reklama

Październik 2011

reklama
Witam się poniedziałkowo

Dziś powiem wam nieźle...ale weekend był dramatyczny :no::no::no::no:..wczoraj o 7 rano to aż po mamę zadzwoniłam ....nie odchodziłam od kibelka...dramat myślalam że się odwodnię.

Domel kaszle na całego i siedzi w domu :baffled:

hej laseczki.ja tez weekendu nie mialam udanego,podobnie jak dzisiejszego poranka. mdlosci mnie wykanczaja. te sprzed dwoch tygodni konczyly sie po godzienie, te nie koncza sie wcale ;( !!

gosiane, powiem Ci, że przyjemne to to nie jest:) pijesz 50 g glukozy rozpuszczonej w szklance wody na czczo (słodkie to jak jasna cholera) i musisz odczekać godzinkę na powtórne badanie krwi. Wiesz na czczo taka słodycz przy porannych mdłościach to nic fajnego :D Ale słyszałam, ze można sobie wcisnąć do tego roztworu cytrynę, więc teraz jak będę miała to badanie to biorę ze sobą cytrynkę.

Widze ze mdłości i wymioty juz o kazdej prawie :( Mnie w cale nie przechodzą, męczą 24h na dobę , wykonczyc sie naprawde mozna !!!! Ja do lekarza dzis nie ide jednak tylko moze w srode sie uda zapisac !!!!!!! Zła jestem ale poczekam juz do srody :)
U mnie słoneczko ale mroźno jednak :(

Ja jutro też idę na badanie krwi i moczu...mam zrobić ogólne badania + glukoza na czczo + toxo....
Czyli badanie z obciążeniem jeszcze przede mną...

Mnie dziś rano trochę mdliło...na razie jest ok...

madzilka, jezeli wyniki tego badania będą w normie to nie będziesz miała powtarzanego badania z obciążeniem, test z obciążeniem polega na podaniu większej dawki glukozy 75g

Oj no to faktycznie fuj dobrze wiedziec o cytrynce :) Moje mdlosci na szczescie tylko delikatne i przechodza ale nie mowie hop... wole nie zapeszac ;-)

Mi weekend sie dluzyl okropnie bo maz musial pracowac a ja uziemiona w lozku wiec masakra. Dobrze ze laptopy wynaleziono to moge na bb z wami siedziec.

Witam się poniedziałkowo

Dziś powiem wam nieźle...ale weekend był dramatyczny :no::no::no::no:..wczoraj o 7 rano to aż po mamę zadzwoniłam ....nie odchodziłam od kibelka...dramat myślalam że się odwodnię.

Domel kaszle na całego i siedzi w domu :baffled:

Słyszalam ze jak wymiotuje to dziewczynka.... Rudson znasz moze jakiegos grajka jednosobowego albo Dj na wesele;>?

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry