Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ostatnie dni własnie bede szybko leciec , bo zawsze mi weekend leci jak szalony !!!!!!!!szybko zleci....ostatnie 2 dni będą ci się ciągły....
Kucze , muszę isc do tego lekarza i to szybko bo ja nic nie mam, zadnych objawów!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! uspokoje sie jak zobacze fasolkę !!!!!
Ja już w domku...po pracy zaliczyłam jeszcze wizytę u teściów i przyniosłam 2 miski sałatki jarzynowej...własnie wcinam...
Mnie na razie nie odrzuca od niczego...jem wszystko i często, bo ciagle głodna jestem...
mamuśka jak to nie masz objawów...a brak @....![]()
Asiolek i wszystkie dziewczyny cierpiące na mdłości życzę wam żeby szybko przeszły.... wiem jak się męczycie..... herbatka z imbirem i biszkopciki pomagają.....spróbujcie...
znalazłam super linka: YouTube - Ciąża bliźniacza
tylko że to o bliźniakach....
ostatnie dni własnie bede szybko leciec , bo zawsze mi weekend leci jak szalony !!!!!!!!
e tam okesu brak to najlepszy objaw , a reszty nie potrzebujeszw ,oncu nie kazda z nas musi umierac od mdlosci ..
ooo o dziwo na mysl o salatce jazynowej pociekla mi slinkapodzielisz sie ?? kurcze bez kitu zjadlabym tylko nie mam pietruszki tutaj i ogorkow kiszonych
![]()
dzieki
filmik super, takie dwa male brzdace w brzuchu fajnie maja towarzystwo![]()
no i brzuch to miala calkiem pokaznych rozmiarow![]()