Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
tfu, tfu, na razie mnie nie mdli, ale za to spać mi się chce cały czas. Dziś oddałam krew i mocz do badania- tyle mi tej krwi pobrali, że może to dodatkowo potęguje zmęczenie. Orientujecie się ile razy podczas ciąży trzeba robić badanie krwi i moczu?
Witajcie laseczki,
Gratulacje Kingolinko
Powiedzcie, czy Wy też dzisiaj się tak kiepsko czujecie? Ja normalnie umieram Mdli mnie niemiłosiernie, śpię centralnie na siedząco i tak jakoś do d.... dziś;/
Co do badań to ja w następnym tyg się wybieram też na mocz i krew (to jeszcze przeżyję), ale najbardziej boję się badania z glukozą, z tymi moimi mdłościami to się tam chyba zbełtam ;(
mama_alana ja dzis niespecjalnie. Spiaca jestem i smierdzi mi wszystko. Mam nadzieje ze na mdlosciach sie skonczy. A powiedz mi badanie obciazenia glukoza jest takie straszne? Slyszalam ze okropnie slodkie to co trzeba wypic.