reklama

Październik 2011

reklama
Patrzac na liste zrobiona kiedys przez lilou, na dziewczyny ktore sie jeszcze udzielaja na forum, to teraz kolej na elifit,malutka, sivi i monysie:)
Potem atram, kingolinka, herbata, Milka.... ja....(ale bez obaw planuje przenosic ;) ).....

Ostatnia edycja:
ja mam na pojutrze wg OM. prosze o kciuki...choc mysle ze kopniaki na niewiele sie zdadza

to ja trzymam &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& :))

tak sobie mysle,ze nie wiem czy chcialabym,zeby mnie tak nagle wzielo...ale z drugiej strony czlowiek nie zdazy sie wycierpiec.. hmm

ja wole nagle z nienacka :) nie zdarze sie nastresowac przed :) tak sobie dumam hehe

Ja to juz dzisiaj przebilam samą siebie wlasnie zjadlam na kolacje kebaba , pół buzi wypaliło :-p potem będe biegac i spalac tłuszczyk :dry:

nie pytaj co ja zjadlam :)) jeszcze poprawilam pierniczkami ktore dzisiaj kupilam i sa tak dobre , ze zjadlabym wszystkie najchetniej :szok:
coraz wiecej jem , az strach normalnie ....

Poród zawsze zaskakuje i nadchodzi znienacka bo w końcu żadna z nas nie planuje go na dzień i godzinę tylko spodziewa się w mniej więcej określonym terminie. To się nie dotyczy cesarówek, które już w większości wiedzą jaki to będzie dzień baaaaa nawet znają godzinę

Wiecie co u mnie to już chyba nie ma godziny, żebym nie myślała o porodzie, o dzidzi, jak to u mnie będzie. Dzisiaj o 2.30 w nocy obudził mnie kot i pierwszy raz od kiedy jestem w ciąży, miałam problem z ponownym zaśnięciem. Już do rana nie spałam, a w głowie 1000 myśli.Kupiliśmy wreszcie wózek, stoi w pokoju i ciągle do niego podchodzę, coś tam poprawiam, jeżdże, kołysze, cieszę się jak dziecko zabawką. No i dziewczyny na forum tak się rozkręciły,że nie wiadomo co będzie jutro, a jeszcze pażdziernik się nie zaczął.

Cześć babki :)
Miałam bardzo aktywny i fajny dzień a teraz padam na ryjek.

ELIFIT Ty nasza dzielna mamuśku, witamy z powrotem i trzymamy kciuki za szybkie i nie męczące rozwiązanie &&&

Werka,Gugula strasznie zazdroszcze i gratuluje :)!

Cytryna ciekawe czy wszystko pójdzie zgodnie z planem heh :) Proszę tam o mnie nie zapominać, mimo że nie jestem dopisana :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry