reklama

Październik 2011

reklama
Ja byłam bardzo wcześnie, jak tylko się zorientowałam, że "coś jest na rzeczy" i zaraz pobiegłam, nawet pęcherzyka nie było jeszcze, tylko "taka malusia kropeczka" (termin niemedyczny :)), ale ciąża została potwierdzona. Została przepisana luteina i silniejszy kwas foliowy. Odczekałam przykazane dwa tygodnie, długie dwa tygodnie, i dzisiaj idę zobaczyć, cytuję " w jakim kierunku to się rozwija".

Cześć dziewczyny! jak tam po weekandzie się czujecie , bo ja okropnie , mdłości mnie dopadły i cały czas rozmawiam z muszlą , już mi cała buzia napuchła :wściekła/y:

Witam nowe dziewczyny i gratuluje fasolek

yustynia trzymam mocno &&&&&&&&&&& za wizytę

Ostatnia edycja:
mamuśka....że jedna może zostać wchłonięta...ale ja mam bardzo wysoką bete wiec pewnie są dwie....aaa ta utrata jednego płodu w bliźniakach zdarza się nawet do 16 tygodnia...silniejszy wygrywa.....co ma być to będzie...nic nie mogę na to poradzić....

Hej dziewczyny! Witam nowe mamuśki i trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty! Czekam na relacje! Nie mam siły nadrabiać, bo nocka średnia dziś była i płakać mi się chce z niewyspania. BUZIAKI!

Rabbit mój synuś pierworodny o 4 rano się obudził i sam nie wiedział czego chce. Z godzinę nie spał, a potem to ja już co chwilę się budziłam. Ale spoko dam radę :) Tylko mnie ogarnęła panika jak ja dam radę z dwójką dzieci? A jak Ty się czujesz?

Hej Hopee!

mamuśka....że jedna może zostać wchłonięta...ale ja mam bardzo wysoką bete wiec pewnie są dwie....aaa ta utrata jednego płodu w bliźniakach zdarza się nawet do 16 tygodnia...silniejszy wygrywa.....co ma być to będzie...nic nie mogę na to poradzić....

rabbit wiadomo,ze masz obawy podwójne,będzie dobrze,betkę masz wysoką,wiec dwa bąble siedzą w brzuchu i pewnie żyja w syntezie i jeden drugiemu nic nie zabiera:-D
hoppe miałaś stymulowany Clo?? wiem,że po tym sie zdarzają ciaże bliźniacze, jestem ciekawa czy masz dwa czy jeden pęcherzyk:-)
może uslyszysz serduszko??
yustynia trzymam kciuki za wizyte,potem melduj co i jak:-)

reklama
Rabbit- zobaczysz na pewno będę dwie fasolki , mojej siostrze lekarz też mówił że fasolka może wchłonąć drugą , ale tak się nie stało :-) za twoje fasolki trzymam mocno &&&&&&

dziewczyny mój suwaczek żyje własnym życiem , nie mam pojęcia czemu , żle pokazuje tygodnie:baffled:

Hoppe- pierwsza ciąże też miałam stymulowaną Clo

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry