monika~
Fanka BB :)
a u nas -6,4 mroziku wiec nie wiem czy wyjde dzis na spacer, niby jak spadnie ponizej -5 to taakie male bobo jest za male na "swieze "powietrze..
kurcze podjadlam sera wczoraj i oliwek i szynki suszonej i efekt - stekanie od rana, kupy raz po raz (maluch nie ja) - ja od soli spuchlam.. czyli bye bye ser zolty smierdziacy(no moze malenki kawaleczek na dzien )
kurcze podjadlam sera wczoraj i oliwek i szynki suszonej i efekt - stekanie od rana, kupy raz po raz (maluch nie ja) - ja od soli spuchlam.. czyli bye bye ser zolty smierdziacy(no moze malenki kawaleczek na dzien )
bo tylko to mam na swojej liście no i grahamki z podejrzanych, nabiału nie jem wogóle a do tego wszystkiego zanikł mi prawie pokarm w jednej piersi która i tak była słaba i mało w niej pokarmu mała poprostu zje co jest a na pusto nie chce i daje jej drugi gdzie sie najada no i z tego małego już bylo mało a teraz jest coraz mniej
boziuuu niech już ona zacznie jeść schaboszczaki 

) A temp. sprawdzam lejac kilka kropli na nadgarstek od wewnetrznej strony (tego nauczyly mnie obie babcie), jak nie czujesz ani zimna ani goraca, to znaczy ze wlasciwa