mileczka89
Mamita małego Mareczka
Cześć dziewczynki 
Ilonka ja dokarmiam Nanem i też kupki lecą co 2-3 dni. Czasem niestety muszę Mareczkowi pomóc się wykupkać ale jak mus to mus.
Kasiadz ja uzywam chusty do noszenia. Nie wydaje mi się to takie złe, poza tym łatwe w użyciu i nie mam wyjścia bo jestem sama a obiad sie sam nie ugotuje , dom sam nie posprzata. A mały lubi na rączkach. w chuście też lubi bo śpi na piersiach, czuje bliskość i w momencie zasypia.vPoza tym z dziada pradziada baby dzieci wiązały i w pole szły
I większość żyje ;-)
Ewa, Nikitka strasznie współczuje tych kolek, u mnie wystarczyło dietę zmodyfikować i przeszło
Mam nadzieje, że też szybko dojdziecie do tego co szkodzi ( o ile coś szkodzi) i uda sie jakoś zapobiec tym katorgom:-(
My dziś po szczepieniu. Wzięłam szczepionki NFZ, zaopatrzyłam sie w altacet i paracetamol dla dzieci i zobaczymy co to bedzie. Troche sie boje czy dam sobie z nim radę wieczorem :-( Na razie śpi od 11. Przy szczepieniu też afery nie było
Ilonka ja dokarmiam Nanem i też kupki lecą co 2-3 dni. Czasem niestety muszę Mareczkowi pomóc się wykupkać ale jak mus to mus.
Kasiadz ja uzywam chusty do noszenia. Nie wydaje mi się to takie złe, poza tym łatwe w użyciu i nie mam wyjścia bo jestem sama a obiad sie sam nie ugotuje , dom sam nie posprzata. A mały lubi na rączkach. w chuście też lubi bo śpi na piersiach, czuje bliskość i w momencie zasypia.vPoza tym z dziada pradziada baby dzieci wiązały i w pole szły
I większość żyje ;-)Ewa, Nikitka strasznie współczuje tych kolek, u mnie wystarczyło dietę zmodyfikować i przeszło
My dziś po szczepieniu. Wzięłam szczepionki NFZ, zaopatrzyłam sie w altacet i paracetamol dla dzieci i zobaczymy co to bedzie. Troche sie boje czy dam sobie z nim radę wieczorem :-( Na razie śpi od 11. Przy szczepieniu też afery nie było
raz dziennie albo wogóle tez myslałam kiedys ze to przez mm ale to lekarz powiedział ze nietolerancja laktozy u dzieci dlatego przy cycku dostają szału bo jelita zaczynaja pracować kupiłam na dokarmianie enfamil bez latozy ale ona go malo je jak juz wiesz najeść sie nie moze cycki obskoczy to jej daje i ten debridat tez nie wiem czy działa bo ani poprawy nie ma ni cholerkę
U mni też jak było wycie to biegałam i bluzgi rzucałam na wszystko ;-)