Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Niestety nie wiem...ja wpisuję z palca...dzieki, a jak zaznaczyc nica komu chce odpwiedziec???
bo na innym forum wystarczylo,ze przycisnelam nica innej osoby a tu sie pojawiaja polecenia -czy chce zobaczyc profl, czy chce wyslac priv itp
Dla dzidzi to wszystko zniosę...ale faktycznie, lepiej bym czuła siew miarę dobrze...bo mam dużo pracy...a do tego w połowie marca wyjazd na targi do Frankfurtu...całe szczęście jako zwiedzający...ale 3 dni od rana do wieczora na nogach i wysokich obrotach po mega wielkich targach to i tak nie wiem, jak dam radę...
Olusiaa super, że wszystko ok...najważniejsze, że serduszko bije...
dzieki, a jak zaznaczyc nica komu chce odpwiedziec???
bo na innym forum wystarczylo,ze przycisnelam nica innej osoby a tu sie pojawiaja polecenia -czy chce zobaczyc profl, czy chce wyslac priv itp
ooo w marcu na targi jedziesz ?? to sa te targi z oswietleniem?? moja siorka i jej facet w zeszlym roku byli na nich , i na troche wpadli do mnie , bo ja wtedy w Starsbourgu mieszkalam jeszcze
jak to te targi to swiat jest maly
tego to sie chyba nie da zrobica szkoda
chociaz ja popiszemy ze soba troche to i nicki utrwala sie w pamieci![]()