Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Ewa - ja smarowałam po karmieniu nie wiem co ma dać ich wcześniejsze smarowanie bo bepanthen ich nie hartuje![]()
Dzień dobry mam na imię Dominika mam 18 lat pochodzę z warszawy gdzie mieszkam z dziadkami ucze sie w technikum gastronomicznym i 7 października zostanę mama chłopca
Hejka dziewczyny...u nas dzisiaj ładna pogoda nareszcie...humor mi się poproawił....leżenie też daje skutki...bo brzusio już tak nie twardnieje i dobrze się czuje....
witam Dominika....gratuluję synusia....
aaa wy jak się czujecie???
monika po żelazie może być niedobrze i mogą być zatwadzenia;/
Dzień dobry,
Wreszcie robi się pogoda i super bo w piątek jadę w góry na niecałe 2 tygodnie to nie zdechnę z nudów z młodą, bo nie ma gorszego połączenia niż dziecko i brzydka pogoda![]()
Dominika - napisz coś o sobie
Ewa, nie wiem jak to streścić w kilku zdaniach. Teraz jak mamy problemy z mieszkaniem, to on nie jest ze mną... tylko sobie z teściem meczyki ogląda, piwko i takie sprawy... weekend na jeziorkiem na rybkach z teściem...
a ja jestem sama z tym wszystkim... a mi jest przykro... ryczę cały czas, bo ja już nie potrafię się opanować...
mi naprawdę dużo nie trzeba, wystarczy mi tylko by był przy mnie i przytulił...
:
Jeszcze tutaj nie zaglądałam, ale widzę że na bank nie jestem w stanie nadrobić postów więc nie cofam się i zaczynaj jak by od zera :-)