reklama

Październik 2011

reklama
Tez sie zgadzam z tym , naprawde lekarz musi byc bardzo dokładny itd, moja kuzynka juz w 12 tygodniu wiedziala ze bedzie syn, wiec to zalezy naprawde od sprzętu i gina ;)

nooo podobno sprzęt tam mają jeden z lepszych w województwie.....i lekarz też mega profesjonalista....mnie to bardziej chodzi zeby sprawdził te przeziorności i czy wszystko dobrze się rozwija...ale nie powiem że fajnie by było jakbym poznała już płeć bąblów

w chinskim kalendarzu wiek liczyc rocznikowo? jesli tak to bede miala dziewczynke :)

Monia ja tez mam rh-

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
ja zobaczyłam serduszko w 5t4d więc może Ty też już zobaczysz :-)
qlcia,ja nie bede miala usg....mysle ze pojezdza mi po brzuchu tym aparatem co wychwyca bicie serca...tak strasznie chcialabym je juz uslyszec...bo te moje schizy wpedzaja mnie w paranoje...

Sluchajcie,moje dziecko jeszcze spi,,,,na 12 pojechalysmy do lekarza,obudzilam ja z porannego snu o 11.30,po lekarzu obejrzala pol bajki i zasnela... spi do tejpory...taka biedna jest wymeczona ta angina...

zupkaogorkowa
,ja gdzies czytalam,ze nie rocznikowo,tylko tyle ile masz skonczone w miesiacu poczecia dziecka...ale moze sie myle...mnie wychodzi chlopczyk;)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry