reklama

Październik 2011

reklama
do mnie osobiście jakoś nieprzemawiają te nosidełka,żal mi tych dzieciaczków jak ime te nózki i głowki dyndają ja uważam że maluch powinien możliwosc poprostu ''rozwalenia'' sie i spanie wygodnie,ale każdy ma swój gust,i w sumie całkiem ładne to nosidełko ale nie dla mnie

kasiadz odradzam nosidełko, ogladałam program mamo to ja i pediatra odradzał. dam Ci linka do tego
Mamo to ja - Odcinek 2 - S01E02 - tvn player

cytryna jeden dzien przerwy od nabiału nic nie da. Najlepiej 2-3 tygodnie.

Ja byłam na usg jamy brzusznej z Hania. Nikt mi nie powiedział aby małej nie karmić przed badaniem no i żołądka i jelit nie bardzo było jak zobaczyć :wściekła/y:Ale reszta narządów ok, i babka sprawdzila nawet jej szyjke i te powiekszone węzły i powiedzial,że nie widzi powodów do niepokoju. Jedyne co to Hania mocno zagazowana jest i za 3 tygodnie powtórzyc usg. Ja własnie odstawiałam Hani nabiał na ponad tydzień i teraz jak swrócilam to juz dwa razy pojawila sie niteczka krwi, i mam odstawic nabiał i wszystko co od krowy czyli tez wołowine do momentu az sie nie ustabilizuje wszystko. Jutro badania w laboratorium, trzymajcie kciuki

To nosidło aż takie złe nie jest bo dziecko ma szeroko nóżki. Mi ortopeda też odradzić nosidełek używać, ewentualnie w wyjątkowych sytuacjach. Mi będzie potrzebne, żeby z 4 piętra zejść z dwójką dzieci za jednym zamachem.

do mnie osobiście jakoś nieprzemawiają te nosidełka,żal mi tych dzieciaczków jak ime te nózki i głowki dyndają ja uważam że maluch powinien możliwosc poprostu ''rozwalenia'' sie i spanie wygodnie,ale każdy ma swój gust,i w sumie całkiem ładne to nosidełko ale nie dla mnie

kasiadz odradzam nosidełko, ogladałam program mamo to ja i pediatra odradzał. dam Ci linka do tego
Mamo to ja - Odcinek 2 - S01E02 - tvn player
a położna znowuż mówiła żeby sobie coś kupić do noszenia małej, tylko takie z atestami bo mówi że dzieci od zawsze były noszone w różnego rodzaju nosidełkach i chustach :)
ja chcę używać tego nosidełka do noszenia małej gdy płacze i chce być tylko na rękach noszona, bo ma takie fazy a mnie już strasznie ręce bolą do tego stopnia że budzę się w nocy ze strasznym bólem :(

To nosidło aż takie złe nie jest bo dziecko ma szeroko nóżki. Mi ortopeda też odradzić nosidełek używać, ewentualnie w wyjątkowych sytuacjach. Mi będzie potrzebne, żeby z 4 piętra zejść z dwójką dzieci za jednym zamachem.
właśnie wydaje mi się że jak dziecko ma szeroko nóżki to jest ok, bo wtedy bioderka dobrze się rozwijają

dzieki kasiadz , licytacja i tak juz zakonczona :( tak sobie pomyslalam ,ze moglabym zamowic taki i przyszedl by do moich rodzicow, no coz glowic sie bede dalej co wymyslec dla tabunu ludzi na swieta..

reklama
ja moja dokarmiam bebilonem pepti i też mi robo co 2-3 dni kupe ale taką konkretną i lekarka mi powiedziała ze to normalne,i tez mi urwis nie chce piersi doic i tez sie denerwuje więc musze odciągac
a powiedz mi czy twoje dzieciątko jak robi kupki co 2-3 dni to też się tak pręży i czasem płacze?? bo moja mała czasem nawet przy bąkach się pręży i krzyczy i to samo jest przy kupkach jak robi co 2 albo 3 dzień
tak poza tym ja zaczęłam dokarmiać dlatego, że pediatra powiedziała, że jak mała budzi się co godzinę czy 1,5h i chce jeść to jest za często bo powinna jeść co najmniej co 2 godzinki no więc widać że sie nie najadała, zaczęłam dokarmiać i teraz jest problem bo piersi czasem nie chce, ale moja mała to głodomorra :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry