reklama

Październik 2011

elifit
ojjjj nie wiem kochana, ja wczoraj się rozpłakałam bo mój M nie zjadł tego co mu zrobiłam do zjedzenia bo miał ochotę na co innego i było mi przykro:baffled:
a dziś od rana znowu chandra bo jak zaczęłam tak tyć, to już tylko to mam w głowie i ubzdurałam sobie że już nigdy się mężowi nie spodobam, zę jestem grubaaaaa i zanosiłam się aż mnie nie przytulił i nie przekonywał przez pół godz. że mu się zawsze będę podobała... i często tak mam heh... nie wiem czemu taka beksa jestem.

rabbit
to dzieciaczki duuuże już! dobrze że zdrowe... Ja po wizycie mam szyjke ok ale ile cm to zapomniałam. W każdym razie gin stwierdził że spoko. Musisz sie oszczędzać żeby Ci się jeszcze nie skróciła;/ miejmy nadzieje że nie bedziesz musiała iść do szpitala.

werka
taki kawał czasu do kolejnej wizyty...:szok: chyba och***li;/
a to Zawsze tam tak jest u was w GB? czy jakbyś przychodnie zmieniła to może coś lepiej?

ilonka
kochana ja potrzebuje czasem takich rozmyślań, dla mnei to takie katharsis, popłaczę pomyślę i czuję się jakbym wyszła świeżo od spowiedzi... ale nawet nie wiesz jak mnie cieszy to że w końcu się udało i jest ok :*

reklama
ja nie wiem czy wogóle są jakieś objawy skracania się szyjki....mam nadzieje że będzie dobrze z nami wszystkimi:) a narazie leżę plackiem do następnej wizyty

ja nie wiem czy wogóle są jakieś objawy skracania się szyjki....mam nadzieje że będzie dobrze z nami wszystkimi:) a narazie leżę plackiem do następnej wizyty
mi ostatnio gin mówił, że różnie z tym bywa, ale przeważnie objawów brak przynajmniej do pewnego momentu bo szyjka na ogół nie boli, a jak nam się wydaje, ze np. coś w niej kłuje to jest to objaw niczego innego jak kopania dzieci w jakiś nerw stąd takie odczucia

Ewcia mam nadzieje, ze wszystkie już niedługo będziemy tulić maleństwa :) oj już się nie mogę doczekać :)

Ewa ja ostatnio nie dogotowałam makaronu i ryczałam!!! i od razu sobie wkręciłam że będę złą żoną i matką. Przebijesz? :-D

dziewczyny, a częste twardnienia brzucha to nie czasem skurcze???

niby wszystkie badania wyszly mi ksiazkowe. A na swedzenie nic mi nie przepisali, takze pozostalo mi wrazie co wziasc antybiotyki z polandu...Jak by cos...
A jak nie to jak sie wkurze to wsiade w samolot i do polski przylece badania porobic bo to juz nie normalne...

A moja szyjka ma ok 38 mm i jak na razie trzyma się po mistrzowsku aż lekarz był lekko zdziwiony:) oczywiście to pozytywne zaskoczenie:)

Rabbit trzymaj się i dddduuużżżooo wypoczywaj.

reklama
Asionek basenu ci zazdroszczę, ja nie mogę chodzić, mam zakaz od gina, bo mam często po basenie zapalenia :/

no to szkoda ... ja na szczescie nie mam i nie mialam problemu z infekcjami

Za Wasza rada zadzwonilam do ginki :) Powiedziala, ze jestem bardziej wyczulona na zmiany i zestresowana. Mam wyluzowac dzieciatko sie rozpycha i stad bole. Poki nie plamie, nie krwawie jest ok :) Moze to byc spowodowane spadkiem potasu (ostatnio tetno mi fiksowalo) wiec mam brac Aspargin dodatkowo a jak bole mnie martwia to no-spe i luuuzik :) no wiec luuuzik tym bardziej, ze nie boli podbrzusze a moj skarbek fika :)

dobrze , ze zadzwonilas :) zawsze to spokojniej :)

Witam :)
Ja od rana miałam męża na głowie, potem u gina byłam, zakupy itp. dlatego dopiero się wbiłam trochę na BB.

asionek
pierwszy raz słyszę o takim zwariowanym i obrzydliwym śnie! pewnie po przebudzeniu głodna nie byłaś cooo? :szok:

:(

no sen obrzydliwy :/ az teraz mnie trzesie jak sobie pomysle o nim hehe

Udało mi się znaleść jakiegoś ginka i faktycznie jakiś lekki stan zapalny mi się robił dostałam pinafucin do smarowania i z tego samego typu globułki do pochwy no i zakaz slodyczy :-(

ale napisałyście az sie boję co to bedzie jak wróce z urlopiku, nic mam jeszcze nie zrobione a musze do ojca jechac bo ma imieniny i jeszcze sie pakowac kurdeee a rano jeszcze na serwis klocki w aucie wymienic bo maż własnie dzwonił ze lampka sie pali i dzis zamkniete wiec rano trzeba jechac superrrrrrrr

dobrze , ze bylas to sobie podleczysz troche
macie roboty widze sporo przed wyjazdem

Witam dziewuszki:)
Ale jestem wymeczona, plecki mnie tak bola ze czuje sie jak 70letnia babuszka. Wlasnie zajadam pizze bo od rana nic nie jadlam.
Bylam u lekarza ale szoda gadac. Totalna porazka. Skierowania nie dostalam na cytologie, a nastepna wizyty mam dopiero na 1wrzesnia czyli miesiac przed porodem i bedziemy omawiac "BIRTH PLAN".
Nie dostalam skierowania bo madra pani doktor powiedziala ze nie robi sie tutaj takich badan w ciazy, no i co przeciez sie ne rozplacze...
a to ze mnie swedzi to przeciez nie problem, normalne.
Posluchalam serduszka maluszki, polozna zmiezyla mi brzuch. Polozylam sie na lozku, zmierzyla cisnenie i z krzykiem " a gdzie twoje dziecko", ja tak mysle i patrze na nia jak na idiotke. I pytam ale o co chodzi? a ona ze 27tc a ja brzucha nie mam. Szybko kaze stawac na wade. Ze schudlam, ze mam jesc :-D:szok:
Widzicie Ci lekarze poprz...ni sa jednej lasce mowia ze za duzo, na mnie sie wydziera ze za malo przytylam...

Bylam w pracy, dostalam na dwa tyg zwolnienie, z powodu krzyza, kosci ogonowej:-D, a pozniej przechodze juz na Maternity !!!
Takze super nie mam ochoty juz pracowac...

kurcze dopiero we wrzesniu ??
a opiprz dostalas moze i slusznie , ze schudlas !! jak piszesz , ze nic nie jadlas caly dzien , a pozniej pizze to wiesz , ale nizbyt to zdrowo , ani dla ciebie ani dzidzi ... uwazaj na siebie !!

hejka ja już po wizycie....dzieciaki ważą: 980 i 960g...tak że spoko....jedno jest położone główkowo a jedno pośladkowo...ale gin mówi że może się wszytsko jeszcze zmienić....najgorsze jest to że skróciła mi się szyjka i ma 28mm:( i mam wizytę za 11 dni...kontrolną...jak się pogłębi to idę do szpitala...bllleeee....mam cały czas leżeć....i się nie ruszać...

dziewczyny jaką macie szyjkę??

wow juz spore dzieci masz :)
co do szyjki to nie wiem gin mowi , ze jest super to ja nie wnikam
lez i bedzie dobrze !! :)

Ewa ja ostatnio nie dogotowałam makaronu i ryczałam!!! i od razu sobie wkręciłam że będę złą żoną i matką. Przebijesz? :-D

dziewczyny, a częste twardnienia brzucha to nie czasem skurcze???

tak too sa skurcze :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry