Z
zupkaogorkowa
Gość
nati to super
tez bym taka chciala. wszystkiego sie dowiem w poniedzialek, mam nadzieje. pare slow tylko musze sprawdzic w slowniku, bo ostatnio nie wszystko zrozumialam :/
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ja już się zapisałam na takie usg genetyczne....jadnak dla mnie to jest bardzo ważne...

Ja na pewno zrobię teraz echokardiografię płodu, poprzednio nic nie wskazywało na żadne problemy i nagle serce mojego synka przestało bić, ale ja to mówię z mojego doświadczenia, natomiast wiem, że niektórzy lekarze zalecają zrobić nawet gdy takich wskazań nie ma, bo pozwala to wykryć wadę wcześniej i na czas zareagować.
Ale podkreślam, nie należy sobie wmawiać wszystkiego i zdrowo oraz z rozsądkiem podejść do wszystkich tych badań. Na pewno nie panikować. Sytuacje są różne, dlatego najlepiej skonsultować to z lekarzem prowadzącym i nie panikować i samemu sobie coś wmawiać.
Wiem, że łato tak mówić, bo sama panikuję, ale staram się uspokoić i myśleć pozytywnie, muszę myśleć że będzie dobrze dla swojego własnego zdrowia (psychicznego też) i zdrowia mojego maleństwa.
Dlatego Wszystkim Mamom życzę dużo spokoju i zdrowia oraz ZDROWYCH FASOLEK.![]()