mamą, ktora jeszcze nie zna płci :-( na USG maluszek nie chciał nam się pokazać ...

Witaj i rozgość się... Oj tam najwyżej będzie niespodzianka ;-) Ja czułam ,że będzie chłopak i jest chłopak, a masz jakieś przeczucia?

ilonka26

A ja jak sie do miasta przeprowadzę to będę miała i biede i lidla pod blokiem :) i bardzo się z tego cieszę.
Malutka ja używam dady i jestem zadowolona bo pieluszki są miękkie ale mała je przesikuje w nocy tak samo zresztą jak huggies więc szukam czegoś droższego "lepszego" ale tylko na noc bo w dzień zdają egzamin.
W lidlu są za to fajne chusteczki nawilżane bo te z biedy nas uczulały.

Nagotowałam się warzywek i mięsko małej upiekłam a ona zjadła na obiad surową marchewkę z jabłkiem i właśnie mlekiem popiła.

Ilona mamuśka ja też będę miała córeczkę

kurde jutro wyjeżdzamy a mi dzisiaj się coś przyplątało kużwa patrze a jakoś dziwnie mnie piecze w kolo wiadomo gdzie i jakoś tak na jednej wardze pękła skóra i boli......................... i się kurde nie mogę do mojego gina dodzwonić z resztą on jest za granicą kużwaaaaa :wściekła/y:

kurcze moze idz do kogo innego ?? wspolczuje , akurat teraz przed wyjazdem musialo ci sie przyplatac :((

Melduję się i ja,
U mnie 6.27 rano,buuuuuu oczy jeszcze pieką,ale kto rano wstaje itd.
Ja dzisiaj jadę z dziewczynkami nad jezioro Michigan(obiecuje fotki hipopotamicy Glorii-czyli moj)Nie wiem czy wytrzymam na słoneczku mam nadzieję na znalezienie cienia.
Kurcze,jaki ja dzisiaj miałam paskudny sen-śniło mi się,że straciłam ciąże,obudził mnie Leś,bo płakałam przez sen.Wogóle ostatnie włączyło mi sie czarne myślenie.Proszę o kopy w mój durny tyłek,bo juz sama do siebie nie mam nerwów.
Mamuska- strasznie sie cieszę,że pozbierałaś sie tak szybciutko,silna kobieta z ciebie i tak trzymać,a pod koniec roku,będę szykować paczkę z testem na płeć.U MNIE SIE SPRAWDZIŁ,pokazał 100% tak samo jak usg!!!

milego dzionka nad jeziorem :)
i w dupsko masz za te glupoty co sobie myslisz i ci sie snia :wściekła/y:
jest i bedzie dobrze !!! takze glowa do gory :))

Lena snem nie ma się co przejmować ... zresztą dostałaś to co chciałas od malutkiej :) chociaż wiem jakie to okrutne mieć koszmary, nieraz czlowiek się budzi z ulgą, że to tylko sen, a nie jawa :sorry2:

ja wczoraj mialam sen , ze malo sie nie porzygalam hehe
snilo mi sie , ze male zdechle , sflaczale szczury owijam w sery pelsniowe na jakies kotlety :szok: no porazka hehe

Ja miewam chore sny... śnił mi się już poród, że strzelił mnie piorun, że pies moje dziecko w paszczy trzyma... no masakra.

o matko hehe tez niezle masz te sny :)

malutka ja też na jakość produktów z biedronki nie narzekam :) i chętnie tam chodzę na zakupy... za to znam przypadek gdzie dziewczyna rozmawiała z kolegą i ona mówi, że chodzi do biedronki z mężem na zakupy, a on zdziwiony jej na to:"to biedronki? obydwoje pracujecie i do biedronki na zakupy? " :baffled: przypał
ilona tu nie chodzi o to czy ma się kasę na lepsze to kupowac lepsze tylko po prostu zamiast markowych (po co przepłacać) można kupić już niemalże odpowiedniki tych lepszych i to za dużo niższą cenę :-)

jaki tekst :/ ludzie to sa dziwni bez kitu .... tak jakby to ile kasy maja mialo cos wspolnego gdzie robia zakupy
ja bardzo Lidla lubie tutaj :) uwielbiam produkty do czyszczenia z W5 :) sa mega tanie i rewelacyjne do szorowania :)
niekiedy tez maja fajne rzeczy tam jak sa jakies dni , kuchni , ogrodu itd. mozna tanio super jakosciowo rzeczy kupic :)

Witam się !!!

Położyłam się a Młoda się bawiła lalami,
zasnęło mi się nawet chyba na pół godziny, budzę się przykryta
a tu Mała przylatuje z uśmiechem i mówi że mnie przykryła swoim kocykiem żeby mi zimno nie było
i pyta: "Mamusiu dałam Ci się przespać?" :-D rozwaliła mnie :-D
pierwszy raz mi dała odpocząć i poleżeć :-)

Ja też używałam biedronkowskich pieluszek DADA od kiedy przestały być ceratkowe
i chusteczki też są dobre :tak:

wspolczuje bolu glowy :(
coreczke masz slodka :))

Cześć Dziewczyny, cały czas śledze Wasze losy ale jestem tu nowa i chyba nie za dobra w te ''klocki'' mam na mysli poruszanie sie po forum :-jestem chyba jedyna pazdziernikową mamą, ktora jeszcze nie zna płci :-( na USG maluszek nie chciał nam się pokazać ...

czy jedyna to nie wiem :)
witaj u nas i rozgosc sie :)

bylam na basenie dla ciezarnych ze SR i rewelka :)
jak ktoras z was ma mozliwosc , a sie waha to ja goraco polecam :) od razu czlowiek lepiej sie czuje :)

Jagmar Tobie też zazdroszczę :P
Lidl u mnie tez koło biedry , ale w sumie to mało co chodzę, chyba ze po tabletki do zmywarki, i czasami tez kupuje pampersy ale te po pare sztuk w opakowaniu co są po 6,5zł za paczke ;) tez dobre, najwazniejsze ze nie uczulają, ale mały ma taki tyłek ze tylko raz miał odparzenie !!
U mnie nadal leje i w cale sie nie zapowiada aby przestało, samochód na parkingu juz pływa !!!!!!

Ilonka jesli mogę zapytać w których tyg poroniłaś ????? i dzieciątka sie nie rozwijały ?????
robiłaś jakies badania po tych wydarzeniach ?????

aha tygodnie juz widzę w których straciłas dzieci !!

Moncia90 nie gadaj nie gadaj bo ja tez plci nie znam:-) i szczerze mowiac juz nie chce poznac az do porodu to jest takie fantastyczne, pasjonujace uczucie:-)

Wiecie co zrobila madra Madzia?? Pierwszy raz od poczatku ciazy zezarlam slodkie... Mialam ochote... Ale moj dzidz chyba nie i wiecie co?? Te bole to jelita lub zoladek... Serio hehe:szok::tak:

reklama
Ilonka jesli mogę zapytać w których tyg poroniłaś ????? i dzieciątka sie nie rozwijały ?????
robiłaś jakies badania po tych wydarzeniach ?????

aha tygodnie juz widzę w których straciłas dzieci !!
u mnie dzieciątka zawsze się rozwijały, po prostu przestawało im bić serduszko :/ przyczyny nie poznałam do dzisiaj, a zrobiłam mnóstwo badań oczywiście wszystko prywatnie, bo żaden lekarz nie chciał mnie kierować na badania specjalistyczne :/
zrobiłam wszystkie tarczycowe ( teraz mam niedoczynność tarczycy, wcześniej tarczyca była tylko powiększona), zrobiłam badania genetyczne u siebie i męża(kariotyp), zrobiłam wszystkie możliwe wymazy z szyjki łącznie z wymazami na chlamydie, mycoplasmę i ureaplasmę, p/c antykardiolipinowe, antykoagulant tocznia, toxoplazmozę, cytomegalię, wzwB i C, jeszcze więcej rzecz jasna ale teraz już nie pamiętam i wyszło, ze ja i mąż jesteśmy zdrowi jak ryby

Magda pierwszy raz jadłaś słodkie?? :-D ja to non stop muszę coś z glukozą wszamać :)

dziewczyny nie uwierzycie zadzwoniłam zarejestrować się do gina, mam wizytę 21 lipca na 15:15, wchodzę pierwsza :szok: W szoku jestem, bo najwcześniej miałam na 17 a wchodziłam o 19

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry