mam pytanko ile wasze dzieci śpią za dnia? bo mój do śpiochów nie należy.. a noce maluchy przesypiają?
moj spi non stop wsumie
z zasypianiem tez nie ma problemu , bo zje cyca i juz spi , albo w trakcie zdarzy usnac

w nocy budzi sie ok 4.30 , pozniej po 7 i pozniej to juz spi do oporu czyli jak ja wstaje pierwsza

ogolnie nie narzekam , bo spie lepiej jak w ciazy i bardziej wyspana jestem
brzuszek tylko boli malego , ale dzisiaj odpukac , jest spokoj !! i oby tak zosstalo

moze twoj maluch jest bardziej aktywny ??
mojej siorki maly bardzooo malo spal , nameczyla sie biedna , bo do tego doszly okropne kolki i bol brzucha , a zaraz po zeby szly co tez ciezko przeszedl
takze kazdy maluch inny
najwazniejsze , ze twojego nic nie boli !! bo to jest tragedia dopiero patrzec jak placze i nie moc pomoc w azden sposob
melduje że u mnie cisza.....
w wc byłam ale nie było to rozwolnionko tylko normalny klocek

a przy okazji odeszło mi bardzo dużo czopa

.
zobaczymy co będzie dalej, może akurat się uda, w każdym razie mała jest bardzo aktywna i gmera mi tam w środku na dole i strasznie boli, jakby mi paznokcie wbijała w pochwie
moze sie rozkreci w nocy

&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Asionek
[/B]też co chwila jestem na kibelku, bo ciągle mnie suszy i dużo pije wiec latam w te i we wte...
Tobie to naprawdę trzeba pozazdrościć formy! oby wszystkie Twoje porody były taki- bo mam nadzieje że na tym jednym nie zakończysz
powiem ci , ze mi juz teskno do brzusia hehe
tak sobie mysle o 2 maluchu , latka leca , a nie chce w pieluchach siedziec co chwila , wolalabym raz a porzadnie hehe
o ile bede rodzic tutaj to nie przewiduje , ze bedzie ciezko

no i z moim ginem

tobie tez zycze takiego porodu !!!
Dzięki dziewczyny

Obyło się bez werandowania, pierwszy krótki spacerek zaliczony, mały spał jak zabity przez cały czas ,a nawet dłużej bo się nie obudził jak go rozbierałam i kładłam do łóżeczka, spał jeszcze ponad dwie godziny

Widać spacer mu posłużył ,jutro powtórka

Espumisan też podany, mały słodko śpi
super , ze spacerek zaliczony

ja tez podalam kropelki i odpukac jest ok dzisiaj

oby tak zostalo naszym malucha !!
a co u pryzybeli, jej maluch juz miesiac ma
podobnie jak blizniaki rabbitka i ksiezniczka icarium, jak ten czas szybko leci
oj leci ten czas to racja .... niedlugo bedziemy pisac o pierwszych posilkach , raczkowaniu itd .

)
dobrej nocki