Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
To ty jeszcze dajesz rade stać w sklepie? podziwiam cię ja od dłuższego czasu długo na nogach nie ostoję bo brzuch mnie boleć i twardnieć zaczyna, więc stanie z zakupami w kolejce do kasy to nawet problem dla mnieCześć Kobietki ;*! A ja znów od 6 w sklepie stoje i sie dożeram z uprzejmą klientelą ;] Tyle dobrze, że u nas już zeszły te upały i przynajmniej można oddychać. A to już duży plusMiłego dnia !!!
daj znać po wizycie a teraz chłopa się słuchaj i do łóżka maszeruj!
Ja musiałam kupić 75g ale rozpuszczały mi babeczki w labolatorium, dostałam cały taki plastikowy kubek jednorazowy, jak masz w automatach np do kawy... Miałam w sumie 3 kłucia... 1 przed wypiciem, godzinę po wypiciu i dwie godziny po wypiciu... ;-)Dziewczyny jak to z ta glukozą jutro się wybieram i mam kupić sobie 75 gram glukozy jak to rozpuszczałyście w jakiej ilości wody i po jakim czasie porbanie kiedys miałam na czczo po 1 h i po 2 h a ginek mi napisał że mam zrobić po 2 h pobranie? a wy jak robiłyście?

ja takiej ilości nie miałam więc nie powiem ci po jakim czasie, ale ostatnio położna powiedziała że nieważne w jaki sposób ale trzeba zjeść cały proszek w ciągu 10 minut. więc możesz zjeść proszek lub rozpuścić go w dowolnej ilości wodyDziewczyny jak to z ta glukozą jutro się wybieram i mam kupić sobie 75 gram glukozy jak to rozpuszczałyście w jakiej ilości wody i po jakim czasie porbanie kiedys miałam na czczo po 1 h i po 2 h a ginek mi napisał że mam zrobić po 2 h pobranie? a wy jak robiłyście?
na poczekalni siedziałam bo niestety na tym zadupiu to nawet nie było się gdzie ruszyć choćbym chciała...malutka- i co siedziałas sobie te 2 h w tym laboratorium?

dobry
widze , ze dzisiaj jako pierwsza zaczynam dzien z BB
kurcze wstaje juz po 3 razy w nocy na siku , mlody mnie budzi kopami a pozniej spac nie moge
no wiec wstalam, umylam mieseczke truskawek i wciaglam na raz
teraz ide kawunie zrobic i chyba juz sie nie bede kladla, bo maz mi wczoraj oznajmil, ze zabukowal ogladanie samochodu i o 10 jedziemy
a jeszcze musze wlochy umyc i wysuszyc, kurde jak ja tego nie lubie robic ;//
Dziewczyny jak to z ta glukozą jutro się wybieram i mam kupić sobie 75 gram glukozy jak to rozpuszczałyście w jakiej ilości wody i po jakim czasie porbanie kiedys miałam na czczo po 1 h i po 2 h a ginek mi napisał że mam zrobić po 2 h pobranie? a wy jak robiłyście?