olusiaaa87
Zaciekawiona BB
Ja narazie jestem taka ospała ze nie mam siły na nic a mezuś wraca dopiero w poniedziałek z delegacji wiec chyba wtedy sie dowie o ciązy i odrazu bede po wizycie mam nadzieje ze zobacze juz dzidziulka.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Witam.
zaczne od tego że jestem w ciązy i dopiero zaczynam pisać na forum także dużo jeszcze nie wiem
jak coś zrobie nie tak to z góry przepraszam
postanowiłam sie zalogować aby radośnie przezyć te juz 8 miesięcy.
Hej,ja narazie nic nie przytylam,ale tez nie mam apetytu.Jedyna roznica w przyzwyczajeniach jedzeniowych,to slodkie sniadania.Do ej pory nutela itp.mogly dla mnie nie istniec.A przed chwila wrabalam dwa batony.Jak tsk dalej pojdzie to napewno przytyje ja slon.Moja sasiadka jest w 22 tyg.Od paru lat jest wegetarianka,a teraz wsuwa mieso jak ta lala.Mowila mi ze marzy o tatarze ,ale i tak w ciazy nie wolno i sie meczy
no i mnie nie bolą !!!!! Czy kogoś nie bolą czy tylko mnie ????????????????????????????Tak myslalam ,ze cos nie tak .BO gdybys mial obwod 65 to bys byla z leksza anorektyczka chyba!:-)Olusia poradzisz sobie tylko wszystko na luzie .!!Dziewczyny przyznam wam sie szczerze ,ze moje libido szaleje.Moj pan maz wniebowziety.

Po 1 ciąży po mega schudnięciu 30 kg w 8 mcy z biustu mi nic prawie nie zostało, moze A sie uzbiera jakies marne. Jest tak źle, że po 2 ciazy planuje operacje powiększenia, bo ile można żyć z kompleksami.

Ale to który twój tydzień dokładnie ??????????? Mnie tydzien temu zaczął pobolewać a teraz juz nic !!!!!ASIONEK31 moja kolezanka nie ma dużego biustu w ciazy jej tez nie urósl jakos bardzo a świetnie sobie radzi z karmieniem takze jak lekarz jej powiedział wielkosc nie ma zanczenia
MAMUŚKA23 powiem w poniedziałek przez telefon nie chce bo to zbyt wazna wiadomośc mam nadzieje ze bedzie jak piszesz mnie biust nie boli
a ciekawe jak to jest z karmieniem w ciazy czy bede mogła normalnie karmić do konca.