reklama

Październik 2011

reklama
Dziewczyny jak to z ta glukozą jutro się wybieram i mam kupić sobie 75 gram glukozy jak to rozpuszczałyście w jakiej ilości wody i po jakim czasie porbanie kiedys miałam na czczo po 1 h i po 2 h a ginek mi napisał że mam zrobić po 2 h pobranie? a wy jak robiłyście?

witam się i ja
właśie zasiadłam przed kompem i zastanawiam się co tu na obiad upichcić? chyba będzie papryka nadziewana kuskus, tylko nie wiem jaki sos do tego wyczarować?

Cześć Kobietki ;*! A ja znów od 6 w sklepie stoje i sie dożeram z uprzejmą klientelą ;] Tyle dobrze, że u nas już zeszły te upały i przynajmniej można oddychać. A to już duży plus :) Miłego dnia !!!
To ty jeszcze dajesz rade stać w sklepie? podziwiam cię ja od dłuższego czasu długo na nogach nie ostoję bo brzuch mnie boleć i twardnieć zaczyna, więc stanie z zakupami w kolejce do kasy to nawet problem dla mnie :(

Dzięki dziewczyny Dam znać zaraz po wizycie, nim mój mnie zagna do łóżka :-D
daj znać po wizycie a teraz chłopa się słuchaj i do łóżka maszeruj!

Dziewczyny jak to z ta glukozą jutro się wybieram i mam kupić sobie 75 gram glukozy jak to rozpuszczałyście w jakiej ilości wody i po jakim czasie porbanie kiedys miałam na czczo po 1 h i po 2 h a ginek mi napisał że mam zrobić po 2 h pobranie? a wy jak robiłyście?
Ja musiałam kupić 75g ale rozpuszczały mi babeczki w labolatorium, dostałam cały taki plastikowy kubek jednorazowy, jak masz w automatach np do kawy... Miałam w sumie 3 kłucia... 1 przed wypiciem, godzinę po wypiciu i dwie godziny po wypiciu... ;-)

Kasiadz
kończę kawę więc i tak zaraz zmykam :-p:-D

ja takiej ilości nie miałam więc nie powiem ci po jakim czasie, ale ostatnio położna powiedziała że nieważne w jaki sposób ale trzeba zjeść cały proszek w ciągu 10 minut. więc możesz zjeść proszek lub rozpuścić go w dowolnej ilości wody :)

Witajcie Mamusie!
Z tego co wiem, to nie powinno się nawet włóczyć nigdzie po wypiciu tego specyfiku lukrowego, bo może wyjść zaburzony wynik- więc gazetka lub książka i siedzenie przez 2h- mnie też to czeka w tym tygodniu i się już modlę, żeby wyszło ok, bo sobie nie wyobrażam ścisłej diety, wrrr

reklama
dobry :)

widze , ze dzisiaj jako pierwsza zaczynam dzien z BB :)

kurcze wstaje juz po 3 razy w nocy na siku , mlody mnie budzi kopami a pozniej spac nie moge

no wiec wstalam, umylam mieseczke truskawek i wciaglam na raz :)
teraz ide kawunie zrobic i chyba juz sie nie bede kladla, bo maz mi wczoraj oznajmil, ze zabukowal ogladanie samochodu i o 10 jedziemy
a jeszcze musze wlochy umyc i wysuszyc, kurde jak ja tego nie lubie robic ;//

Ja tez nie znosze ,czegokolwiek robic z wlosami .
Dla mnie wizyta u fryzjera nawet to horror.
Jaki samochod bedziecie oladac?

Ja mialam wlasnie dzisiaj rano,75 mg kazala mi w przeciagu 5 min wypic -nie bylo takie zle.
Ale mi pobierali tylko jeden raz przed i godzine po.Widocznie tutaj maja inne wymogi.
Jedyne co zauwazylam to to ze Mala zaczela szalec!!

Malutka trzymam kciuki ,zebys mogla wrocic do ;;normalnosci"

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry