Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

tak termin wypada na połowę lutego:-) Kasiadz super wiadomość !! I nie martw, nawet się nie obejrzysz a będziesz mieć dwa skarby w domu !! ( i mąż trzeci ;-)) tylko nie uciekaj od razu z październikówek 2012 do lutówek 2013?? dobrze wyliczyłam ??![]()
a kto na fb takie info rozsiewa?Kasiadz gratki!!! superdawno nie zaglądałam tzn wczoraj zaczęłam nadrabiać a tu dzisiaj cynka na fb dostałam wiec śmignęłam od razu na BB. Roznica wieku będzie w sam raz, Antosia już ogarnieta będzie, chodzić będzie umiala i może bez pampów już smigac będzie. Mojego męża kuzynka urodziła w listopadzie 2011 i po 3,5 miesiąca zaciązyła już i w grudniu bedzie drugie i to troche mała róznica bo starsza jeszcze az tak samodzielna nie będzie. Zdawaj nam relacje na bieżąco
![]()

Jejciu moj Max juz 9 miesiecy skonczyl i normalnie do kazdego kata mi zaglada i paprochy zbiera, w szufladzie kuchennej namietnie grzebie i lazi przy meblach, niedawno chcial cos utopic w kibelku, a siniakow i upadkow, to juz nie zlicze... trzeba mu uszyc kombinezonik z folii babelkowej![]()
Na szczescie dobry ma apetyt ale za chiny nie chce sam jesc raczkami warzyw (w zupce pycha), po prostu rozgniata paluchami, i w ogole ma manie wgniatania roznego jedzonka w jedyny dywan jaki mamy w mieszkaniu;/ Nie ma co, wesolo mamy![]()
Taki kombinezonik to byłby niezły patent, może ktoś zacznie produkować 
Zobaczymy kto następny

prosze mnie tu nie namawiać, chociaż nie ukrywam że już bym chciała.. ale nawet 3 miesięcy w pracy nie jestem..