reklama

Październik 2011

reklama
to dlaczego nie spróbujesz z flaszką już dziś ?

ale wtedy możesz podać mm na receptę u nas jest Bebilon Peti na alergie ?
Bo musze zagadac z pediatra, a gwarancji nie mam ze mleko jej szkodzi.. Mam problem z szykowaniem mm w nocy, bo ja ledwo chodze, a mloda nauczona ze cyc od razu, drze sie w nieboglosy i jak po cycu by usnela na ta godzinke, to zanim jej mm zrobie to ona gotowa , rozbudzona... Wiecznie problem mam. W poniedzialek umowilam sie z dziadkami ze im sprzedam mloda od rana i bede odsypiac, moze wtedy przyjdzie mi jakis logiczny plan do glowy,bo na razie zrednio mo mozg pracuje powiem wam. Obiecalam sobie 6 miesiecy, to sprobuje dotrwac, w sumie to tylko 8 tygodni jeszcze..:zawstydzona/y:

to może przed snem karmienie spróbuj mm a w nocy jak wstanie to już cycek :tak: może pediatra będzie miał próbki jakiegoś mleka to Ci da sprawdzisz czy to daje jakiś efekt :tak:

bo się biedna wykończysz :-(

Kobietki jaki bedzie dobry smoczek do kaszek ryzowych?? Bo mam z aventu 2 i nie leci;/ Moze trza jakis inny??? Doradzcie bo zielona jestem w temacie a musza zaczac dawac temu mojemu dziecieciu na noc mleko z kaszka bo MUSZE SIE KIEDYS WYSPAC a mam nadzieje ze po kaszce pospi!!

Kobietki jaki bedzie dobry smoczek do kaszek ryzowych?? Bo mam z aventu 2 i nie leci;/ Moze trza jakis inny??? Doradzcie bo zielona jestem w temacie a musza zaczac dawac temu mojemu dziecieciu na noc mleko z kaszka bo MUSZE SIE KIEDYS WYSPAC a mam nadzieje ze po kaszce pospi!!

trza taki specjalny do bardziej gestych plynow. Sprawdzone Aventu wlasnie (rozowe opakowanie) :-)

Ivi, a co do MM w nocy to zadnej problem. Bierzesz na noc kolo lozka termos z ciepla woda, butelki, mleko i jak sie obudzi robisz miks. Zajmuje jakas minute

reklama
Kingolinka, nie moge znalezc na necie, ale na opakowaniu jest info, ze jest do gęstych pokarmow. Są pakowane po 2

Podawalam przez nie kleik i jest ok

Uzywala ktoras z mam, ktore maja juz jedno starsze dziecie w domu, parasolki Maclarena?

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry