reklama

Październik 2011

witam ponownie.
Gratuluję nowym mamusiom.
Ja miałam mdłości od 3 miesiąca do około 7 dzień w dzień. Jak się nie skończyło do 13 z zegarkiem w ręku to siedziałam cały dzień i całą noc. Lekko pomagała tylko czekolada! Dzięki temu przytyłam 35 kg i żadnej tego nie życzę bo po ciąży zrzuciłam tylko 15 z nadwagi. Paradoksalnie moję dziecko nie lubi czekolady :-D Chyba się po prostu przejadł będąc w brzuszku :-)

reklama
Iwonka ja przytylam 30kg a czekolady nie jadalam
szok.gif

Sprobuje cos o sobie,mam metlik w glowie(przepraszam nie mam polskiej klawiatury)Wpasc w wieku 32 lat i po trojce dzieci to trzeba byc wybitnym,ale ja chyba podswiadomie bardzo chcialam miec jeszcze jedno ,tylko balam sie to powiedziec glosno.Bo przeciez juz mam trojke!!!Moj pierworodny ma prawie 9 lat ,a blizniaki 7,5.Tak po glowie mi chodzi ,ze to moze dziewczynka?Troche sie boje bo w tym zeszlym tygodniu bralam przez 5 dni antybiotyki.Jutro rano ide do lekarza,ciekawe co mi powie.A wedlug komputera to mam termin na 8 pazdziernika.

no ja przytyłam 17 kg a jakbym nie wymiotowała to pewnie bylo by ze 25 :tak: teraz juz mam wage z przed ciazy ale łatwo nie bylo no a brzuszek nadal mam wiekszy :(:( ale nie to jest najwazniejsze wazne ze dziecko jest zdrowe itd !!!!!

Sprobuje cos o sobie,mam metlik w glowie(przepraszam nie mam polskiej klawiatury)Wpasc w wieku 32 lat i po trojce dzieci to trzeba byc wybitnym,ale ja chyba podswiadomie bardzo chcialam miec jeszcze jedno ,tylko balam sie to powiedziec glosno.Bo przeciez juz mam trojke!!!Moj pierworodny ma prawie 9 lat ,a blizniaki 7,5.Tak po glowie mi chodzi ,ze to moze dziewczynka?Troche sie boje bo w tym zeszlym tygodniu bralam przez 5 dni antybiotyki.Jutro rano ide do lekarza,ciekawe co mi powie.A wedlug komputera to mam termin na 8 pazdziernika.

inne kobiety chcą a nie mogą miec dzieci wiec jesli Bóg was obdarował jeszcze jednym dzieckiem to nie ma sensu sie martwic !! jestes młoda przeciez ,wiec po co te obawy !!!! bedzie dobrze :* no pewnie lekarz tylko potwierdzi ciaze wiec ja bym poczekała ze 2 3 tygodnie wtedy serduszko bedzie juz bic prawdopodobnie :)

karolina....GRATULUJĘ..... I witam w październikówkach....hihi ale fajnie coraz nas więcej

dziewczyny ale miałam dzień....nie potrzebnie się uczyłam bo nie miałam sprawdzianu.... a na dodatek jakiś osioł wjechał mi w auto...i jeszcze darł się że moja wina....ile nerwów straciłam too masakra...dobrze że tak naprawde nic się nie stało ani mojemu ani tamtemu samochodowi....

masakra... mam dosyć

Ostatnia edycja:
jhihi to fajnie....mnie narazie mdliło na zapach smażonego..... i niekiedy mam silne zawroty głowy.... ii bóle pleców.....

karolina a skąd ty jesteś......twoje dzieciaki mają tak egzotyczne imiona...

alllleeeeeeee tu pusto

Ostatnia edycja:
reklama
Ło matko, ale się rozpisałyście :szok:

Ja przytyłam 20 kg za pierwszym razem, z czego ponad 7 w ostatnim miesiącu :dry: Początek był super bo miałam tylko niewielkie mdłości i ani razu nie wymiotowałam :-) Za to koniec ciąży to była istna masakra - nadciśnienie, obrzęki, w końcu stan przedrzucawkowy, zapalenie pęcherzyka żółciowego, cc w ostatniej chwili i na koniec jeszcze gronkowiec we krwi :crazy: To i tak nie wszystko co się wydarzyło, ale ludzie mi nie dowierzają że to wszystko mogło się wydarzyć w jednej ciąży.

Jak zobaczyłam dwie krechy to się bardzo ucieszyłam, ale z drugiej strony CIĄŻA mnie przeraża :baffled: Ze stresu już mi trochę ciśnienie skoczyło i mam kłopoty ze snem :-( A najgorsze jest to, że wiem, że niepotrzebnie się nakręcam.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry