reklama

Październik 2011

Miłka a weź machnij sobie tą ranę octeniseptem, chyba że już stosujesz. Może pomoże też delikatne przemywanie szarym mydłem np. biały jeleń??

Ewa współczuję ci tych skurczy, mnie to jeden jak na dzień złapie to wszycho

Misia
a możesz zadzwonić do gina?? bo w sumie najlepiej z nim by się było skontaktować bo ja nie jestem pewna

puella wysłałam ci mój na priv :)

reklama
ilonka

z jednej strony to lipa że nic sie nie dzieje u Ciebie, a z drugiej jesli mam jeszcze nie rodzić to po co ma mnie tak męczyć;/? bez sensu. Najbardziej to chciałabym urodzić juuuż hehe:D

Nie odbiera w niedziele =(
A byłam z nim umowiona jutro na 10.

Więc też wykombinowałam taki myk że może dziś antybiotyku nie wezme a jutro
o 10 gin wszystko posprawdza i osobiście wyda opinie.

Już pare dni biore ten antybiotyk więc mam nadzieje że coś już zaczął działać i ten dzien jeden przerwy
nie będzie jakiś brzemienny w skutkach.

Ostatnia edycja:
Misia skoro jutro masz wizytę to ja bym wzięła dziś ten antybiotyk, bo antybiotykoterapia żeby była skuteczna musi być kontynuowana, a nie raz biorę a raz nie, co najwyżej jutro gin ci każe odstawić

Miłka ja kiedyś stosowałam tribiotic bardzo dobry jest, więc też polecam

Misia skoro jutro masz wizytę to ja bym wzięła dziś ten antybiotyk, bo antybiotykoterapia żeby była skuteczna musi być kontynuowana, a nie raz biorę a raz nie, co najwyżej jutro gin ci każe odstawić

Rozumiem rozumiem tylko ze antybiotyk jest w globulkach
i nie wiem czy przez to ze czop odszedl antybiotyk nie wpłynie
jakos na dzidzie. :-( ze tez to musi byc niedziela a nie jakis inny dzien pracujacy

POMYSŁ
zadzwonie zapytam położną =D
mam nadzieje że odbierze w niedziele

Ostatnia edycja:
Misia ja bym wziela ten antybiotyk, on prawdopodobnie dostaje sie do krwi wiec i tak maluch cos z niego dostaje, lepiej nie przerywac terapii

u mnie tez dzisiaj na ktg najmniejsze skurcze w ciagu tych 3 dni, jutro na wywolanie i wszystko ustaje, wsciku mozna dostac

Misia zgadzam się z dziewczynami. Antybiotyku lepiej nie przerywać, a skoro przepisał ci go lekarz to myślę, że jest on bezpieczny dla dziecka bez względu na to w jaki sposób się do niego dostanie.

reklama
Misia a ile tego czopa Tobie wypadło bo on jest podobno sporych rozmiarów i to co my gubimy i widzimy to może być zaledwie jakaś jego część

Jadę do teściów do miasta bo skurcze mnie ciągle męczą. W razie czego będę już bliżej szpitala. Jak się akcja rozkręci to przynajmniej nie będę się kilometrami stresować a jak się uspokoi to i tak jutro na ktg to przynajmniej wstawać skoro świt nie trzeba będzie.

Idę się ubrać i liczyć skurcze

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry