reklama

Październik 2011

Cześć dziewczynki.

Niedawno wróciłam od lekarza - wszystko jest ok, serduszko bije, więc jestem szczęśliwa. Co prawda to wciąż jeszcze zarodek, ale będzie dobrze...:tak:Teraz mam przyjść za m-c, wtedy już będzie dokładniej widać... A że byłam w przychodni, to pani położna mi powiedziała, że będę brała udział w jakimś ruszającycm za m-c programie norweskim, co oznacza chyba, że wszytskie badania będą za free. Zatem zostanę przy wersji, że będę chodzić prywatnie do gina i przychodni jednocześnie...

Muszę Wam powiedzieć, że córcia moja tak przeżywa, że zostanie starszą siostrą, że wciąż chce o maluszku rozmawiać:-)A dziś rano wstała pierwsza i przybiegła do mnie zapytać czy to dziś idę do lekarza?...;-)

reklama
Właśnie sprawdzałam wynik bety w necie:
dzisiaj 16.02 mam 743,6
12.02 było 112,8
10.02 było 29,4

Myślicie, ze przyrasta prawidłowo?

Fever super, że z maluszkiem wszystko dobrze...:)

Ostatnia edycja:
dzisiaj 16.02 mam 743,6
12.02 było 112,8
10.02 było 29,4

no jasne,że prawidłowo....
beta przyrasta co 48h min. 66% wiec masz ok.
a ktory to masz dzien po owu???
16 luty to ktory to dzień po owu?

fever moja córa jest w wieku twojej i mówi,ze chce miec braciszka i będzie sie nim opiekować

Hmm...tylko byłam taka zaaferowana, że o nic się nie dopytałam -ani o datę porodu,ani dokładnie o ten program, ale najważniejsze wiem i widziłam - maleństwo jest i ma się dobrze:-)

z tego co obserwuje to w dzien @ beta powinna być >100 - 150
widze ,jak dziewczyny pisza ile mialy w dniu terminu @.

hopee przyrost prawidłowy,nie masz sie czym martwić

Jak to Ci się przestawia suwaczek?
Hej, znikam po te owocki:) Buziaki i do napisania

no wlasnie nie wiem :/ wczoraj jeszcze byl oki , a teraz jest 6tc i 6 dni ... reszta dziala dobrze :)

Cześć dziewczynki.

Niedawno wróciłam od lekarza - wszystko jest ok, serduszko bije, więc jestem szczęśliwa. Co prawda to wciąż jeszcze zarodek, ale będzie dobrze...:tak:Teraz mam przyjść za m-c, wtedy już będzie dokładniej widać... A że byłam w przychodni, to pani położna mi powiedziała, że będę brała udział w jakimś ruszającycm za m-c programie norweskim, co oznacza chyba, że wszytskie badania będą za free. Zatem zostanę przy wersji, że będę chodzić prywatnie do gina i przychodni jednocześnie...

Muszę Wam powiedzieć, że córcia moja tak przeżywa, że zostanie starszą siostrą, że wciąż chce o maluszku rozmawiać:-)A dziś rano wstała pierwsza i przybiegła do mnie zapytać czy to dziś idę do lekarza?...;-)

gratulacje ;) super , ze wszystko jest oki no i jeszcze sie na program zalapiesz :)

dzisiaj 16.02 mam 743,6
12.02 było 112,8
10.02 było 29,4

Fever super, że z maluszkiem wszystko dobrze...:)

ja nie pomoge , ale juz dziewczyny napisaly , ze jest dobrze wiec sie nie martw ;))

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry