Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
zwykle 14 dni...ale dokładnie Ci nie powiem, bo to pierwszy cykl, kiedy mierzyłam tempkę...hopee a ile Ci trwa druga faza??
mamuska,czy Ty mowisz o takim dodatkowym ubezpieczeniu jakie placi Twoj maz?Ja jak sie przyjmowalam do pracy to dostalam na miejscu oferte z PZU z ubezpieczeniem na rozne okazje.Narodziny dziecka tez tam byly.Jesli Twoj placi takie dodatkowe ubezpieczenie to nie wiem w jaki sposob Ty mozesz sie dopisac...Przeciez on wtedy dostanie kase z tytulu urodzenia sie dzidziusia jako jego tatoDziewczyny orientuje sie któraś może czy moge sie teraz dopisać do ubezpieczenia w pracy mojego męża i np po porodzie dostać z tego tytułu kase????? Nie znam sie na tym , i nie wiem jak to z tym jest !!!!
Dziewczyny orientuje sie któraś może czy moge sie teraz dopisać do ubezpieczenia w pracy mojego męża i np po porodzie dostać z tego tytułu kase????? Nie znam sie na tym , i nie wiem jak to z tym jest !!!!