Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ale reszta narządów ok, i babka sprawdzila nawet jej szyjke i te powiekszone węzły i powiedzial,że nie widzi powodów do niepokoju. Jedyne co to Hania mocno zagazowana jest i za 3 tygodnie powtórzyc usg. Ja własnie odstawiałam Hani nabiał na ponad tydzień i teraz jak swrócilam to juz dwa razy pojawila sie niteczka krwi, i mam odstawic nabiał i wszystko co od krowy czyli tez wołowine do momentu az sie nie ustabilizuje wszystko. Jutro badania w laboratorium, trzymajcie kciukido mnie osobiście jakoś nieprzemawiają te nosidełka,żal mi tych dzieciaczków jak ime te nózki i głowki dyndają ja uważam że maluch powinien możliwosc poprostu ''rozwalenia'' sie i spanie wygodnie,ale każdy ma swój gust,i w sumie całkiem ładne to nosidełko ale nie dla mnie
a położna znowuż mówiła żeby sobie coś kupić do noszenia małej, tylko takie z atestami bo mówi że dzieci od zawsze były noszone w różnego rodzaju nosidełkach i chustachkasiadz odradzam nosidełko, ogladałam program mamo to ja i pediatra odradzał. dam Ci linka do tego
Mamo to ja - Odcinek 2 - S01E02 - tvn player
właśnie wydaje mi się że jak dziecko ma szeroko nóżki to jest ok, bo wtedy bioderka dobrze się rozwijająTo nosidło aż takie złe nie jest bo dziecko ma szeroko nóżki. Mi ortopeda też odradzić nosidełek używać, ewentualnie w wyjątkowych sytuacjach. Mi będzie potrzebne, żeby z 4 piętra zejść z dwójką dzieci za jednym zamachem.
PROMOCJA!!! kubek MAGICZNY ze zdjęciem FOTOKUBEK (1896274402) - Aukcje internetowe Allegrokasiadz - skad masz te kubki ze zdjeciem?:-)
a powiedz mi czy twoje dzieciątko jak robi kupki co 2-3 dni to też się tak pręży i czasem płacze?? bo moja mała czasem nawet przy bąkach się pręży i krzyczy i to samo jest przy kupkach jak robi co 2 albo 3 dzieńja moja dokarmiam bebilonem pepti i też mi robo co 2-3 dni kupe ale taką konkretną i lekarka mi powiedziała ze to normalne,i tez mi urwis nie chce piersi doic i tez sie denerwuje więc musze odciągac