Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

cześć
cytryna witajcieszę się, ze odpoczynek się udał
Marti udanego wypoczynku
Rudson a ja też się nastawiłam na ten płyn z Lovely i pobiegłam wczoraj do biedrony, a tu zonk nie było, ani proszku :/
Asionek, a co będziesz kupować dla małego?? mam nadzieje, ze nam się pochwalisz
malutka ja też od 4 nie spałam, aż padłam o 6 i udało się przysnąć
tak w ogóle to od wczoraj jakaś taka nerwowa jestem i nie wiem czemu :/ takie jakieś podenerwowanie mnie dopadło, gorąco mi i sama nie wiem co ze sobą zrobić :/ mam nadzieje, że to nie wina eutyroxu który biorę od wtorku, bo jakoś wcześniej się tak nie czułam![]()

;-)Ja zazwyczaj w taką pogodę też mam niskie ciśnienie, ale jestem senna cały dzień... kiedyś spałam w nocy 12 godzin, wstałam o 10... do 13 pochodziła i poszłam dalej spać, wstałam o 18 aby coś zjeść i dalej spać... masakra.cześć dziewczyny,
ja pobudkę miałam o 3 na siu siu, a potem ciężko było zasnąć i do tego strasznie boli kręgosłup
Niestety gdy niskie ciśnienie i pochmurno na dworze to odmawia posłuszeństwa
A do tego ciężko znaleźć odpowiednia pozycję![]()
Ale jak pogoda się polepszy to i kręgosłupek trochę odpuści![]()
hehe ja też już od rana szukam czegoś na allegro![]()
Witam się i ja...
Ja jak się obudziłam dziś po 4 tak długo zasnąć nie mogłam, w końcu jak zasnęłam to przed chwilę wstałam
Pogoda do d..y od wczoraj pada cały czas i tak podobno do czwartku eh![]()
asionek
to jak się rozpędzisz to może i u mnie sprzątniesz;-) bo ja dzisiaj lenia mam...
ja mam wyrzuty sumienia bo kupiłam już kilka ciuszków ale na rozm. 62 a tak sobie myslę, że chyba z tego szybko wyrosnie i nie wiem czy dobrze robie że takie małe kupuje... właśnie na all zawsze znajde coś ślicznego, w sklepach mniej takich fajnych rzeczy widziałam.
A pogodę macie wobec tego fajną, bo w okolicach Poznania pada od rana;/
cześć
Asionek, a co będziesz kupować dla małego?? mam nadzieje, ze nam się pochwalisz
(
Dzień dobry
Ja czekam na mleko i jagodziankę m pojechał bo taką mam ochotę na takie jagódki
Wczoraj próbowałam się zarejestrować gdzieś do lekarza na 4 d , bo chciałam żeby m zobaczył przed wyjazdem bo był tylko na usg 12 tyg ale nie było terminów , dziś zadzwonili że we wtorek na 20.30 można przyjechać
Idziemy do teścia na 60tkę wczoraj już widziałam co pichci więc dziś polece tam jak na skrzydłach tylllleeeee żarła![]()