reklama

Październik 2011

no pewnie tak :):) :):):):) TY to na pewno Zoszka !!!! :):):)a Ja ?? to jeszcze wielka niewiadoma!!!!! I nie chce Was opuszczać !!!!!!!Mam nadzieje ze jak cos to bede mogła z Wami pogadać co jakis czas :)

reklama
Mamuśka teraz z każdym dniem zaczynam czuć się lepiej ale początek był straszny, z wc to mogłam wszędzie chodzić takie miałam mdłości i wymioty. Ale czego się nie robi dla dzidzi:-) Wam życzę bezobjawowej ciąży:-) chociaż ja sama sobie zyczyłam objawów by wiedzieć, że wszystko jest ok hehe głupota z mojej strony bo chciałam to miałam:P

Mamuśka teraz z każdym dniem zaczynam czuć się lepiej ale początek był straszny, z wc to mogłam wszędzie chodzić takie miałam mdłości i wymioty. Ale czego się nie robi dla dzidzi:-) Wam życzę bezobjawowej ciąży:-) chociaż ja sama sobie zyczyłam objawów by wiedzieć, że wszystko jest ok hehe głupota z mojej strony bo chciałam to miałam:P

Najważniejsze ze juz jest wszystko ok i mozesz cieszyc sie ciążą, i niedługo juz ruchami :) A to że można sie wykończyć przy wymiotach to wiem bo ja do 7 miesiąca siedzialam w łazience codziennie !!!!!! :(

Witam Drogie Panie mama nadzieje ze moge do was dolaczyc .Wlasnie zrobilam test dwie kreski sa !!Jestem w lekkim szoku .I odczuwam olbrzymia chec podzieleniem sie ta wiadomoscia,a z rodzina chce jeszcze poczekac.Jestem mama synow trzech ,wszyscy chodza juz do szkoly a tu taka niespodzianka!!!!!!!

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Witam Drogie Panie mama nadzieje ze moge do was dolaczyc .Wlasnie zrobilam test dwie kreski sa !!Jestem w lekkim szoku .I odczuwam olbrzymia chec podzieleniem sie ta wiadomoscia,a z rodzina chce jeszcze poczekac.Jestem mama synow trzech ,wszyscy chodza juz do szkoly a tu taka niespodzianka!!!!!!!

Życzę spokojnej ciąży :*:*:*:* Dzieci w szkole wiec tym lepiej !! Bedziesz miec wiecej czasu dla maleństwa :)

I jak z tym suwaczkiem?? radzisz sobie ????

Karolina witaj

Widze ze mamy dzieci w podobnym wieku,jesli chcesz to napisz cos o sobie na watku "przedstawiamy sie"

Oczywiscie Gratuluje fasolki i widze ze ta ciaza to dla Was niespodzianka :-p

Suwaczek sie udał ale wkleiłas go w miejsce SYGNATURY ????

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry