• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Październik 2011

Ja od kilku dni wylaczylam wszystkie dodatki, czyli dostaje samo mleko.
Aczkolwiek nie wydaje mi sie, zeby u nas jazda ze snem byla zwiazana z rozszerzeniem diety, szczegolnie ze nie bylo u nas zadnych sensacji po jablku czy marchewce kiedy rozszerzanie diety rozpoczelam, a kupy zawsze bardzo ladne. Mysle, ze to poprostu taki okres, ze dzieci maja problem ze snem.

W kazdym razie jeszcze pare dni poczekam, a pozniej moze znow powoli wroce do rozszerzenia diety.

Ivi, daj znac co to z tymi oczkami.

reklama
Pomocy!!! Jak oduczyć noszeia przed spaniem?? No za cholere nie hcce usnac sam w lozeczku a ja juz nie mam sily go nosic... 8,5 kg to jest klok!!!

Laseczki jak tam cwiczenia?? Ciezko co nie?? Ja tak jak mowilam dorzucilam pompki i jeszcze od wczoraj hantelki kilowe na wzmocnienie plecow i czegos tam. Małz cwiczy nascie lat na silce to kazał to robic wiec robie:-) Jeszcze tylko miesiac do chrzcin wiec trza jakos wygladac, ale po dzisiejszych cwiczeniach ledwo co rekami moge ruszac

Jak wogole u Was rozszerzanie diety idzie?? U mnie to dziennie idzie słoiczek jarzynowki i sloiczek deserku.. cholera nie za duzo???

monysia chyba ty pytałas o cerazette ??? Ty robisz przerwy pomiędzy opakowaniami? z tego co ja wiem to bierze się bez przerwy 28 dni jedno opakowanie i od razu następne. Ja przy pierwszym opakowaniu miałam kilkunasto dniowy okre, lało się ze mnie strasznie. I od kilkunastu dni plamię ale tylko w nocy. Ginka mówiła mi że okres na tych tabletkach może w ogóle nie występować ale u mnie już tak jest jeśli sa jakieś skutki uboczne- mam je zawsze

kingolinka
ja dawałam na poczatku po pół słoika albo obiadku albo deserku, od kilku dni był wrzask, więc dawałam po całym. A wczoraj koło 17.30 biorę małego do karmienia, a on yyyyy na cycka, wsio inne yyyy aż w końcu zaczął strasznie płakać, na nic innego niż głód mi to nie wyglądało. Wziełam szybko deserek... no i jadł aż mu się uszy trzęsły i zjadł cały, dopiero później poprawił cycem. Więc ja od wczoraj też daję słoik zupy lub obiadku i cały deserku :D

ja dziś kaszkę wprowadzam, a takto daję na zmianę to soczek, to słoiczka pół, to zupki ale ja karmię piersią tylko więc poprawiam cycem. No i powoli gluten wprowadzam do warzywek.

Aruś dziś marudny, od 9 do 15 nie spał, jak padł w wózku to godzine go nie było i potem znów maruda do wózka, a tak ładnie w łóżeczku spał.. kingolinka może woź go zamiast nosić?

Kingolinka - u nas jest 1/3 słoiczka jarzynek i to z wielkim bólem no i oczywiście trzeba zapić cycem bo soczkiem pluje ;-)

co do noszenia to ja noszę może minutkę i odkładam, jak ryczy to znowu na rączki i po chwili odkładam aż zaskoczy ;-) dziś zaskoczyła za pierwszym razem więc luz :-p

mileczka - gdzie byłaś jak Cię nie było :-D

reklama
to ja jestem 100% do tyłu z rozszerzaniem diety... ale boje się, jeszcze mamy conajmniej 2 m-ce czasu
na to ... Milena jest alergikiem i do tego ma takie astmatyczne napady- u niej rozszerzanie było po 4 m-cu ale była na flaszce ...
poza tym układy pokarmowe naszych dzieci jeszcze nie są dobrze rozwinięte i potem są kolki, ulewanie itp

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry