Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
No to fajnie ,że wypoczynek się udał ,chyba nawet pogoda dopisywała co?Czesc
Nie bylo mnie tydzien a chyba przez kolejne dwa bede nadrabiac zaleglosci
Urlop w Polsce udany - najadlam sie truskawek, jagod, czeresni i agrestu za wszystkie czasy
Bylam na moim pierwszym od poczatku ciazy badaniu ginekologicznym. Szyjke mam ponoc krotka, ale pani nie wie czy skraca sie czy mam normalnie krotka... Ale jest ladnie zamknieta, wiec ponoc nie mam sie czym martwic mimo ze dzidzius lezy niziutko. I ma juz 911 gramow (26 tydzien 0 dni wg USG).
No i nasze mieszkanie jest juz na sprzedaz wiec trzymajcie kciuki zeby ktos nam je kupil!
WerkaMirek - malo masz tych wizyt jakos... ja mam w 28 tygodniu, potem 32 a potem co 2 tygodnie do 38 i pozniej co tydzien, ale caly czas z polozna.

hejka ja już po wizycie....dzieciaki ważą: 980 i 960g...tak że spoko....jedno jest położone główkowo a jedno pośladkowo...ale gin mówi że może się wszytsko jeszcze zmienić....najgorsze jest to że skróciła mi się szyjka i ma 28mmi mam wizytę za 11 dni...kontrolną...jak się pogłębi to idę do szpitala...bllleeee....mam cały czas leżeć....i się nie ruszać...
dziewczyny jaką macie szyjkę??