wow jaka produkcja

wrocily stare dobe czasy ;-)
u nas dalej nocki masakra .... cale szczescie , ze w dzien jest ok , bo juz calkiem kaplica by byla

czy wasze dzieci tez szczypia? jezusicku, jak moj zlapie tymi paluszkami za skore na ramieniu np to nie dosc ze boli jak fix to nie umie puscic!!! a zacisk ma, ze hoho
oj szczypie , szczypie ... bol niezly nie powiem , ma pare chlopak w lapkach
No to witam w klubie

Moje dziecko postanowiło nadrobić w nocy to czego nie zjadło w dzień

Pobudka o 3:00 i 6:00 ,a na dobre już o 8:00 z tym wyjątkiem ,że znowu nie chce jeść, wypił niecałe 30ml

Kurka to już druga taka noc z rzędu
W ogóle to się witam
to jeszcze nie tak zle
moj od pobudka ok 1, pozniej 3 , a pozniej to juz chyba co godzine

i za kazdym razem jesc chce

nie wiem co mu sie kurka porobilo ? oby przeszlo w kazdym razie

)
wrrrrr nie wiem co to jest ale oni lubia razem ryczec, jak Jeremi zacznie to Jasiek zaraz mu w tym towarzystwa dotrzymuje, wrrrrrr
dzieci chyba tak maja

jak moj sie rozplakal na skypie to siorki maly tez w ryk hehe niezle stereo bylo ... w przychodni jakies dziecko okropnie plakalo i moj jak to uslyszal to zrobil sie czerwony i za chwile tak zaczal plakac , ze masakra ..
Asionek- mam pytanie co do gazów tych naszych maluchów kurde a co tobie lekarz na to powiedział kiedy to kużwa minie no znów u mnie nocka do bani oszaleje chyba dziecko spi i sie rzuca od tych gazów mam dosyć odechciewa sie wszystkiego :-(
A może któras mama miała kiedys z maluchem coś takiego i wie kiedy to przejdzie
nic nie mowia ma przejsc kiedys i tyle ...tylko , ze u nas to dziwna sprawa teraz , bo wczesniej jak naprawe mial mase gazow to jakos przesypial nocki , a teraz jak ich prawie nie ma to sie budzi i nie wiem juz czy to brzuch czy zeby ?
w kazdym razie niech to sie skonczy wreszcie

)
A my mamy od wczoraj mate i nie moge powiedziec, zeby Kuba byl nia zachwycony. Lezy i piszczy przez 3 min, a pozniej sie irytuje i zaczyna beczec

Lapek tez specjalnie do nich nie wyciaga, bardziej nogami kopie. Dziwne, powinien juz chyba probowac bardziej aktywnie cos chwytac i bardziej sie interesowac zabawkami nad glowa
I puszcza dzis megaaaaaa smierdzace bąki, bleeeee
musi sie przyzwyczaic moze i zalapac , ze da sie cos zlapac , pociagnac itd.
mojego kladlam jak mial 2 misiace n na poczatku to chwile polezal , a z czasem coraz dluzej i dluzej , coraz wiecej rzeczy lapal , a teraz to ciagnie wszytsko co tylko moze hehe
chyba mi pokasowalo cytaty